sokra_1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Καλημέρα σας παιδιά, εχω στήσει εναν ftp server με το FileZilla και οταν παω να συνδεθώ μέσω browser μου εμφανιζει μετα απο την πληκτρολογιση του κωδικου "425 can't open data connection"
sokra_1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Εχω κάνει,το αναγράφω δεν ειναι οτι δεν μπαίνω τοπικά αλλα μέσω ίντερνετ απο άλλο PC
biomecanoid Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Auτο ΑΚΡΙΒΟΣ λεω αμα δεν εχεις κανει PORT FORWARD σωστα δεν μπαινεις απο το NET.
sokra_1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Εχω δοκιμάσει πολλές πορτες ξέρεις κάποια συγκεκριμένη που να δουλεύει?
biomecanoid Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Το στήσιμο κάποιου network service εκτος του install που το κάνει ο καθένας προϋποθέτει και παραμετροποίηση μέσα στο ίδιο το πρόγραμμα και παραμετροποίηση στο δίκτυο.Μάλλον εσύ έκανες ένα απλό install και περιμένεις να δουλεύει. Άμα κοιτάξεις τα settings του FileZilla θα δεις και τα ports του χρησιμοποιεί. Θελει το κλασσικο 21 και ενα port-range που θα το βρεις απο τα settings.
sokra_1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Λοιπόν το έκανα ευχαριστώ για την βοηθεια!!!\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα