Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτο το σιτε εχει παρα πολυ καλες τιμες εχω παρει και ηταν μια χαρα..

Βεβαια να πω οτι τωρα θελω Windows 7 pro αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα την διαφορα μεταξι

αυτου που εχει 44,90 και 49,90

Οπως και να εχει 

http://www.softwarebilliger.de/betriebssysteme/windows-7-professional/?sort=4

(απο 44,90 οπως αναφερω)

και εχει και αλλα λειτουργικα αλλα και αλλο sofware :)

Δημοσ.

Τα OEM είναι δισκάκια που θα έπρεπε να τα έχουν μόνο κατασκευαστές που κάνουν συμφωνία με την microsoft ώστε να μπορούν να πουλάνε Η/Υ με windows προ εγκαταστημένα,δεν έχουν τεχνική υποστήριξη και είναι μόνο για έναν Η/Υ αν αλλάξεις υλικό μπορεί και να μην δουλεύουν ποια.
Κανονικά δεν κάνει να πωλούνται ξεχωριστά.
http://www.askdavetaylor.com/what_is_oem_software_can_i_buy_it_legally.html

Τα άλλα είναι MAR Refurbished,δηλαδή προφανώς από Η/Υ που είχαν κάποιο πρόβλημα και επιστράφηκαν και πουλάνε τα dvd τους.

Και οι δυο πρακτικές δεν είναι νόμιμες....

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια ποιος αγοραζει λειτουργικο στις μερες μας ; 

Αυτο τωρα το ειπες για εξυπναδα;

Για τραβα ανοιξε μαγαζι και να εχεις εναν υπολογιστη μεσα να σου σκασει η εφορια να δεις για ποτε ψαχνει αδειες λειτουργικων και προγραμματων.

Χωρια πολλα αλλα

Στο θεμα μας τωρα. Ειναι πανακριβα σε σχεση με τα 15 ευρω που πηρα τα windows 8. Θα θελα και γω μια αδεια αλλα πανω απο 15 ευρω δε δινω διοτι τεθηκαν αλλα στανταρτς με τα win 8

• Like 4
Δημοσ.

το ένα είναι 32 bit και το άλλο 64 bit

Ναι sorry.

Το COA k COA MAR refu δεν ηξερα.

Ειναι αρκετά καλες οι τιμές όντως και φαίνεται και αξιόπιστο

Εχω παρει Windows μια φωρα και μου ηρθε σε 4 μερες! Προβλημα κανενα

Τα OEM είναι δισκάκια που θα έπρεπε να τα έχουν μόνο κατασκευαστές που κάνουν συμφωνία με την microsoft ώστε να μπορούν να πουλάνε Η/Υ με windows προ εγκαταστημένα,δεν έχουν τεχνική υποστήριξη και είναι μόνο για έναν Η/Υ αν αλλάξεις υλικό μπορεί και να μην δουλεύουν ποια.

Κανονικά δεν κάνει να πωλούνται ξεχωριστά.

http://www.askdavetaylor.com/what_is_oem_software_can_i_buy_it_legally.html

Τα άλλα είναι MAR Refurbished,δηλαδή προφανώς από Η/Υ που είχαν κάποιο πρόβλημα και επιστράφηκαν και πουλάνε τα dvd τους.

Και οι δυο πρακτικές δεν είναι νόμιμες....

Το COA που εχουν ειναι OEM στα ΑΓΓΛΙΚΑ?

Δηλαδη αν παρω 3 μηχανακια καινουρια δεν μπορω να παρω και αυτα τα Windows?

ρε παιδια ποιος αγοραζει λειτουργικο στις μερες μας ; 

Αυτοι που αγοράζουν και Games νόμιμα και Antivirus κτλ..

Αυτοι που ειναι ΝΟΜΙΜΟΙ δλδ.

Αυτο τωρα το ειπες για εξυπναδα;

Για τραβα ανοιξε μαγαζι και να εχεις εναν υπολογιστη μεσα να σου σκασει η εφορια να δεις για ποτε ψαχνει αδειες λειτουργικων και προγραμματων.

Χωρια πολλα αλλα

Στο θεμα μας τωρα. Ειναι πανακριβα σε σχεση με τα 15 ευρω που πηρα τα windows 8. Θα θελα και γω μια αδεια αλλα πανω απο 15 ευρω δε δινω διοτι τεθηκαν αλλα στανταρτς με τα win 8

Κοιτα εχω 3 μηχανακια και θελω να βαλω windows.. αν ειναι τα 8 δεν με πιραζει απλα στα 15 ευρω αν και ειχα λαβει μαιλ κτλ (για αλλο pc) δεν ξερω αν μπορω να βαλω σε αυτα. Δεν ειχαν windows και το ενα ηρθε με windows χωρις sticker δε..

Δημοσ.

Κοιτα εχω 3 μηχανακια και θελω να βαλω windows.. αν ειναι τα 8 δεν με πιραζει απλα στα 15 ευρω αν και ειχα λαβει μαιλ κτλ (για αλλο pc) δεν ξερω αν μπορω να βαλω σε αυτα. Δεν ειχαν windows και το ενα ηρθε με windows χωρις sticker δε..

Δε ξερω αν ισχυει πλεον καποια προσφορα με τα 8

Εγω παντως τα αγορασα με κωδικο που μου δωσε φιλος απο εδω τα οποια 8 τα περασα μετα σε αλλο υπολογιστη βαζοντας τον κωδικο που αγορασα στο dvd που εκαψα οταν τα κατεβασα απο το official program που εδινε.

οπως και να εχει 15 ευρω ηταν σουπερ τιμη για γνησιο λειτουργικο. τον κωδικο τον ελαβα μεσω μαιλ στην αποδειξη που μου στειλανε

Δημοσ.

Δε ξερω αν ισχυει πλεον καποια προσφορα με τα 8

Εγω παντως τα αγορασα με κωδικο που μου δωσε φιλος απο εδω τα οποια 8 τα περασα μετα σε αλλο υπολογιστη βαζοντας τον κωδικο που αγορασα στο dvd που εκαψα οταν τα κατεβασα απο το official program που εδινε.

οπως και να εχει 15 ευρω ηταν σουπερ τιμη για γνησιο λειτουργικο.

Ναι το ξερω.. εγω ειχα παρει αλλα δεν το εκανα activate..

Ισως να παιζουν και αλλα promo codes :(

Δημοσ.
Το COA που εχουν ειναι OEM στα ΑΓΓΛΙΚΑ?

Δηλαδη αν παρω 3 μηχανακια καινουρια δεν μπορω να παρω και αυτα τα Windows?

Ο όρος oem είναι αγγλικός... σημαίνει original equipment manufacturer.

Certificate of authenticity, ότι δηλαδή έχουν την «στάμπα» της microsoft το αυτοκινητάκι ή ότι έχουν.

Να ξαναπώ ότι δεν είναι πλήρως νόμιμα;;;

• Like 1
Δημοσ.

Ο όρος oem είναι αγγλικός... σημαίνει original equipment manufacturer.

Certificate of authenticity, ότι δηλαδή έχουν την «στάμπα» της microsoft το αυτοκινητάκι ή ότι έχουν.

Να ξαναπώ ότι δεν είναι πλήρως νόμιμα;;;

Ναι το διαβασα αυτο..

Να σε ρωτησω τι θα πει οτι δεν ειναι ΠΛΗΡΩΣ νομιμα?

Διαβασα λιγο το κειμενακι που εδωσες απλα δεν ξερω κατα ποσο και που ειναι ΝΟΜΙΜΑ (αν καταλαβα καλα απο τον ωρο ΠΛΗΡΩΣ)

Δηλ τι θεμα υπαρχει αν γινει πχ ελενχως στο μηχανημα.. Επισεις.. Αφου οντος δεν ειναι 100% νομιμα .. γιατι τα πουλανε? :|

Να ρωτησω αν ξερεις (εγω δεν ξερω πολυ το παραδεχομαι)

Διαφορα

Windows 7 Professional 64 Bit OEM DVD und Windows 7 Professional COA

Windows 7 Professional 64 Bit Hologramm DVD und Windows 7 Professional COA - MAR Refurbished

Δημοσ.

Βασικά όταν αγοράζεις windows (ή όποιο άλλο λειτουργικό ή πρόγραμμα) δεν πληρώνεις το δισκάκι αλλά την άδεια χρήσης,και είσαι νόμιμος μόνο αφού ακολουθείς κατά γράμμα αυτήν την αδεία.

Η άδεια του oem λοιπόν δεν επιτρέπει την μεταπώληση,πρώτος αγοραστής είναι ο κατασκευαστής από την microsoft και η άδεια λέει ότι μόνο μαζί με Η/Υ μπορεί να την πουλήσει,οπότε ναι μεν δεν είναι παράνομη διανομή windows αλλά δεν είναι και νόμιμη αφού παραβιάζει την άδεια χρήσης,για το τι φάση είναι το refurbished δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια,αλλά φαντάζομαι κάτι παρόμοιο.  

Τώρα για το πως και το γιατί ο κάθε ένας πουλάει ότι βρει δεν μπορώ να εκφράσω άποψη όπως δεν έχω και ιδέα για το τι κοιτάνε όταν κάνουν έλεγχο.

EDIT

Το πρώτο είναι oem ,εξηγήσαμε τι είναι, το δεύτερο είναι refurbished(ανακατασκευασμένο),τώρα αυτό πως κολλάει σε δισκάκι...δεν ξέρω.

Δημοσ.

Ok..

Το θεμα μου ειναι οτι θα μπει πχ σε 3 Pc.. δεν ειναι ολα ιδια. Αν γραφει πχ OEM TOSHIBA.. και το PC θα ειναι HP γεια σας!

Αν απλα γραφει OEM.. ειναι μια χαρα.. (θεωριτικα).

Δεν ξερω αν με καταλαβενεις τι ενωω.

Εγω θελω τυπικά να εχει αυτοκολιτακι.. απλα μην το ξεφτιλισουμε και εχει οτι ναναι μαρκα.

Δημοσ.

Τα oem βασικά είναι για έναν μόνο Η/Υ η άδεια τους,αν το περάσεις σε 3 είσαι παράνομος απευθείας,μπορεί και να μην περαστούν να μην δεχτεί το serial δηλαδή ή να πάψουν να δουλεύουν μετά από κάποιο καιρό και τα τρία,μέχρι να πάρεις στην microsoft και να το «δέσεις» οριστικά με ένα από τους 3.

Δημοσ.

Τα oem βασικά είναι για έναν μόνο Η/Υ η άδεια τους,αν το περάσεις σε 3 είσαι παράνομος απευθείας,μπορεί και να μην περαστούν να μην δεχτεί το serial δηλαδή ή να πάψουν να δουλεύουν μετά από κάποιο καιρό και τα τρία,μέχρι να πάρεις στην microsoft και να το «δέσεις» οριστικά με ένα από τους 3.

Ναι το ξερω αυτο.. 3 Licences θα παρω.. αυτο εξυπακούεται (αν και καλα εκανες και το τόνισες για αλλους πχ)

Το θεμα μου (τους εστειλα και μαιλ) ειναι αυτο που σου ειπα..

Αν γραφει OEM ή OEM TOSHIBA κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...