Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, 

αγόρασα μια καινούργια μπαταρία συμβατή με το laptop  , απλά είναι 7800mAh ενώ είχα 4200mAh.

Λοιπόν, την φόρτισα την πρώτη φορά , όλα καλά ,δούλεψε.

Την δεύτερη φορά την φόρτισα και δούλεψε για 30 λεπτά.

Από εκεί και πέρα ενώ είναι φορτισμένη πλήρως , πλέον δεν ανοίγει καν το laptop.

Αν το ανοίξω με πρίζα (και με τη μπαταρία πάνω) και αποσυνδέσω την πρίζα σβήνει αμέσως.

Μίλησα με έναν τεχνικό και μου είπε ότι τα laptop έχουν θέμα με τα υλικά τους αν περάσει κάποιο διάστημα (4-5 χρόνια το έχω) και καταναλώνουν πάρα πολύ ενέργεια γι αυτό και δε λειτουργεί η μπαταρία ή αποφορτίζεται πολύ γρήγορα. Ισχύει αυτό?

Επομένως, δεν αξίζει να αγοράσεις ακριβό laptop ,εφόσον επιδιώκεις φορητότητα.

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

μαλακιες σου ειπε ο τεχνικος (ενταξει οι δικαιολογιες των καθε ειδους μαστορων μερικες φορες ειναι για να κλαις απο τα γελια)

καποιο προβλημα εχει η μπαταρια

Δημοσ.

Γεια σας, 

αγόρασα μια καινούργια μπαταρία συμβατή με το laptop  , απλά είναι 7800mAh ενώ είχα 4200mAh.

Λοιπόν, την φόρτισα την πρώτη φορά , όλα καλά ,δούλεψε.

Την δεύτερη φορά την φόρτισα και δούλεψε για 30 λεπτά.

Από εκεί και πέρα ενώ είναι φορτισμένη πλήρως , πλέον δεν ανοίγει καν το laptop.

Αν το ανοίξω με πρίζα (και με τη μπαταρία πάνω) και αποσυνδέσω την πρίζα σβήνει αμέσως.

Μίλησα με έναν τεχνικό και μου είπε ότι τα laptop έχουν θέμα με τα υλικά τους αν περάσει κάποιο διάστημα (4-5 χρόνια το έχω) και καταναλώνουν πάρα πολύ ενέργεια γι αυτό και δε λειτουργεί η μπαταρία ή αποφορτίζεται πολύ γρήγορα. Ισχύει αυτό?

Επομένως, δεν αξίζει να αγοράσεις ακριβό laptop ,εφόσον επιδιώκεις φορητότητα.

Καμιά ιδέα?

με πρίζα σκέτο (χωρίς μπαταρία) λειτουργεί;;

επισης τα πολύ  μεγαλύτερα Mah είναι λάθος κατ' εμέ, ο φορτιστής/λάπτοπ είναι να φορτίζει κάποιο συγκεκριμένο "φορτίο",δεν κάνει καλό τα πολλά Mah

η μπαταρία είναι γνήσια;; η πετάμε την μπανάνα στην "μαιμού" και την τρώει ;)

• Like 1
Δημοσ.

Σκέτο με πρίζα λειτουργεί.

Η μπαταρία είναι από το laptopbatteryexpress.com

Έχει και εγγύηση , τι να  πω.

Αλλά , χαλασμένη μπαταρία με έτυχε?

Δημοσ.

επισης τα πολύ  μεγαλύτερα Mah είναι λάθος κατ' εμέ, ο φορτιστής/λάπτοπ είναι να φορτίζει κάποιο συγκεκριμένο "φορτίο",δεν κάνει καλό τα πολλά Mah

Θα συμφωνήσω και εγώ γιατί η κάθε μπαταρία θέλει συγκεκριμένα Mah για να φορτίσει.

Δημοσ.

με πρίζα σκέτο (χωρίς μπαταρία) λειτουργεί;;

ειπε ναι

η μπαταρία είναι γνήσια;; η πετάμε την μπανάνα στην "μαιμού" και την τρώει ;)

ειπε οτι η μπαταρια φορτισε (λογικα πιο αργα απο πριν) μια δυο φορες κ ολα δουλευαν μεχρι που ξαφνικα δεν

επισης ειπε συμβατη αρα οχι γνησια κ δεν νομιζω οτι αυτο ειναι προβλημα αν δουλευει

.

Δημοσ.

Τα μεγαλύτερα Mah δεν ειναι παντα κακό διότι η μόνη διαφορά τοους είναι οτι εχουν μεγαλύτερα διάρκεια δλδ εκει που κρατουσε τον φορητο 1 ωρα ανοιχτο με μεγαλύτερα Mah μπορεί περισσοτερο... το οτι δεν είναι αυθεντική ειναι το μεγαλύτερο κακο για μένα διότι μπορει να προκαλέσει προβληματα στον φορητο. Μου έχει τύχει!! Οσο οτι δεν αβανει ο φορητός σου δοκίμασε 1ον: χωρις μπαταρία μόνο με φορτιστη 2ον: χωρις μπαταρία και φορτιστη πατημένο το κουμπί του Power για ~40 sec και έπειτα δοκιμή εκκινησης μονο με φορτιστή και 3ον: πρέπει να ανοίξεις τον φορητό να βρείς την μπαταρία του BIOS και να κάνεις ένα Βιος Ρεσετ!!

Δημοσ.

Σκέτο με πρίζα λειτουργεί.

Η μπαταρία είναι από το laptopbatteryexpress.com

Έχει και εγγύηση , τι να  πω.

Αλλά , χαλασμένη μπαταρία με έτυχε?

επείδη η μπαταρία δεν ξέρω τι ποιότητα είναι τυχαίνει να έχει πρόβλημα,κάνει βραχυκύκλωμα με το υπόλοιπο λάπτοπ και κλείνει λόγο προβληματικής μπαταρίας.

μην το ψάχνεις είναι η μπαταρία προβληματική.

γύρνα την πίσω και αγόρασε μια με τα ιδια Mah,αν βρείς και γνήσια τόσο το καλύτερο.

ποιό λάπτοπ έχεις;; από ebay μπορείς να αγοράσεις;;

επίσης μπορείς να την μετρήσεις για να σιγουρευτείς 100% οτι είναι λειτουργική.

Δημοσ.

Οσο οτι δεν αβανει ο φορητός σου δοκίμασε 1ον: χωρις μπαταρία μόνο με φορτιστη 2ον: χωρις μπαταρία και φορτιστη πατημένο το κουμπί του Power για ~40 sec και έπειτα δοκιμή εκκινησης μονο με φορτιστή και 3ον: πρέπει να ανοίξεις τον φορητό να βρείς την μπαταρία του BIOS και να κάνεις ένα Βιος Ρεσετ!!

O  υπολογιστής όπως είπα , ανάβει  με το τροφοδοτικό μόνο ή και με την παλιά μου μπαταρία.

Με την καινούργια μόνο δεν ανὰβει.

ποιό λάπτοπ έχεις;; από ebay μπορείς να αγοράσεις;;

Ἐχω το toshiba satellite A200-1M8 . 

Έχω στείλει μαιλ στο laptopbattery αλλά να δούμε μέχρι να συννεονηθώ..
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου

Πρώτα από όλα δεν μας είπες τι μάρκα είναι το notebook και γιατί την άλλαξες ?

Δεν κρατούσε καθόλου  η παλιά μπαταρία  η απλά ήθελες μεγαλύτερη.

Αν η παλιά δουλεύει έστω και για 10 λεπτά να κραταει θα έλεγα να την βάλεις επάνω και να δεις την συμπεριφορά του notebook , αν την φορτίζει είσαι ΟΚ από το κύκλωμα σου.

Από εκεί και πέρα γενικά η imitation αναλογα με το notebook μπορεί να έχουν και cd με oδηγούς παράδειγμα τα sony vaio.

Και φυσικά μπορεί να σου έτυχε πατάτα και πας για αλλαγή.

Δες ακόμα μπας και στο bios έχει calibration για την μπαταρία.

Απαντησες οταν εγραφα οτι εχεις toshiba και αφου εισαι ΟΚ με την παλια πας για αλλαγη.

Tις συγγκεριμενες δεν τις ξερω αλλαξε την βαση της εγγυησης και βλεπεις.

Δημοσ.

Τα μεγαλύτερα Mah δεν ειναι παντα κακό διότι η μόνη διαφορά τοους είναι οτι εχουν μεγαλύτερα διάρκεια δλδ εκει που κρατουσε τον φορητο 1 ωρα ανοιχτο με μεγαλύτερα Mah μπορεί περισσοτερο...

η γνήσιες μπαταρίες για το συγκεκριμένο μοντέλο toshiba είναι τα 4000/4500Mah.

δεν μπορούσε η toshiba να παράγει με περισσότερα Mah;; δεν το έχει κάνει.. η "άγνωστες" εταιρίες το κάνουν με αυτές τις συνέπειες.

έχουν κυκλώματα η μητρικές, δεν είναι άντε πήραμε μια παραπάνω Mah και την κουμπώσαμε και δούλεψε την 1η ποιό λίγο την 2η και στήν 3η πέθανε.

πότε μην ξεφε-φεύγουμε απο τα στάνταρ του κατασκευαστή.. αποψή μου πάντα ;)

• Like 1
Δημοσ.

To BIOS δεν έχει καμιά επιλογή δυστυχώς για calibration.

Που να ξέρω τώρα , ότι θα έχω πρόβλημα με τα παραπάνω mAh .  Ἰδιος τύπος μπαταρίας ήταν ,συμφέρει λέω,οπότε την αγόρασα.

Αλλά δεν το καταλαβαίνω γιατί να φταίει αυτό.Έχει περισσότερο φορτίο η μπαταρία και επομένως θα διαρκεί περισσότερο.Το πως θα το μοιράζει το φορτίο τώρα και πως θα συνδέεται στο κύκλωμα δε νομίζω να είναι θέμα mAh εφόσον είναι ίδιου τύπου.

Τελοσπάντων , έτσι το σκέφτομαι , μπορεί να κάνω και λάθος.

Δημοσ.

αν επίτρεπεται πόσο την αγόρασες;;

ελπίζω να μην μπλέξεις με την επιστροφή(λογικά έχει εγγύηση) και πλήρώσεις τα μαλλιοκεφαλά σου στα μεταφορικά(αν δεν τα αναλαμβάνουν αυτή)

η την κρατάς και σου στέλνουν άλλη λειτουργική

Δημοσ.

115 euro περίπου μαζί με τα μεταφορικά  (τα μισά μεταφορικά)

Αλλά πήρα και κάποια άλλα πράματα μαζί.

Η γνήσια της toshiba και με πιο λίγα mAh ήταν γύρω στα 90 ευρώ (χωρίς μεταφορικά)

Δημοσ.

Ακριβα την πηρες, για τα λεφτα της δεν δικαιολογουνται τετοια προβληματα.Διαβαζοντας το θεμα νομισα αρχικα οτι πηρες καμια φτηνη ιμιτασιον του ebay οι οποιες πολλες φορες εχουν θεματα.Εξηγησε το προβλημα στο laptopbattery και κανονισε να τους τη στειλεις πισω αμεσα για αντικατασταση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...