shodan Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Καλημέρα και χρόνια πολλά, μου έφερε πρόσφατα ένας φίλος τον παραπάνω φορητό, Sony Vaio VPC-EE3E1E (PCG-6161M), ο οποίος έχει μια LCD οθόνη της LG LP156WH1 (TL) (C1). Η οθόνη έχει σπάσει αλλά όσο και αν έψαξα στο ebay δεν βρίσκω πλέον LCD αυτού του τύπου (τουλάχιστον όχι σε νορμαλ τιμή). Το μόνο που βρίσκω είναι συμβατές LED μετατροπή.. Ρίξτε μια ματιά σε ΑΥΤΗ εδώ για να καταλάβετε τι εννοώ. Τώρα το θέμα έχει ως εξής, αυτή που έχω βάλει παραπάνω είναι η μοναδική όσο το δυνατόν πιο κοντά στο μοντέλο που ψάχνω. Να κάνω την κίνηση αν την παραγγείλω η παίζει να κάψω καμία ασφάλεια στη μητρική και να τρέχω μετά; Έχω στείλει email στον πωλητή αλλά απάντηση καμία. Παραθέτω και 2 φωτό της υπάρχουσας οθόνης μήπως και μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Photo1 Photo2 Ευχαριστώ εκ των προτέρων
coolerman Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 πόσο την βρίσκεις;; εδω πηγαίνει 65 ευρώ κομπλέ Site: http://www.ebay.co.uk/itm/HP-compaq-Presario-CQ60-15-6-LCD-CCFL-Screen-B156XQW01-LTN156AT01-LP156WH1-/150802346235?pt=UK_Computing_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item231c8530fb">15.6" LCD CCFL 30pin connector & ccfl lamb ασφάλεια δεν θα κάψεις. κάνε τα προβλεπόμενα**βγάλσιμο μπαταρία/πάτημα μερικά sec το power button να φύγει και το υπόλοπο ρεύμα που έχει μείνει στην μητρική και στα κυκλωμά της,και κάνεις την αλλάγη!
shodan Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Είναι και αυτή μετατροπή και προορίζεται για φορητό της HP και αναγράφουν ξεκάθαρα ότι δε μπορεί/πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε άλλο φορητό. Τέτοια οθόνη έχω βρει και στο λινκ που δίνω παραπάνω (απο τον ίδιο πωλητή) και είναι για sony vaio αλλά πρόκειται για διαφορετικό μοντέλο από αυτό που έχω εγώ. Το θέμα είναι κατά πόσο δεσμευτική είναι αυτή η μετατροπή που κάνουν, δηλαδή η πλακετίτσα που κουμπώνει πάνω το καλώδιο που κανονικά θα πήγαινε στο inverter μήπως είναι διαφορετική από οθόνη σε οθόνη; Μήπως δίνει δηλαδή διαφορετική τάση ή κάτι τέτοιο; Για ποιο άλλο λόγο να έγραφε ο πωλητής ότι ΔΕΝ πρέπει να αγοράστει η οθόνη με βάση το part no.; PLEASE DO NOT BUY BASED ON THE B156XQW01 LTN156AT01 LP156WH1 PART NO THAT’S JUST FOR REFERENCE !!!!!! THIS CONVERTED SCREEN WE ARE SELLING WILL REPLACE THE HP COMPAQ PRESARIO CQ60 15.6" LCD CCFL THAT TAKES AB156XQW01 LTN156AT01 LP156WH1 PART NO
coolerman Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 στο video (δεν ξέρω αν το παρατήρησες δουλεύει) με τον τρόπο αυτόν. μετατροπέας είναι,δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα με τα ρεύματα,έχει πολύ καλά ποσοστά πωλησέων ο πωλητής! και να γίνει τπτ την στέλνεις πίσω,δεν θα έχεις θέμα πιστεύω.
shodan Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ο πωλητής ξέρω ότι είναι αξιόπιστος. Έχω αγοράσει πολλές φορές. Μη γίνει καμία στραβή με το μηχάνημα φοβάμαι και το κλαίμε. Θα περιμένω απάντηση και από κάποιον άλλο πωλητή αλλιώς θα ενημερώσω για το τι τελικά έγινε.
coolerman Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ο πωλητής ξέρω ότι είναι αξιόπιστος. Έχω αγοράσει πολλές φορές. Μη γίνει καμία στραβή με το μηχάνημα φοβάμαι και το κλαίμε. Θα περιμένω απάντηση και από κάποιον άλλο πωλητή αλλιώς θα ενημερώσω για το τι τελικά έγινε. κάνε τα προβλεπόμενα με την "αφαίρεση" του ρεύματος απο την μητρική και κάνε την αλλαγή σου άφοβα. αναμένουμε
fotiskalf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ο πωλητής ξέρω ότι είναι αξιόπιστος. Έχω αγοράσει πολλές φορές. Μη γίνει καμία στραβή με το μηχάνημα φοβάμαι και το κλαίμε. Θα περιμένω απάντηση και από κάποιον άλλο πωλητή αλλιώς θα ενημερώσω για το τι τελικά έγινε. Αν και το θέμα είναι λίγο παλιό, επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά οθόνης του ίδιου μοντέλου, θα μπορούσες να ενημερώσεις αν "ταίριαξε" η συγκεκριμένη οθόνη στο laptop σου?
shodan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα, ήθελα να γράψω εντυπώσεις φίλε μου αλλά ξεχάστηκα. Λοιπόν ξαναβάζω το LINK με αυτή που αγόρασα και λειτουργεί κανονικότατα μέχρι και σήμερα για το παραπάνω μοντέλο φορητού. 1
sik13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα, ξεθάβω το παραπάνω θέμα! Ψάχνω οθόνη για SONY VAIΟ VPCEE3E1E / PCG-61611M, είναι τύπου ccfl με 30pin connector. Εργοστασιακός τύπος Chunghwa CLAA156WS01A 15.6" WXGA HD 1366x768. Θα δουλέψει κανονικά η συμβατή Led? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Wrech Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια και σου βρισκουν αυτοι το ανταλακτικο...Το θεμα ειναι,οτι πολλες φορες και να εχουν το ανταλακτικο σου λενε να το πας σε δικο τους σερβις για να πληρωσεις την τοποθετηση
Syrianos77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Να το ξεθαψω και εγω το τοπικ αυτο? Πουθενά τέτοια οθονη σε σκρουτζομαγαζα και γενικότερα, μονο eBay βρίσκω... καποια ιδέα? Κανεις που να εχει, έστω και μεταχειρισμένη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα