saks80 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο μαγαζι στη θεσσαλονικη που να διορθωνει με την μεθοδο reballing ενσωματομενες καρτες γραφικων σε λαπτοπ?
coolerman Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο μαγαζι στη θεσσαλονικη που να διορθωνει με την μεθοδο reballing ενσωματομενες καρτες γραφικων σε λαπτοπ? πάρε ενα τηλ εδώ Site: http://www.techsys.gr/?p=laptop-reballing-service">reballing ποιό λάπτοπ είναι;;
coolerman Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ειναι το sony vaio AR-51J μητρική για να ξέρεις μετχ πηγαίνει 180/200/210 ευρώ.για το συγκεκριμένο μοντέλο να έχεις μια "ιδέα" περί τιμών. αν έχει πρόβλημα η κάρτα σου καλύτερα να το κάνεις το reballing. θα γίνει καινούρια και θα το κρατήσεις για πολύ καιρό
saks80 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 μητρική για να ξέρεις μετχ πηγαίνει 180/200/210 ευρώ.για το συγκεκριμένο μοντέλο να έχεις μια "ιδέα" περί τιμών. αν έχει πρόβλημα η κάρτα σου καλύτερα να το κάνεις το reballing. θα γίνει καινούρια και θα το κρατήσεις για πολύ καιρό η καρτα γραφικων εχει προβλημα κατα 99%.οι καθετες γραμμες κτλ κτλ ειναι καρτα γραφικων.γιαυτο ρωτησα για reballing γιατι αυτο χρειαζεται.ειναι αξιοπιστη η επισκευη καρτας θα ξαναχαλασει σε κανα τριμηνο?
coolerman Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 η καρτα γραφικων εχει προβλημα κατα 99%.οι καθετες γραμμες κτλ κτλ ειναι καρτα γραφικων.γιαυτο ρωτησα για reballing γιατι αυτο χρειαζεται.ειναι αξιοπιστη η επισκευη καρτας θα ξαναχαλασει σε κανα τριμηνο? αξίζει η επισκεύη,σίγουρα θα έχει εγγύηση. μπορείς να πάρεις τηλ να ρωτήσεις.για το μαγαζί αυτό εχω ακούσει καλά λόγια(αν και δεν είμαι απο σαλόνικα) αν γνωρίζει κάποιος άλλος(απο σαλόνικα) θα απαντήσει για περισσότερα καταστήματα που κάνουν αυτήν την διαδικασία!
coolerman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο μαγαζι στη θεσσαλονικη που να διορθωνει με την μεθοδο reballing ενσωματομενες καρτες γραφικων σε λαπτοπ? ύστερα απο σηζήτηση με την "μαγδαληνή" μου πρότεινε αυτο το μαγαζί. είναι πάρα πολύ καλή απο οτι μου είπε σε οτιδήποτε και οικονομική & με εγγύηση http://www.rebootyou...piskevi-laptop/ και είναι και αυτό το όποιο δεν ξέρω τι δουλειά κάνει!! http://www.computer-...1&Itemid=58〈=el
saks80 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ύστερα απο σηζήτηση με την "μαγδαληνή" μου πρότεινε αυτο το μαγαζί. είναι πάρα πολύ καλή απο οτι μου είπε σε οτιδήποτε και οικονομική & με εγγύηση http://www.rebootyou...piskevi-laptop/ και είναι και αυτό το όποιο δεν ξέρω τι δουλειά κάνει!! http://www.computer-...1&Itemid=58〈=el ρωτησα και στα 2.και στο πρωτο που μου ειπες εσυ το techsys και στο rebootyou.και οι 2 ιδια ταριφα εχουν 100 ευρω.
magdalhnh Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 saks80 το reboot το πρότεινα εγώ , όταν μου ανέφερε το θέμα σου ο coolerman, γιατί είμαι πελάτισσα των παιδιών. Τους έχω γνωρίσει δηλαδή προσωπικά, μου έχουν κάνει δουλειές στο παλαιότερο λάπτοπ μου και εκτός ότι είναι πολύ καλοί, είναι και τίμιοι. Μου τους είχε προτείνει και μένα τότε, ένας φίλος, που τους γνωρίζει καλά.
coolerman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ρωτησα και στα 2.και στο πρωτο που μου ειπες εσυ το techsys και στο rebootyou.και οι 2 ιδια ταριφα εχουν 100 ευρω. πολύ καλή τιμή και απο 2 καταστήματα και πολύ καλή δουλειά απο το reboot(είναι οικογενειακή επιχείρηση με χρόνια στην πλάτη του) τωρά εσυ αποφασίζεις τι θα κάνεις εγω θα το πήγαινα στο reboot λόγο εμπιστοσύνης ατόμου που το πρότεινε και δεν κάνουν "αρπαχτές".. κάνουν εγγυημένη εργασία
saks80 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 saks80 το reboot το πρότεινα εγώ , όταν μου ανέφερε το θέμα σου ο coolerman, γιατί είμαι πελάτισσα των παιδιών. Τους έχω γνωρίσει δηλαδή προσωπικά, μου έχουν κάνει δουλειές στο παλαιότερο λάπτοπ μου και εκτός ότι είναι πολύ καλοί, είναι και τίμιοι. Μου τους είχε προτείνει και μένα τότε, ένας φίλος, που τους γνωρίζει καλά. ok μαγδαληνη θα παω σαυτο που λες αφου εχεις καλη εμπειρια απο το συγκεκριμενο service.ετσι ομως και δεν κανουν καλη δουλεια την πατησες.
magdalhnh Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ok μαγδαληνη θα παω σαυτο που λες αφου εχεις καλη εμπειρια απο το συγκεκριμενο service.ετσι ομως και δεν κανουν καλη δουλεια την πατησες. Ωχ τι πάθαμε!!! Το ίδιο να πεις και σε εκείνους!!!
coolerman Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ωχ τι πάθαμε!!! Το ίδιο να πεις και σε εκείνους!!! εγώ πάντως σου έχω εμπιστοσύνη. όλα θα πάνε μια χαρά. αν τα μαστόρια που είναι μέσα στο εργαστήρι & το κατέχουν θα γίνει αστέρι η κάρτα του φίλου
Ili Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 μητρική για να ξέρεις μετχ πηγαίνει 180/200/210 ευρώ.για το συγκεκριμένο μοντέλο να έχεις μια "ιδέα" περί τιμών. αν έχει πρόβλημα η κάρτα σου καλύτερα να το κάνεις το reballing. θα γίνει καινούρια και θα το κρατήσεις για πολύ καιρό ειναι το sony vaio AR-51J Καλησπέρα, έχω το ίδιο μοντέλο και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Θα ήθελα να μ πεις αν δοκίμασες τελικά το reballing της κάρτας γραφικών κ αν είχε αποτέλεσμα. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα