Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Παίζει σοβαρά να ήταν Jetta όμως, τώρα που το ξανασκέφτομαι.

Μένεις Νότια Προάστια και έχεις κανέναν τέτοιο γείτονα πσταρα? :devil:

Φίλε μου linkin, αν ήθελα να του σπάσω τα μούτρα, θα του τα έσπαγα χθες που ήμουν και εκτός εαυτού. Ειδικά μετά το σκηνικό που μου έκλεινε το δρόμο και φρέναρε, μου ήρθε έντονα η επιθυμία να πετάξω τη μηχανή κάτω όπως κάναμε πιτσιρικάδες με τα ποδήλατα, να τον τραβήξω έξω από το παράθυρο και να τον αρχίσω στα κλωτσίδια στη μέση της παραλιακής, αλλά ευτυχώς λογικεύτηκα στο δευτερόλεπτο, γιατί τώρα θα ήμουν στο τμήμα και με χτυπημένη μηχανή.

Χώρια που δεν ξέρεις τι ψυχοπάθεια κουβαλάει ο άλλος μέσα του και γενικά, αν τελειώνει το σκηνικό χωρίς ζημιές (άσχετα αν αυτός έχει ένα βούλιαγμα στην πόρτα του πορτ μπαγκάζ, γιατί πρόλαβα και της έχωσα μία καλή μπουνιά και έναν γδαρμένο προφυλακτήρα από την πρόσκρουση) και χωρίς ξύλο, το αφήνεις πίσω σου, γιατί μπορεί να εξελιχθεί χειρότερα (βεντετισμοί κλπ)

Ο τύπος θα μπορούσε να με περιμένει πιο κάτω και απλά να έρθει και να πέσει πάνω μου εν κινήσει και να με αφήσει στον τόπο, μου φάνηκε ικανός για όλα.

Φιλε μου προφανως καλα εκανες και την χειριστηκες σωστα την κατασταση καθως ο τυπος μπορει να εχει κανα λοστο/μαχαιρι/οπλο και να σε καθαριζε. 

Οι "συμβουλες" που σου εδωσα προφανως δεν ηταν για επιτοπου αλλα οποτε θεωρησεις εσυ σωστο. Σε 1 μηνα? Σε 2? Μπορει καποιοι να με θεωρησουν ανωριμο/εκδικητικο/μαλακα (ή και τα 3 μαζι) αλλα πιστευω οτι για αυτα τα ζωα πρεπει κατι να γινει. Δεν γινεται απλα τετοιοι ανθρωποι/ψυχοπαθεις να κυκλοφορουν στον δρομο και να εχουν αυτη την συμπεριφορα. Διαβαζα την ιστορια σου και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι, ποσο μαλλον να ημουν στην θεση σου.Πραγματικα θαυμαζω την υπομονη σου.

Δημοσ.

Μπα, μετά ανοίγεις βεντέτες και γίνεσαι υπόκοσμος.

Το καλύτερο είναι να του τραβήξεις μία μήνυση με μάρτυρες και να έρθει γονηπετής να σε παρακαλάει να την αποσύρεις ή να συμβιβαστείς.

Είπαμε, έκανα μεγάλη μλκια που τον κυνήγησα και άφησα τον ταξιτζή πίσω. Καρφί στον ταξιτζή έπρεπε να πάω και να του πάρω τα στοιχεία, αλλά μετά ποιος έμπλεκε με την ελληνική δικαιοσύνη.

Σε αυτή τη χώρα τελικά μια ζωή και κερατάς και δαρμένος θα είσαι, αν δεν λειτουργείς με όρους υποκόσμου.

• Like 2
Δημοσ.

Μπα, μετά ανοίγεις βεντέτες και γίνεσαι υπόκοσμος.

Το καλύτερο είναι να του τραβήξεις μία μήνυση με μάρτυρες και να έρθει γονηπετής να σε παρακαλάει να την αποσύρεις ή να συμβιβαστείς.

Είπαμε, έκανα μεγάλη μλκια που τον κυνήγησα και άφησα τον ταξιτζή πίσω. Καρφί στον ταξιτζή έπρεπε να πάω και να του πάρω τα στοιχεία, αλλά μετά ποιος έμπλεκε με την ελληνική δικαιοσύνη.

Σε αυτή τη χώρα τελικά μια ζωή και κερατάς και δαρμένος θα είσαι, αν δεν λειτουργείς με όρους υποκόσμου.

Απο την στιγμη που η δικαιοσυνη δεν λειτουργει, καποιος θα πρεπει να επιληφθει της καταστασης, κατι εν'ολιγοις πρεπει να γινει με αυτους του μλκες εκει εξω!! Αλλα οπως ειπες κι εσυ, σε καταντανε να γινεσαι υποκοσμιτης για να βγαλεις το δικιο σου(εστω ηθικο).

Επειδη εχω οικογενειακη εμπειρια, σε παρομοιο σκηνικο, ακρη με την ελληνικη δικαιοσυνη δεν θα βγαζες, και αμα εβγαζες θα ηταν σε 6 χρονια με 1000 ευρω για εξοδα δικηγορου/δικαστηριου. Αρα αρκιντια.

Τεσπα, τι συζηταμε? Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι δεν εγινε τιποτα χειροτερο με τον κωλοψυχακια που εμπλεξες. Προσοχη παντως οταν θα ξαναπερνας με την μηχανη απο το συγκεκριμενο κομματι εχε τον νου σου. Δεν ξερεις τι μλκας παιζει να ειναι ο αλλος (ειδικα αφου του εκανες και "ζουγλισια" στο αμαξι.

Δημοσ.

Εγώ να τονίσω με την σειρά μου πως πρέπει στο δρόμο να προσέχετε τα golf , τα smart , τα 500άρακια , τα Mini cooper s . Δεν ξέρω ρε παιδί μου αλλά όταν βλέπω μα...κα οδηγό στο δρόμο 9-10 οδηγάει κάτι από τα παραπάνω. Ειδικά τα golf που νομίζουν ότι έχουν ferrari.

Γενικότερα προσοχή στους βλάκες όπως λέει ο φίλος. Εγώ πήγα να αρπαχτώ με γύφτο στον Πύργο Ηλείας στις διακοπές του πάσχα και με μάζεψε η γυναίκα μου.

Δημοσ.

Εγώ να τονίσω με την σειρά μου πως πρέπει στο δρόμο να προσέχετε τα golf , τα smart , τα 500άρακια , τα Mini cooper s . Δεν ξέρω ρε παιδί μου αλλά όταν βλέπω μα...κα οδηγό στο δρόμο 9-10 οδηγάει κάτι από τα παραπάνω. Ειδικά τα golf που νομίζουν ότι έχουν ferrari.

Γενικότερα προσοχή στους βλάκες όπως λέει ο φίλος. Εγώ πήγα να αρπαχτώ με γύφτο στον Πύργο Ηλείας στις διακοπές του πάσχα και με μάζεψε η γυναίκα μου.

δεν ειναι να ανακατευτεις με δαυτους. οι "ενισχυσεις" τους έρχονται γρηγορότερα απ την αστυνομια...

είναι να μη σου τυχει...

• Like 4
Δημοσ.

τελικά τι έγινε? έχω ανοιχτό tab τόσες μέρες στο chrome περιμένοντας να διαβάσω καμία εξέλιξη...!!! :P

loool  :lol:  :lol: 

Δημοσ.

τελικά τι έγινε? έχω ανοιχτό tab τόσες μέρες στο chrome περιμένοντας να διαβάσω καμία εξέλιξη...!!! :P

Δεν έχω κανένα νέο από τον nick#18 σχετικά με τον ηλίθιο.

Tραβα του εκει μια στο λαστιχο στο φαναρι,και  φυγε...

Αν είσαι με μηχανή δεν σε παίρνει, γιατί αν πέσει πάνω σου ο άλλος, θα σε αφήσει στον τόπο.

Νομίζεις δεν το σκέφτηκα να του τραβήξω μια σφαλιάρα πάνω από τη μηχανή ενώ είχε ανοιχτό το παράθυρο και να εξαφανιστώ, αλλά Κυριακή βράδυ η παραλιακή είναι ψιλοαραιά και θα με πετύχαινε παρακάτω, ποιος ξέρει με τι διαθέσεις, με την μλκια που κουβαλούσε στον εγκέφαλο.

Δημοσ.

Όπου δεις φαΐ κάτσε, όπου δεις ξύλο φύγε.

lagos.jpg

Δυστυχώς έτσι είμαστε. Και νομίζεις ότι αν του έκανες μήνυση θα κατάφερνες κάτι?

Πρώτον, αποκλείεται ο οποιοσδήποτε ξένος να ερχόταν σαν μάρτυρας στο δικαστήριο για πάρτη σου. Είτε ταρίφας, είτε γιατρός.

Δεύτερον, έχεις μπλέξει ποτέ με την ελληνική δικαιοσύνη? Την ποια....?

Παράδειγμα... Βλέπεις ένα προιόν στο ιντερνετ, το πληρώνεις 5000€ και λίγες μέρες μετά διαπιστώνεις ότι αυτό που σου έδωσαν δεν είναι αυτό που έλεγαν στην αγγελία. Ξέρεις τι σου λέει η ελληνική δικαιοσύνη σε αυτή την περίπτωση?

1. Βρες δικηγόρο και κάνε αγωγή.

2. Πλήρωσε τον 900€, φιλικά, μαζί με τα έξοδα δικαστηρίου

3. Πάρε δικάσιμο 1,5 χρόνο μετά

4. Φάε αναβολή

5. Πάρε δεύτερη δικάσιμο, 2 χρόνια μετά

Στο τέλος, που καταλήγουμε?

Σε κοροιδεύει κάποιος και του δίνεις τα λεφτά σου, ακολουθείς τη νόμιμη οδό και περιμένεις σχεδόν 4 χρόνια να αποφασίσει ένας δικαστής αν και πόσα χρήματα θα σου δώσει πίσω, χωρίς να δικαιούσαι να ζητήσεις και τόκους "γιατί δεν θα σε πάρει ο δικαστής στα σοβαρά"....

Προσοχή με τις μηχανές

• Like 1
Δημοσ.

Thread starter κινούμαστε στις ίδιες περιοχές με 2 τροχούς.

Στείλε μου ένα pm με τα στοιχεία του να τον έχω "υπόψη μου",  να προσέχω. ;)

/sc

Δημοσ.

Ναι τι θα γινει θα τον δειρουμε τον κοντο ?

Πλακα κανω 

Καλο ειναι να κραταμε την ψυχραιμια μας 

Οσο μπορουμε βεβαια γιατι αν σε βγαλει απο τα ρουχα σου καποιος καραγκιοζης μπορει να γινει το σωσε 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδεεες! Σας εχω αφησει στο περιμενε το ξερω! Εχω την εξεταστικη στο ΕΠΑΣ και το εχω ριξει λιγο στο διαβασμα! ζχωρατε με! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...