blackkiller Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Γεια σας, εχω αυτο το κουτακι: Δυο εργοστασιακους ανεμιστήρες μπροστά SILENT SERIES R2 140MM Έναν ανεμιστήρα πισω SILENT WINGS 2 140mm Ψήκτρα επεξεργαστή Freezer XTREME Rev. 2 Ποια από της θέσεις 1 η 2 στην οροφή είναι η καταλληλότερη ώστε να τοποθετήσω ακόμη εναν SILENT WINGS 2 140mm , ετσι ωστε να εχω καλύτερες θερμοκρασίες στον επεξεργαστή κυρίως και γενικότερα σε ολο το σύστημα...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Εάν δεν έχεις ανεμιστήρα πάνω στην ψύκτρα της CPU τότε η θέση 2 είναι καλύτερη για να τοποθετήσεις έναν ανεμιστήρα για να τραβάει τη ζέστη απο τα drives! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Θα διαφωνήσω αλλά νομίζω ότι θα γίνω κατανοητός.. αν και μεγάλη διαφορά δεν θα δεις όπου και να τον βάλεις,η καταλληλότερη θέση για την ψήκτρα σου ειναι η θεση 1 και μάλιστα κλείνοντας (εγω χρησιμοποιώ αλουμινοταινια) την θέση 2 ουτοσωστε να μην τραβάει από εκεί ότι είναι να βγάλουν έξω οι 2 ανεμιστήρες εξαγωγής Επίσης εγω θα μετέφερα τον επάνω εμπρός στο πάτωμα για να ψύξω σωστότερα το southbridge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackkiller Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Εάν δεν έχεις ανεμιστήρα πάνω στην ψύκτρα της CPU τότε η θέση 2 είναι καλύτερη για να τοποθετήσεις έναν ανεμιστήρα για να τραβάει τη ζέστη απο τα drives! Ανεμηστηρα φυσικα και εχωπανω στην ψυκτρα. Υφισταται να μην ειχα....??? Δεν θα ειχε η cpu θεματα με τις θερμοκρασιες...??? Θα διαφωνήσω αλλά νομίζω ότι θα γίνω κατανοητός.. αν και μεγάλη διαφορά δεν θα δεις όπου και να τον βάλεις,η καταλληλότερη θέση για την ψήκτρα σου ειναι η θεση 1 και μάλιστα κλείνοντας (εγω χρησιμοποιώ αλουμινοταινια) την θέση 2 ουτοσωστε να μην τραβάει από εκεί ότι είναι να βγάλουν έξω οι 2 ανεμιστήρες εξαγωγής Επίσης εγω θα μετέφερα τον επάνω εμπρός στο πάτωμα για να ψύξω σωστότερα το southbridge. Οι θεσεις 1 και 2 ειναι ηδη κλειστες απο το εργοστασιο με ηχομονοτικα καπακια. Οποτε θα παραμενινει κλειστη αυτη που περισευει ουτος η αλλος... Ειναι προτημοτερο να τον βαλω κατω λες τον μπροστα πανω??? Μηπως θα ηταν προτιμοτερο να εβαζα τον μπροστα πανω στο πατωμα και τον νεο ανεμηστηρα θεση 2 ωστε να ψηχονται καλητερα gpu ram & southbridge...??? Drives δεν εχω τπτ τρομερο, τον ssd μονο και εναν green που δουλευει μονο οταν τον χρησιμοποιω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αν είναι αρκετά μεγάλη η ψύκτρα, κάνει δουλειά και απο μόνη της αλλά αφού έχεις ανεμιστήρα εκεί τότε βάλε τον άλλο στη θεση 1. Οσον αφορά για την αλλαγή του μπροστινού, αν το κουτί σου είναι πάνω από 40 πόντους απο το έδαφος τότε αλλαξε τον πανω μπροστινο και βαλτον κατω. Αν το κουτί σου ειναι χαμηλα ο κατω ανεμιστήρας θα ρουφάει ολη τη σκόνη απο το πατωμα και θα τον καθαριζεις καθε βδομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 αν δεν τον εχεις ηδη αγορασει ΜΗΝ τον αγορασεις.. δεν θα δεις καμια απολυτως διαφορα... μια χαρα ειναι το κουτι σου σε θεματα θερμοκρασιων και μια χαρα setup εχεις στους ανεμιστηρες σου... οτιδηποτε εξτρα δεν θα οφελησει... κοινως τα χρηματα που θα δωσεις δεν θα τα δεις σε πτωση θερμοκρασιων σε καμια περιπτωση.. αν παλι εχεις αγορασει τον bq βαλτον κατω να ρουφαει αερα (μιας και φιλτρο εχει το κουτι και θα βοηθησει τν καρτα να αναπνεει λιγο καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ανεμηστηρα φυσικα και εχωπανω στην ψυκτρα. Υφισταται να μην ειχα....??? Δεν θα ειχε η cpu θεματα με τις θερμοκρασιες...??? Οι θεσεις 1 και 2 ειναι ηδη κλειστες απο το εργοστασιο με ηχομονοτικα καπακια. Οποτε θα παραμενινει κλειστη αυτη που περισευει ουτος η αλλος... Ειναι προτημοτερο να τον βαλω κατω λες τον μπροστα πανω??? Μηπως θα ηταν προτιμοτερο να εβαζα τον μπροστα πανω στο πατωμα και τον νεο ανεμηστηρα θεση 2 ωστε να ψηχονται καλητερα gpu ram & southbridge...??? Drives δεν εχω τπτ τρομερο, τον ssd μονο και εναν green που δουλευει μονο οταν τον χρησιμοποιω. SNV30195.JPG SNV30200.JPG Τότε ακόμα καλύτερα,που εχει δικό του καπάκι.. Εγώ σε δοκιμες που ειχα κάνει στο δικο μου αυτο που περιέγραψα πιο πάνω ηταν το καλύτερο setup κ το να ψύχεται το southbridge το θεωρώ must ιδίως τώρα το καλοκαιράκι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα