phanispal Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Επίσης μάλλον αγνοείς ότι υπάρχουν κάρτες γραφικών (που προορίζονται για gaming) και κοστίζουν 1000€+, οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτές που κοστίζουν 350-400€ δεν είναι και ό,τι πιο ακριβό.. 1
NickTG Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Όπως και κάρτες γραφικών των 3-4 χιλιάδων ευρώ που προορίζονται για δουλειά.
outlaw star Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Επίσης μάλλον αγνοείς ότι υπάρχουν κάρτες γραφικών (που προορίζονται για gaming) και κοστίζουν 1000€+, οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτές που κοστίζουν 350-400€ δεν είναι και ό,τι πιο ακριβό.. Μόνο ο Τιτάνας, που δεν θα έπρεπε να κοστίζει ούτε τα μισά....οι υπόλοιπες είναι οι διπλοπύρηνες τις οποίες πληρώνεις όχι για να παίζεις, αλλά για να τεστάρεις τα νεύρα σου όσον αφορά τους drivers
phanispal Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Έστω. Πάντα υπήρχαν πανάκριβες gaming κάρτες γραφικών.
outlaw star Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Έστω. Πάντα υπήρχαν πανάκριβες gaming κάρτες γραφικών. δυστυχώς και όπως το πάνε θα το συνεχίσουν για πολυυυυύ καιρό ακόμη το overpriced....
phanispal Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δεν είναι κακό κατά τη γνώμη μου... προορίζονται για συγκεκριμένους χρήστες που δεν έχουν τέτοια προβλήματα, και παίζουν κι αυτοί το ρόλο τους στην εξέλιξη. 1
outlaw star Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δεν είναι κακό κατά τη γνώμη μου... προορίζονται για συγκεκριμένους χρήστες που δεν έχουν τέτοια προβλήματα, και παίζουν κι αυτοί το ρόλο τους στην εξέλιξη. σχετικό είναι αυτό, χωράει πολύ κουβέντα, διότι και εγώ από την άλλη σου λέω ότι όταν υπάρχουν ακόμη τόσες απούλητες gpus καθυστερούν στο να βγάλουν την επόμενη γενιά, άσε που έτσι και αλλιώς είναι όλες πλέον υπερκοστολογημένες και από τις 2 εταιρείες, δε μιλάω μόνο για το tian...sorry για το offtopic, τελειώνω εδώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα