Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα, εχω ενα προβλημμα με ενα πολυμπριζο, οταν κλεινω τον υπολογιστη ακουγεται ενα πολυ δυνατο σφυριγμα και κατι σα να σπινθιριζει αλλα σπιθες δεν βλεπω,  να πω οτι μια φορα εκανε ενα μπαμ καθως το εβαζα στην πριζα  πεταξε σπιθες απο τον διακοπτη που κλεινει και ανοιγει,  οταν το εβαλα λειτουργουσε αλλα πλεον δεν αναβε το πρασινο λαμπακι  το κοκκινο αναβε κανονικα

τωρα αυτο το πολυμπριζο ειναι ασφαλες να το εχω;  μηπως καποιος μετασηματιστης εχει προβλημμα;

επισης τι σημαινει το κοκκινο λαμπακι και τι σημαινει το πρασινο λαμπακι;  οταν εβαλα γειωση στην πριζα το πρασινο λαμπακι εσβησε αλλα καπου καπου το ups κανει τσακ τσακ τσακ  συνεχεια, προφανως διορθωνει την ταση  του ρευματος

οποιος ξερει περιμενω τις αποψεις του

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστεύω το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να βάλεις ενα καινούργιο πολύμπριζο... γιατι μία στις χίλιες να βραχυκυκλώνει υπάρχει κίνδυνος να σου τα κάψει...

Δημοσ.

σκέτο το δοκίμασες σε πρίζα; μόνο με  ups χωρίς πολύπριζο ασφαλείας να δείς αν λειτουργεί.

τι πολύπριζο είναι;

το κόκκινο λαμπάκι δεν είναι καλό πάντως.

Δημοσ.

Απορω ορισμενες φορες γιατι ανοιγετε τετοια θεματα.Αφου αγαπητε,εχεις  ενα πολυπριζο απο το οποιο ακουγονται θορυβοι,σπινθηρες ,μπουμπουνητα,αναβαν λαμπακια και τωρα δεν αναβουν,γιατι δεν το πετας να αγορασεις ενα καινουργιο και αφηνεις και ρισκαρεις οτιδηποτε το ακολουθει?

Αν ξερεις ανοιξε το και ψαξτο.Μπορει να ειναι μια χαλαρη συνδεση και να μην εχει σφηξει καλα καποιος ακροδεκτης.

Την στιγμη ομως που ανοιγεις τετοιο θεμα συνεπαγεται οτι δεν το κατεχεις,αρα πεταμα,ή αλλιως δωσε το σε ενα φιλο που το κατεχει.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να πιστοποιησει,ή να πει την γνωμη του με σιγουρια καποιος απο εδω μεσα οτι εισαι ασφαλης

• Like 4
Δημοσ.

Απορω ορισμενες φορες γιατι ανοιγετε τετοια θεματα.Αφου αγαπητε,εχεις  ενα πολυπριζο απο το οποιο ακουγονται θορυβοι,σπινθηρες ,μπουμπουνητα,αναβαν λαμπακια και τωρα δεν αναβουν,γιατι δεν το πετας να αγορασεις ενα καινουργιο και αφηνεις και ρισκαρεις οτιδηποτε το ακολουθει?

Αν ξερεις ανοιξε το και ψαξτο.Μπορει να ειναι μια χαλαρη συνδεση και να μην εχει σφηξει καλα καποιος ακροδεκτης.

Την στιγμη ομως που ανοιγεις τετοιο θεμα συνεπαγεται οτι δεν το κατεχεις,αρα πεταμα,ή αλλιως δωσε το σε ενα φιλο που το κατεχει.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να πιστοποιησει,ή να πει την γνωμη του με σιγουρια καποιος απο εδω μεσα οτι εισαι ασφαλης

εχεις δικιο φιλε μου, μαλον ειναι για πεταμα, απλα ρωτησα μηπως ξερει καποιος  να μου πει κατι ή αν του εχει τυχει κατι παρομοιο, γιατι για να παρω αλλο θα παρω παλι καπιο ασφαλειας να ειναι και οχι απλο, μηπως και γλιτωσω τα 40Ε  γιατι δεν τα εχω γι αυτο μενω ακομα με αυτο

σκέτο το δοκίμασες σε πρίζα; μόνο με  ups χωρίς πολύπριζο ασφαλείας να δείς αν λειτουργεί.

τι πολύπριζο είναι;

το κόκκινο λαμπάκι δεν είναι καλό πάντως.

φιλε το κοκκινο λαμπακι αναβε ανεκαθεν απο την ημερα που πηρα το πολυμπριζο νομιζω συμαινει οτι σε προστατευει αν αυτο σβησει τοτε εχει χαλασει και δεν εισαι πλεον προστατευμενος

Δημοσ.

Δηλαδή προτιμάς να χρησιμοποιείς το επισφαλέστατο αυτό πολύμπριζο από το να βάλεις προσωρινά ένα των €2.5;

Δημοσ.

μαλον εχω καταληξει στο apc εχω ακουσει καλα λογια επισης βρηκα στο eshop ενα με 8 θεσεις  τα μικρα δεν με κανουνε γιατι εχω 7 συσκευες επανω,  οποτε καλυτερα να ειναι με 8 θεσεις

τωρα δεν θυμαμαι ποσο καιρο εχει που το κανει αλλα υπαρχει περιπτωση εχτες που μπουμπουνιζε και αστραφτε να αρπαξε;  τα ειχα κλησει ολα την οθονη τον υπολογιστη ακομα και το ρουτερ αλλα το  πολυμπριζο δεν το εκλεισα ουτε το ups

επεξε κανενα ρολο αυτο;

Δημοσ.
μαλον εχω καταληξει στο apc εχω ακουσει καλα λογια επισης βρηκα στο eshop ενα με 8 θεσεις  τα μικρα δεν με κανουνε γιατι εχω 7 συσκευες επανω,  οποτε καλυτερα να ειναι με 8 θεσεις...αυτό έχεις βρεί;; Link.png Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.701178">APC PF8T3V-GR

τωρα δεν θυμαμαι ποσο καιρο εχει που το κανει αλλα υπαρχει περιπτωση εχτες που μπουμπουνιζε και αστραφτε να αρπαξε;  τα ειχα κλησει ολα την οθονη τον υπολογιστη ακομα και το ρουτερ αλλα το  πολυμπριζο δεν το εκλεισα ουτε το ups

επεξε κανενα ρολο αυτο; αν έριξε κεραυνό "βαρβάτο" σίγουρα την άκουσε,και κλειστό να είναι και  είναι στην πρίζα το ρεύμα περνάει!

Δημοσ.

τελικα παιδια δεν ητανε το πολυμπριζο αλλα ενας μετασχηματιστης  απο ενα hub turbo x απο το πλαισιο, παρολα αυτα το πολυμπριζο δεν θα το ξαναβαλω λογω το οτι εκανε εκεινο το μπαμ μια μερα,  

τωρα να μεινω με αυτο που εχω;  αλλα αυτο δεν εχει ουτε διακοπτη on/off  ειναι προϊστορικο πολυμπριζο και φυσικα δεν ειναι ουτε για αστειο ασφαλειας, αυτο το πολυμπριζο,   να το παρω τελικα το apc ή μονο το ups που εχω αρκει

Δημοσ.

το "μπαγάσικο".

τα ups έχουν δικλείδες ασφαλείας(τα ποιό πολλά) απο υπερτάσεις/υπόταση και λοιπά.

αν θέλεις ακόμα "έξτρα" ασφάλεια για να μην περνάει κουνούπι αγορασέ το.

Δημοσ.

το "μπαγάσικο".

τα ups έχουν δικλείδες ασφαλείας(τα ποιό πολλά) απο υπερτάσεις/υπόταση και λοιπά.

αν θέλεις ακόμα "έξτρα" ασφάλεια για να μην περνάει κουνούπι αγορασέ το.

φιλε δεν ξερω απλα στο πλαισιο το ειδιο πολυμπρζο της apc εχει 26 και εχει δυο σχολια που λενε οτι καηκε σε ενα χρονο και το eshop που εχει 34Ε  και εχει περισσοτερα σχολια που λενε οτι ολοι ειναι καλο, πως γινεται αυτο; στο ενα καταστημα να ειναι καλο και στο αλλο καταστημα να εινια σκαρτο;  παλι το πλαισιο εκανε τα δικα του

τελος παντων απο που να αγωρασω το apc  μαγαζει απο θεσσαλονικη να ειναι

Δημοσ.
τελος παντων απο που να αγωρασω το apc  μαγαζει απο θεσσαλονικη να ειναι

Τα apc έχουν εγγύηση ΕΦ` ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.ότι και να του συμβεί.

απο εδώ Link.png Site: http://www.visionstudio.gr/prodlist.asp?cat=26&sub=29&pmanuf=undefined&sort=undefined&showfoto=undefined">visionstudio

Δημοσ.

λοιπον επειδη δεν βρηκα apc τελικα πηρα ενα turbo x ξερω τι θα πειτε, το ρισκαρα λοιπον και το πηρα στα 24Ε  πολυ καλο με 10 θεσεις για πριζες και ασφαλειας και ολα τα εχει

ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας και τις αποψεις σας

Δημοσ.
λοιπον επειδη δεν βρηκα apc τελικα πηρα ενα turbo x ξερω τι θα πειτε, το ρισκαρα λοιπον και το πηρα στα 24Ε  πολυ καλο με 10 θεσεις για πριζες και ασφαλειας και ολα τα εχει

ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας και τις αποψεις σας

εντάξει δεν συγκρίνεται,είναι σαν να λέμε π.χ ferrari(apc) & lada(turbo-x)

εγγύηση σου έδωσαν μην τυχόν πάθει κάτι ο εξοπλισμός σου με το πρώτο κεραυνό/διακοπή;;

η κάλες εταιρίες σε καλύπτουν π.χ με (20.000 ευρώ) εγγύηση.

καλορίζικό πάντως.

ο πρώτος καλός/βαρβάτος κεραυνός θα δείξει αν τα πιάσει τα λεφτά του :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...