tasos1995 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Καλησπέρα. Έχω στη κατοχή μου ένα iPhone 2g παλιό μεν δεν λειτουργεί(δε φορτίζει και δεν ανταποκρίνεται σωστα η αφή+home button) αλλά και πάλι θέλω να του δώσω ζωή. Αν γνωρίζει κανείς από επισκευή και είναι από Θεσσαλονίκη παρακαλώ ας αφήσει π.μ. δε θέλω να το παω σε επίσημο service διότι θα μου βγει ο κούκος αϊδονι. Θέλω να το ξανά χρησιμοποιήσω για αυτό αν μπορείτε βοηθήστε.
LAKATSA Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Κορυφαίο service επι της μοναστηριού, TECHSYS, τηλ 2310555544... Πίστεψε με φιλτατε το εψαξα πολύ το θέμα...
ninos22 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα. Έχω στη κατοχή μου ένα iPhone 2g παλιό μεν δεν λειτουργεί(δε φορτίζει και δεν ανταποκρίνεται σωστα η αφή+home button) αλλά και πάλι θέλω να του δώσω ζωή. Αν γνωρίζει κανείς από επισκευή και είναι από Θεσσαλονίκη παρακαλώ ας αφήσει π.μ. δε θέλω να το παω σε επίσημο service διότι θα μου βγει ο κούκος αϊδονι. Θέλω να το ξανά χρησιμοποιήσω για αυτό αν μπορείτε βοηθήστε. Μπορώ να σε βοηθήσω. Στειλε μου p.m.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα