Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ανοίξεις το λινκ θα δεις ότι έχει 319,99€ , αν προχωρήσεις θα δεις ότι έχεις 2 επιλογές (standard & express) 

Με standard επιλογή έχει μεταφορικά 16,06 και λόγω αλλαγής ΦΠΑ η τιμή πάει 341,35

Με express επιλογή έχει μεταφορικά EUR 30,11 και η τιμή πάει στα 355,40

Δωρεάν μεταφορικά έχει μόνο το .co.uk

Δημοσ.

μια σημείωση για το Ιταλικό .. με standard μεταφορικά που είχα πάρει πάλι κάρτα γραφικών μου την εστειλε ταχυδρομείο σε λιγότερο απο εβδομάδα.. Αρκετά πιο γρήγορο απο το uk..

Δημοσ.

μια σημείωση για το Ιταλικό .. με standard μεταφορικά που είχα πάρει πάλι κάρτα γραφικών μου την εστειλε ταχυδρομείο σε λιγότερο απο εβδομάδα.. Αρκετά πιο γρήγορο απο το uk..

Για κάτι τόσο ακριβό και το uk βάζει tracking number παρόλο που έχεις επιλέξει δωρεάν 3-10 μέρες. Εγω οτι λαπτοπ εχω πάρει κανει ακριβώς 2 εργάσιμες (από dispatch day) και τις προάλλες που πήρα κάτι ακριβές ραμ, ηρθαν την επόμενη μερα απτό dispatch day

Δημοσ.

Μπορείτε να μου πείτε 1-2 λόγους για να αγοράσει κάποιος κάρτα γραφικών με 350~400 ευρώ και όχι με 50... άντε, έως και 100 ευρώ?

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείτε να μου πείτε 1-2 λόγους για να αγοράσει κάποιος κάρτα γραφικών με 350~400 ευρώ και όχι με 50... άντε, έως και 100 ευρώ?

γενικα για επιδοσεις σε παιχνιδια,να τρεχει καλα σχεδιαστικα προγραμματα στη δουλεια..

να 2 δικοι μου λογοι..

τωρα αν θες να αλλαζεις συστημα γρηγορα κ με μικροτερο κοστος,ειναι μια επιλογη,ναι..

παντως να ρωτας γιατι καποιοι θελουν την καλυτερη καρτα της amd,ειναι καπως.. :-D

αν και με 30fps

Δημοσ.

Καλά μην τον φάτε κιόλας τον άνθρωπο. Για κάποιον που δεν παίζει βαριά παιχνίδια δε νομίζω να χρειάζεται.

Sorry κιόλας, αλλά τη σημερινή εποχή τα 350+ μόνο για μια κάρτα γραφικών μου φαίνονται μεγάλη υπερβολή.

Με 100-150ευρώ παίρνεις μια αξιοπρεπέστατη κάρτα για παιχνίδια. Τώρα αν κάποιος έχει τόσο τρέλα... τι να πω...

• Like 3
Δημοσ.

Είναι θέμα απαιτήσεων, στα 100-150€ που λες, παίρνεις μια 7790 ή μια 650Ti, οι οποίες ναι μεν είναι αξιοπρεπείς, αλλά σε παιχνίδια όπως το Far Cry 3, Crysis 3, Metro κ.λπ., πρέπει να ρίξεις αρκετά τα details, εκτός κι αν παίζεις σε 17άρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αυτή έχει καλό value atm -> http://www.amazon.co.uk/Sapphire-11199-20-20G-CrossFireX-Multi-GPU-Technology/dp/B00AX2ONI0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1368468192&sr=8-1&keywords=7870xt και την είχα δοκιμάσει για λίγο, κρύα και clockάτη :)

edit: ας κάνω και ένα thread, μην χαθεί.

Επεξ/σία από caution
Δημοσ.

sakis.kom ... πρέπει να είσαι πολύ σχετικός με gaming στο PC, ε; :P :D

Φαίνεται εεεε? :-D

Από παιχνίδια, τυπικά ραλάκια και ότι έχει να κάνει με πίστες και αυτοκίνητα... αλλά που και που.

Κάρτες γραφικών έως 40 ευρώ και μέχρι εκεί.

Δεν με πειράζει καθόλου το να μην έχουν την τέλεια εικόνα τα παιχνίδια.

Με... Commodore 64 και Amiga 500 ξεκινήσαμε... μια χαρά είναι τα γραφικά των PC και χωρίς antialiasing, 200 frames, shadows, κλπ... :-D

Sorry κιόλας, αλλά τη σημερινή εποχή τα 350+ μόνο για μια κάρτα γραφικών μου φαίνονται μεγάλη υπερβολή.

Γι' αυτό και εγώ ρώτησα... αλλά ήθελα να επιβεβαιώσω και αυτό που γνωρίζω από παλιά,

πως κάποιος που θέλει να παίζει "τα" παιχνίδια και δεν έχει πρόβλημα με τα χρήματα, θα πάρει "την" κάρτα γραφικών.

Τέλος το [/off topic] από εμένα. Με καλύψατε πλήρως. ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...