panos0100 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 θα δειξει παντος σε κεραυνους παντα κλεινω ρουτερ και υπολογιστη αν ειμαι σπιτι, επισης το συγκεκριμενο πολυμπριζο εχει 2 ετη εγγυηση, αλλα δεν καταλαβα μια λεπτομερια, η πριζα μαστερ δινει 550w 2.5Α και η slave δινει 1700w εγω εβαλα τον υπολογιστη στην 550w σημαινει κατι αυτο; επισης στην αρχη εβαλα και ολες τις συσκευες στην μια σειρα οταν ανοιξα τις 5 πριζες αναβαν κανονικα τα λαμπακια της γειωσης και της υπερτασης, με το που ανοιγα τις υπολειπες πριζες αυτα εσβηναν, με ειπε το πλαισιο ειναι καμμενο, το εβαλα σε αλλη πριζα μαζει με μια σκουπα 1700w και αναβανε κανονικα και τα 3 λαμπακια, μετα το ξαναβαλα ολες τις συσκευες αναψανε κανονικα ολα τα λαμπακια, θα μας τρελανει, καινουρια κολπα μαλον ειναι αυτα
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 την πρίζα του υπολογιστή την τοποθετείς στην master θέση. Λένε οι οδηγίες: Το πολύπριζο έχει δύο σειρές πριζών τις σταθερές και τη σειρά με τις Master/SlaveΤο σετ πριζων master & slave διαθέτει 1 πριζα master και 5 slave(και δινεται η οδηγια να συνδεθει ο υπολογιστής στη θυρα master).Οταν απενεργοποιηθει ο υπολογιστης (εφοσον εχει μπει στη μαστερ) θα απενεργοποιηθουν αυτοματα και οι συσκευες που ειναι στις slave. Η φιλοσοφια πριζων master & slave προυποθετει οτι θα ρυθμισετε χειροκινητα το κατωφλι διακοπης 80W+/8W ωστε να βρισκεται στο σωστο σημειο, αναλογα με τις διαφορες συσκευες που θα συνδεσετε στην πριζα μαστερ. Οταν η ισχυς της συσκευης που ειναι συνδεδεμενη στην πριζα μαστερ ειναι μικροτερη απο 8W ή μεγαλυτερη απο 80W, η λειτουργια master θα ισχυει αυτοματα. Δεν χρειαζεται να ρυθμισετε το κατωφλι διακοπης. Οταν ειναι απο 8 εως 80W, θα πρεπει να ρυθμισετε το κατωφλι διακοπης στο σωστο σημειο ωστε η λειτουργια master - slave να ενεργοποιειται στο καταλληλο σημειο. Η δευτερη σειρα διαθετει κανονικες πριζες που εχουν παντα ταση. οδήγιες χρήσεις δέν έχει μέσα στο κουτί/συσκεύη; η στο έδωσαν στο χέρι
panos0100 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 εχει οδηγιες απλα εγω δεν καταλαβαινω, δεν ξαναειχα τετοιο πολυμπριζο και ετσι δεν ξερω, τον υπολογιστη τον εχω βαλει στην slave γιατι η μαστερ δινει μονο 550w παλι θα μου πει φτανουνε για τον υπολογιστη, επισης για τις μισες πριζες να κλεισουνε εχει 2 διακοπτη δεν νομιζω να κλεινουνε απο μονες τους
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 εχει οδηγιες απλα εγω δεν καταλαβαινω, δεν ξαναειχα τετοιο πολυμπριζο και ετσι δεν ξερω, τον υπολογιστη τον εχω βαλει στην slave γιατι η μαστερ δινει μονο 550w παλι θα μου πει φτανουνε για τον υπολογιστη, επισης για τις μισες πριζες να κλεισουνε εχει 2 διακοπτη δεν νομιζω να κλεινουνε απο μονες τους την πρίζα του υπολογιστή την τοποθετείς στην master θέση. οχι στην slave. ας λεει τόσο εκεί πηγαίνει. διάβασε καλύτερα τις οδήγιες χρήσεις
panos0100 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 πειραζει που ειναι εκει περα; τωρα στην μαστερ εχω βαλει εναν μετασχηματιστη
veteranos123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 πειραζει που ειναι εκει περα; τωρα στην μαστερ εχω βαλει εναν μετασχηματιστη Για να λέει ότι το pc μπαίνει στην master θα υπάρχει κάποιος λόγος.
panos0100 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 μισο να παρω το πλαισιο περιεργα πολυμπριζα βγαζουνε βρε παιδι μου, το καλο παντος ειναι οτι εχει 10 θεσεις, και μπωρεις να βαλεις οτι θελεις επανω
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 πειραζει που ειναι εκει περα; τωρα στην μαστερ εχω βαλει εναν μετασχηματιστη φίλε δεν είναι δικό μου "θέμα" εμείς προσπαθούμε να σε βοήθησουμε,αν δεν θέλεις να το βάλεις στο Master δικό σου θέμα!
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 εντάξει δεν συγκρίνεται,είναι σαν να λέμε π.χ ferrari(apc) & lada(turbo-x) εγγύηση σου έδωσαν μην τυχόν πάθει κάτι ο εξοπλισμός σου με το πρώτο κεραυνό/διακοπή;; η κάλες εταιρίες σε καλύπτουν π.χ με (20.000 ευρώ) εγγύηση. καλορίζικό πάντως. ο πρώτος καλός/βαρβάτος κεραυνός θα δείξει αν τα πιάσει τα λεφτά του Μια παρένθεση να κάνω... ( Εντάξει Πέρα απο την πλάκα δε σε σώζει ένα πολύπριζο απο κεραυνό...αν είναι να πέσει πάνω απο το σπίτι σου την έχει κάτσει φίλε δεν είναι δικό μου "θέμα" εμείς προσπαθούμε να σε βοήθησουμε,αν δεν θέλεις να το βάλεις στο Master δικό σου θέμα! Εδώ του λέγατε να πάρει apc και πήρε turbo-x...χαρα στο κουράγιο σας!
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Εδώ του λέγατε να πάρει apc και πήρε turbo-x...χαρα στο κουράγιο σας! και όμως antwni αν είναι καλό σε προστατεύει απο πολλά πράγματα! είναι φτιαγμένα για αυτήν την δουλειά καλύτερα να καεί το πολύπριζο,παρά ο εξοπλισμός που το προστατεύει η apc& belkin απ' οτι ξέρω δίνει εγγύηση εφ' όρου ζωής στα πολύπριζα ασφαλείας.και αντέχουν σε αρκετά μεγάλη ενέργεια κρουστικής τάσης κοίτα εμείς το κάναμε το "καθήκον" μας. αλλά μερικές φορές το σκεφτόμαστε και λέμε τι μ@λ@κια έκανα και δεν πήρα το άλλο και ας είναι και λίγο ποιό ακριβό. τα λεφτά το "καλό" θα τα βγάλει με τον πρώτο κεραυνό που θα πέσει φιλικά
panos0100 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 apc δεν βρηκα πουθενα και αυτα που βρηκα ητανε μικρα 5 θεσεων, τωρα αφου πηρα αυτο ελπιζω να με σωσει, επισης δεν πιστευω και σε θαυματα οτι θα σωσει σε μια υπερταση, απλα μεσα στις οδηγιες δεν λεει κατι για την πριζα μαστερ τι ακριβως κανει, απλα λεει κατι για μια ρυθμιση 80w -80w τιποτε αλλο
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 απλα μεσα στις οδηγιες δεν λεει κατι για την πριζα μαστερ τι ακριβως κανει, απλα λεει κατι για μια ρυθμιση 80w -80w τιποτε αλλο να τι λένε η οδηγίες χρήσης
wantone Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Προσφατα μου βραχυκυκλωσε πολυπριζο της πλακας (όταν πηγα να ανοιξω τον κοκκινο διακοπτη) και μου εριξε την ασφαλεια. Στο πολυπριζο ειχα συνδεσει μια οθονη Dell η οποια ηταν κλειστη και 2 λαπτοπς τα οποια και αυτά ειχαν μπαταριες αλλα ηταν σε αδρανοποιηση. Το πολυπριζο το πεταξα. Η οθονη δουλευει οκ αλλα υπαρχει περιπτωση να μου βγαλει καποια ζημια στο μελλον; Να σημειωσω ότι η οθονη ηταν off από τον touch διακοπτη όχι σε power save mode.
panos0100 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Οχι μην ανησυχής αφού η οθόνη παίζει όλα καλά, το πολύμπριζο έσκασε και καλά έκανες και το πέταξες και να λειτουργούσε δεν θα ήταν ποια εμπιστοσύνης συνήθως αυτά σκάνε άλλα σπάνια να πάρουν κάποια συσκευή γι αυτό σκάνε στις ακραίες περιπτώσεις μετά έχουμε φωτιά στο σπίτι
infini Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Για να μην ανοίγω νέο θέμα: Tι γίνεται σε περίπτωση που τα συνολικά watt της συσκευής ή συσκευών ξεπεράσουν το όριο των watts του πολύμπριζου; Έχω το APC PM5-GR, το οποίο γράφει οτι έχει 2500W max. Τι θα γίνει αν για παράδειγμα συνδέσω μια σόμπα 2800W; Το πολύμπριζο θα την προστατέψει ή επειδή η σόμπα υπερβαίνει τα 2500w θα είναι σα να μην υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα