doctorized Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Έχω ένα κουτί της CoolerMaster με διάτριτο το πλαϊνό καπάκι και ανεμιστήρα στην οροφή χωρίς την ύπαρξη σίτας, η οποία υπάρχει στο μπροστινό μέρος. Έχω ψάξει σε πολλά καταστήματα μήπως βρω κάποια αντίστοιχη σίτα να βάλω, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το μόνο που βρίσκω είναι σίτα για τα κουνούπια για την οποία όλοι μου λένε ότι δεν κάνει. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω; Καμία ιδέα; Κάτι;
coolerman Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Έχω ένα κουτί της CoolerMaster με διάτριτο το πλαϊνό καπάκι και ανεμιστήρα στην οροφή χωρίς την ύπαρξη σίτας, η οποία υπάρχει στο μπροστινό μέρος. Έχω ψάξει σε πολλά καταστήματα μήπως βρω κάποια αντίστοιχη σίτα να βάλω, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το μόνο που βρίσκω είναι σίτα για τα κουνούπια για την οποία όλοι μου λένε ότι δεν κάνει. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω; Καμία ιδέα; Κάτι; καλσόν έχει αναφερθεί οτι κάνει πολύ καλή δουλειά. ποιό coolemaster κουτί έχεις;;
doctorized Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 καλσόν έχει αναφερθεί οτι κάνει πολύ καλή δουλειά. ποιό coolemaster κουτί έχεις;; To HAF 922. http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2009/06/03/cooler-master-haf-922-review/1 Όπως βλέπεις έχει την τρυπάρα στο πλάι και από πάνω και αυτές θελω να προστατέψω.
coolerman Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 To HAF 922. http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2009/06/03/cooler-master-haf-922-review/1 Όπως βλέπεις έχει την τρυπάρα στο πλάι και από πάνω και αυτές θελω να προστατέψω. αυτό είναι το προβλημά σου.δεν έχει σίτες και μπαίνει από παντου σκόνη.διάτρητο είναι. δές και εδω ΜΗ ύπαρξει φίλτρου By thanos τι έκανε Site: http://www.insomnia.gr/topic/404774-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-pc-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-fans/">φιλτρό υπολογιστή(καλσόν & ταινία διπλής όψης
makfil Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Έχω ένα κουτί της CoolerMaster με διάτριτο το πλαϊνό καπάκι και ανεμιστήρα στην οροφή χωρίς την ύπαρξη σίτας, η οποία υπάρχει στο μπροστινό μέρος. Έχω ψάξει σε πολλά καταστήματα μήπως βρω κάποια αντίστοιχη σίτα να βάλω, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το μόνο που βρίσκω είναι σίτα για τα κουνούπια για την οποία όλοι μου λένε ότι δεν κάνει. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω; Καμία ιδέα; Κάτι; Πριν από χρόνια είχα αγοράσει φύλλο (με το μέτρο) από μαγαζί με μονωτικά υλικά.
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Και τούλι είχα δοκιμάσει εγώ κάποτε και κράταγε αρκετή σκόνη (από έναν 24άρι ανεμιστήρα στο πλάι του κουτιού) Μήπως το καλσόν κόβει πολύ αέρα;
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Τα είχα βάλει κάτω απο το μαξιλάρι μου πρωτα μετα τα έφαγα όμως.
WalkerSW Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Γιατι δεν βαζεις Fan Filters ? Kλασσικη λυση Βρες εσύ 220mm φιλτρο σε λογικη τιμη και εγώ πιστεύω ότι το παιδι θα το βάλει.
doctorized Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Παίδες έβαλα ένα τούλι το οποίο είναι σαν λεπτό ύφασμα, δεν είναι το κλασικό τούλι με τις τρυπούλες και δεν εχω προς το παρόν κανένα πρόβλημα. Παρόλο που είναι άσπρο δεν φαίνεται εκτός και αν πλησιάσει το μάτι σε απόσταση μικρότερη των 10 εκατοστών όπου τότε φαίνεται πολύ ελάχιστα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα