Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 5 ώρες περίπου επιστρέφοντας από τη δουλειά μου μέσω της παραλιακής, λίγο πριν την Αμφιθέας και ενώ κινούμαι με τη μηχανή μου στο μεσαίο ρεύμα κυκλοφορίας, με προσπερνάει ένα λευκό Passat από δεξιά με 150 χλμ τουλάχιστον, μιας και εγώ πήγαινα με 100 περίπου και επειδή δεν τον έπαιρνε η στροφή, λόγω ταχύτητας προφανώς, αναγκάστηκε να μπει στη μεσαία λωρίδα για να μη φύγει εκτός και με ακούμπησε ξυστά στον καθρέφτη. Τον είδα να κάνει κάποιες χειρονομίες στον καθρέφτη και θεώρησα ότι μου ζητούσε συγνώμη. Τον προλαβαίνω στο φανάρι της Αμφιθέας και τον πλευρίζω, για να του πω ότι δεν υπάρχει θέμα και απλά να προσέχει μη σκοτώσει κανέναν.

Κατεβάζει λοιπόν ένας κοντός, καραφλός, μισοριξιάς το παράθυρο και με αρχίζει στα καντήλια.

Του απαντώ αναλόγως για τη μαμά του που γιόρταζε και μόλις ανάβει το φανάρι χώνεται μπροστά μου, προσπαθώ να τον προσπεράσω από δεξιά, με κλείνει, πάω από αριστερά, το ίδιο και τελικά φρενάρει απότομα και σκάω πίσω του με μικρή ευτυχώς ταχύτητα και πιάνοντας δεξιά κατεβαίνει κάτω, φωνάζοντας ότι θα του πληρώσω και τη ζημιά.

Για κακή του τύχη το σκηνικό παρακολουθεί ένας ταξιτζής από πίσω που σταματάει επί τόπου και περιμένει να δει τι θα γίνει. Μόλις βλέπει ο θρασύδειλος ότι υπάρχει μάρτυρας και ότι του ρίχνω και κανά δυο κεφάλια, χώρια κράνη, μπουφάν μηχανής και τα σχετικά, μπαίνει στο αυτοκίνητο και εξαφανίζεται. Τον αφήνω να φύγει μιας και δεν θέλω μα δώσω συνέχεια με τον ψυχοπαθή και στη γέφυρα της Αλίμου έχει πιάσει δεξιά και μόλις σταματάω στο φανάρι, κατεβαίνει και κάνει ντου ενω είμαι πάνω στη μηχανή. Βάζω stand, σβήνω μηχανή, γιατί φοβάμαι ότι θα μου την πέσει πάνω στη μηχανή και θα πάθω ζημιά και την ώρα που κατεβαίνω από τη μηχανή να του χώσω ένα κατακούτελο με το κράνος, γυρίζει, μπαίνει στο αυτοκίνητο και εξαφανίζεται με κατεύθυνση Γλυφάδα.

Πινακίδα έχω κρατήσει, αλλά όχι και από μάρτυρες.

Απλά το αναφέρω εδώ για να έχετε το νου σας, ειδικά οι δικυκλιστές, τι μνόπανα κυκλοφορούν εκεί έξω και πως μπορεί ένας τύπος να μας αφήσει στον τόπο είτε από ηλιθιότητα (την πρώτη φορά), είτε από ψυχοπάθεια (την δεύτερη)

Δημοσ.

Φιλε μου αφου εισαι κομπλε και δεν χτυπησες, παλι καλα. Δυστυχως υπαρχουν πολλα ζωα εκει εξω που θελουν πολλες σφαλιαρες για να ισιωσουν.

Αυτος ειναι ο λογος που, παρ'οτι τις γουσταρω τις μηχανες, ποτε δεν ασχοληθηκα σοβαρα. Δυστυχως, εισαι εκτεθειμενος στην μαλακια/ψυχοπαθεια του καθενος. Προσοχη και μακρια απο τους μαλακες, φιλοι μηχανοβιοι.

Οσο για το πως θα χειρηστεις τον βλακα, εγω στην περιπτωση σου θα τον εβρισκα (αρχικα), θα του εσπαγα τα μουτρα (κατα δευτερον) και θα εκανα και χαρουμενο τον λαστιχα της γειτονιας του (στο τελος).

Δημοσ.

Τι ψαχνεις να βρεις.. με τον καθε κομπλεξαρο εκει εξω... τα εχει παιξει ο κοσμος...  Οτι εισαι καλα εχει αυτη τη στιγμη σημασια :) Να σου πω.. passat η jetta? Γιατι εχω κατι υποψιν μου απο την περιγραφη... :P

Δημοσ.

Εκανες καλά που αντέδρασες έτσι. Ετσι απο την πρώτη στιγμή θα του έριχνα κάτι πουστλούκια και κάτι κλωτσίδια για να ησυχάσει.

Δυστηχώς τέτοια άτομα πρέπει να μαζέψουν μερικές για να είναι πιο ήσυχη την άλλη φορά.

Εχουν γεμίσει οι δρόμοι μαλάκες ψευτο-νταήδες!!

Δημοσ.

Να σου πω.. passat η jetta? Γιατι εχω κατι υποψιν μου απο την περιγραφη... :P

Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Παίζει σοβαρά να ήταν Jetta όμως, τώρα που το ξανασκέφτομαι.

Μένεις Νότια Προάστια και έχεις κανέναν τέτοιο γείτονα πσταρα? :devil:

Οσο για το πως θα χειρηστεις τον βλακα, εγω στην περιπτωση σου θα τον εβρισκα (αρχικα), θα του εσπαγα τα μουτρα (κατα δευτερον) και θα εκανα και χαρουμενο τον λαστιχα της γειτονιας του (στο τελος).

Φίλε μου linkin, αν ήθελα να του σπάσω τα μούτρα, θα του τα έσπαγα χθες που ήμουν και εκτός εαυτού. Ειδικά μετά το σκηνικό που μου έκλεινε το δρόμο και φρέναρε, μου ήρθε έντονα η επιθυμία να πετάξω τη μηχανή κάτω όπως κάναμε πιτσιρικάδες με τα ποδήλατα, να τον τραβήξω έξω από το παράθυρο και να τον αρχίσω στα κλωτσίδια στη μέση της παραλιακής, αλλά ευτυχώς λογικεύτηκα στο δευτερόλεπτο, γιατί τώρα θα ήμουν στο τμήμα και με χτυπημένη μηχανή.

Χώρια που δεν ξέρεις τι ψυχοπάθεια κουβαλάει ο άλλος μέσα του και γενικά, αν τελειώνει το σκηνικό χωρίς ζημιές (άσχετα αν αυτός έχει ένα βούλιαγμα στην πόρτα του πορτ μπαγκάζ, γιατί πρόλαβα και της έχωσα μία καλή μπουνιά και έναν γδαρμένο προφυλακτήρα από την πρόσκρουση) και χωρίς ξύλο, το αφήνεις πίσω σου, γιατί μπορεί να εξελιχθεί χειρότερα (βεντετισμοί κλπ)

Ο τύπος θα μπορούσε να με περιμένει πιο κάτω και απλά να έρθει και να πέσει πάνω μου εν κινήσει και να με αφήσει στον τόπο, μου φάνηκε ικανός για όλα.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Παίζει σοβαρά να ήταν Jetta όμως, τώρα που το ξανασκέφτομαι.

Μένεις Νότια Προάστια και έχεις κανέναν τέτοιο γείτονα πσταρα? :devil:

Ναι, ναι Νοτια ειμαι! Εχω "φιλο" με τον πατερα του να μοιαζει με την περιγραφη και καβαλαει jetta λευκο... :P Θυμασε κανενα χαρακτηριστικο μαυρο αυτοκολλητακι πανω απο το μπροστα αριστερο φαναρι? :P

Δημοσ.

Όχι, δυστυχώς, αλλά μάλλον δύσκολο να είναι αυτός, καθότι ο τύπος δεν ήταν πάνω από 35, max 40.

Ο πατέρας του "φίλου" σου πόσο είναι περίπου? :devil:

Δημοσ.

Tα σκηνικα με τους τραμπουκισμους προς αγνωστους στο δρομο αφηστε τα καλυτερα (οσοι τα προτεινετε), για αυτο ακριβως το λογο: Ειναι αγνωστοι. Ο αλλος μπορει να ειναι ενα μετρο και ενα μιλκο και καχεκτικος, αλλα να κουβαλαει σε τρελα και ψυχολογικα οτι δεν κουβαλαει σε ογκο και να ανοιξει το πορτ παγκαζ και να βγαλει οτιδηποτε και μετα να ψαχνει το λαθος ο νταης της υποθεσης :D Μην κρινετε παντα εξ'ιδιων "ε καλο παιδι ειμαι εγω, αν ο αλλος με τραμπουκισει θα τα μαζεψω να φυγω αν εχω αδικο--->αρα μπορω να κανω κι εγω το ιδιο σε οποιον εχει αδικο απεναντι μου".

Σε τετοιες περιπτωσεις η σοφη λογικη ειναι να κανεις τον μαλακα για να φυγεις σωος εσυ, οσοι ειναι μαζι σου και το οχημα σου. Ναι, αν χρειαστει, κανε και την κοτα εκτος αν θες να ρισκαρεις για την τρελα του καθενος και το "αντρικιο γοητρο" σου, το αμαξι σου/τη μηχανη σου και πολυ χειροτερα την σωματικη σου ακεραιοτητα.

• Like 7
Δημοσ.

Η αντιδραση σου LRoi ήταν σοφότατη. Πολύ καλός.

Αν ηταν κανας άλλος θα τον είχε σπάσει στο ξύλο και θα σου έκανε μυνήσεις τωρα.

Δημοσ.

Όχι, δυστυχώς, αλλά μάλλον δύσκολο να είναι αυτός, καθότι ο τύπος δεν ήταν πάνω από 35, max 40.

Ο πατέρας του "φίλου" σου πόσο είναι περίπου? :devil:

45? Κααατι τετοιο! Πινακιδα? :P 

Δημοσ.

2 κεφαλια τον παιρναγες?ή αυτος ειναι 1,50  ειτε εσυ 1.90.Τεσπα,μπορεις να δεις οτιδηποτε ,παντα να φορας κρανος και εξοπλισμο μηχανης ,και οι πιθανοτητες σοβαρου ατυχηματος μειωνονται.

Δημοσ.

8565.

Αν είναι αυτός ο αριθμός, θα σου πω και το υπόλοιπο.

Εγινε! Τσεκαρω με την 1η ευκαιρια συντομα!

Δημοσ.

2 κεφαλια τον παιρναγες?ή αυτος ειναι 1,50  ειτε εσυ 1.90.Τεσπα,μπορεις να δεις οτιδηποτε ,παντα να φορας κρανος και εξοπλισμο μηχανης ,και οι πιθανοτητες σοβαρου ατυχηματος μειωνονται.

1,87 είμαι και αυτός γύρω στο 1,70. Βάλε και το κράνος που προσθέτει και έχεις τα δυο κεφάλια που ζητάς.

Δεν έχει σημασία το ύψος, έχω δει κοντούς να μην τους κρατάνε 4 από το νεύρο, αλλά όταν ο άλλος φοράει μπουφάν μηχανής, κράνος, σου ρίχνει και δυο κεφάλια, πρώτον που να τον χτυπήσεις, εκτός από τα π@πάρια και δεύτερον μια κουτουλιά αν φας με το κράνος, δεν ξέρω αν θα προλάβεις να φας και δεύτερη.

Anyway, αυτά είναι παπαριές, εγώ έχω μάθει από τον πατέρα μου να ακολουθώ το ρητό:

Όπου δεις φαΐ κάτσε, όπου δεις ξύλο φύγε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν μπορείς να υπακούσεις στη λογική σου, όταν ο άλλος σου κλείνει το δρόμο και φρενάρει με σκοπό να σου κάνει ζημιά.

Τέλος, εννοείται ότι δεν ανεβαίνω ποτέ στη μηχανή χωρίς κράνος και χωρίς μπουφάν μηχανής. Για καλοκαίρι έχω και καλοκαιρινό μηχανής και φυσικά πάντα γάντια, ενώ σε ταξίδια μπαίνουν και επιγονατίδες και μπότες μηχανής.

Εγινε! Τσεκαρω με την 1η ευκαιρια συντομα!

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...