controll Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Καλησπέρα!Σκέφτομαι για καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα στο να φτιάξω ένα PC ή να πάρω laptop. Δε με ενδιαφέρει το gaming αλλά θέλω να σηκώνει δύο λειτουργικά (Linux, Windows) και γενικά να μπορώ να τρέχω πολλά πράγματα χωρίς να κολλάει. Στην αρχή ήμουν σίγουρος για PC, αλλά δεδομένου πως μπορώ να διαθέσω μέχρι 500Ε το ξανασκέφτομαι, καθώς έχω βρει πολύ καλά laptop εκεί κοντά, ενώ για PC χρειάζομαι και πολύ καλή οθόνη, δεδομένου πως το χρησιμοποιώ σχεδόν όλη μέρα. Από την άλλη το PC θα μπορώ να το αναβαθμίζω πιο εύκολα και η οθόνη μπορεί να κρατήσει ακόμα κι αν αλλάξω υπολογιστή. Οποιαδήποτε απάντηση, παρατήρηση ή ιδέα πέρα από αυτά τα δύο ευπρόσδεκτη.
vaiosgtr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 εγω θα πηγαινα στο pc. εκτος και εαν χρειαζεται να εχεις παντα εναν υπολογιστη διπλα σου (δηλαδη μπιζνες)
controll Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 εγω θα πηγαινα στο pc. εκτος και εαν χρειαζεται να εχεις παντα εναν υπολογιστη διπλα σου (δηλαδη μπιζνες) Όχι δε χρειάζομαι, ξέχασα να το αναφέρω αυτό. Έχω ήδη ένα netbook για δουλειές εκτός σπιτιού, οπότε πρακτικά μόνο για το σπίτι το θέλω.
biomecanoid Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Υπαρχει ηδη απαντηση: http://www.insomnia.gr/topic/485874-desktop-pc-budget-500%CE%B5/ μην βαριεσε να ψαχνεις το forum
Redshift Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 δεν υπαρχει συσγκριση αναμεσα σε σταθερο κ φορητο,ειναι θεμα περισσοτερο των αναγκων σου αν πρεπει να μετακινεις το πισι η εστω σε βολευει να ειναι μετακινησιμο τοτε η μονη επιλογη σου ειναι φορητος αν δεν χρειαζεσαι τα παραπανω τοτε στα ιδια λεφτα θα παρεις γρηγοροτερο πισι με δυνατοτητες αναβαθμισης η εστω αντικαταστασης των μερων του,πιο καλη οθονη,εργονομικοτερο πληκτρολογιο κλπ κλπ
Passionate Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Υπαρχει ηδη απαντηση: http://www.insomnia.gr/topic/485874-desktop-pc-budget-500%CE%B5/ μην βαριεσε να ψαχνεις το forum To θέμα αυτό ειναι άσχετο με αυτό που ζητάει ο φίλος μας εδώ. Δεν ζήτησε gaming pc. Πριν του την πεις διάβασε τι ζητάει!
darkheretic Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 To θέμα αυτό ειναι άσχετο με αυτό που ζητάει ο φίλος μας εδώ. Δεν ζήτησε gaming pc. Πριν του την πεις διάβασε τι ζητάει! Mε προλαβες +1 στο ποστ Νο5
biomecanoid Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ζήτησε pc με 500 euro έτσι και αλλιώς gaming pc με 500 euro ΔΕΝ παίρνεις άρα το pc είναι ένα απλό normal pc οποτε είναι παρα πολύ σχετικό και εξάλλου υπάρχουν και αλλα, ένα σορό θέματα τα ίδια copy paste pc με 300, euro pc με 500, pc με 800.
Passionate Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ζήτησε pc με 500 euro έτσι και αλλιώς gaming pc με 500 euro ΔΕΝ παίρνεις άρα το pc είναι ένα απλό normal pc οποτε είναι παρα πολύ σχετικό και εξάλλου υπάρχουν και αλλα, ένα σορό θέματα τα ίδια copy paste pc με 300, euro pc με 500, pc με 800. Τώρα λες ότι να 'ναι. Δεν υπάρχει gaming pc με 500€? Και οι προτάσεις στο link που πόσταρες τι είναι; Τέλος πάντων δεν θα χαλάσω το θέμα του παιδιού με αυτή την ανούσια "διαφωνία".
biomecanoid Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Οι προτάσεις είναι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει με αυτό το περιορισμένο budget.
Passionate Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Οι προτάσεις είναι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει με αυτό το περιορισμένο budget. Δεν σχολιάζω αλλο... Στο θέμα μας. Φίλε controll εγώ προτείνω αφού έχεις netbook για τις δουλειές σου πήγαινε σε desktop με μεγαλύγτερη διάρκεια ζωής και δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον. Αν καταλήξεις σε desktop πες μόνο αν θα το στήσεις μόνος σου ή αν θες να στο συναρμολογήσουνε σε ένα κατάστημα. Και σε ποια περιοχή μένεις για την επιλογή κοντινού καταστήματος.
controll Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ομολογουμένως δεν έψαξα όλο το forum αν υπάρχει αντίστοιχο topic, όμως από τα λίγα που κοίταξα οι περισσότεροι ζήταγαν gaming pc. Έτσι κι αλλιώς βέβαια προς το παρόν το θέμα μου δεν είναι τι PC να συνθέσω αλλά αν θα επιλέξω ανάμεσα σε PC ή laptop. Όπως το βλέπω πάντως μάλλον σε PC θα καταλήξω βέβαια. Στο θέμα μας. Φίλε controll εγώ προτείνω αφού έχεις netbook για τις δουλειές σου πήγαινε σε desktop με μεγαλύγτερη διάρκεια ζωής και δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον. Αν καταλήξεις σε desktop πες μόνο αν θα το στήσεις μόνος σου ή αν θες να στο συναρμολογήσουνε σε ένα κατάστημα. Και σε ποια περιοχή μένεις για την επιλογή κοντινού καταστήματος. Θα το στήσω μόνος μου και επίσης μένω Μεταμόρφωση, οπότε έχω κοντά το στοκάδικο του Πλαισίου μήπως βρω και κάτι καλό εκεί.
biomecanoid Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Aφου εχεις ηδη netbook δεν χρειαζεσε και 2ο φορητο PC.
controll Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Aφου εχεις ηδη netbook δεν χρειαζεσε και 2ο φορητο PC. ναι ναι γι' αυτο ουσιαστικα το μονο που με προβληματιζε ηταν το οικονομικο, μιας και ενα καλο desktop βγαινει πιο ψηλα (ειδικα αφου χρειαζομαι και καλη οθονη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα