enzokou Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Σε σπίτι που νοικιάζει η μητέρα μου(ιδιοκτήτρια), έγινε δυστυχώς διάρρηξη.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος ποιος πληρώνει τις ζημιές τις διάρρηξης.Ο ιδιοκτήτης;Ο ενοικιαστής ή μισά μισά. Έκανα μια έρευνα στο διαδίκτυο αλλά δεν βρήκα κάτι. Δυστυχώς ασφάλεια δεν υπάρχει.
qwertyqwerty Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Εφ´ όσον δεν είναι ασφαλισμένο το οίκημα,αυτός. Υποθέτω ότι η διάρηξη είναι "ανώτερη βία",εκτός αν αποδειχθεί " συνυπαιτιότητα" (ξεκλείδωτες πόρτες κλπ),κάτι σαν σεισμός. Μιλάς για υλικές ζημιές (πόρτες-παράθυρα) και όχι για απώλεια "κινητών αξιών",σωστά; 2
sphinxgr Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Λογικά ο ενοικιαστής. Ο ενοικιαστής έχει την υποχρέωση βάσει συμβολαίου μόλις φύγει απο το σπίτι να επιστρέψει το σπίτι στην κατάσταση που το παρέλαβε. Αν το παραδώσει με γκρεμισμένη πόρτα, δεν νομίζω να θεωρείται σαν την αρχική κατάσταση! Οπότε είναι και δική του υποχρέωση. Το ίδιο και με τα αμάξια. Αν νοικιάσεις αμάξι και το επιστρέψεις με το καπό να λείπει, εσύ θα το πληρώσεις. Το γραφείο ενοικιάσεως δεν το ενδιαφέρει που πήγε. Στο έδωσε έτσι, έτσι πρέπει να το παραδώσεις. Τώρα αν στο έκλεψαν, το πούλησες παλιοσίδερα κλπ δεν απασχολεί κανέναν. 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ο ιδιοκτητης τις φθορές, πορτες παραθυρα κλπ, ο ενοικιαστής τα προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία.
Cossutius. Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Σε σπίτι που νοικιάζει η μητέρα μου(ιδιοκτήτρια), έγινε δυστυχώς διάρρηξη.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος ποιος πληρώνει τις ζημιές τις διάρρηξης.Ο ιδιοκτήτης;Ο ενοικιαστής ή μισά μισά. Έκανα μια έρευνα στο διαδίκτυο αλλά δεν βρήκα κάτι. Δυστυχώς ασφάλεια δεν υπάρχει. Τη ζημιες εννοεις?Σπασανε πορτα, παραθυρα? Του ιδιοκτητη ειναι ολα. Πληρωνεις και τα αφαιρείς απ το νοίκι. Το έχω πάθει και εγω (ειχαν σπάσει μέχρι και τη μπανιέρα ψάχνοντας για λεφτά..)
mouti Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ο ενοικιαστής τα προσωπικά του αντικείμενα η αντικείμενα που ο ίδιος έχει προσθέσει στο σπίτι και ο ιδιοκτήτης τα ήδη υπάρχοντα συμπεριλαμβανομένων των παραθύρων πόρτες κλπ
enzokou Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μιλάω για το ρολό και ένα τζάμι με το αλουμίνιο.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μιλάω για το ρολό και ένα τζάμι με το αλουμίνιο. η μητέρα σου
DrLo Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Λογικά ο ενοικιαστής. Ο ενοικιαστής έχει την υποχρέωση βάσει συμβολαίου μόλις φύγει απο το σπίτι να επιστρέψει το σπίτι στην κατάσταση που το παρέλαβε. Αν το παραδώσει με γκρεμισμένη πόρτα, δεν νομίζω να θεωρείται σαν την αρχική κατάσταση! Οπότε είναι και δική του υποχρέωση. Το ίδιο και με τα αμάξια. Αν νοικιάσεις αμάξι και το επιστρέψεις με το καπό να λείπει, εσύ θα το πληρώσεις. Το γραφείο ενοικιάσεως δεν το ενδιαφέρει που πήγε. Στο έδωσε έτσι, έτσι πρέπει να το παραδώσεις. Τώρα αν στο έκλεψαν, το πούλησες παλιοσίδερα κλπ δεν απασχολεί κανέναν. Προφανως αν γινει σεισμος δεν υποχρεουται ο ενοινιαστης να το ξαναχτισει, ετσι δεν ειναι? 3 1
mouti Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 <p>Μιλάω για το ρολό και ένα τζάμι με το αλουμίνιο.</p> Ο ιδιοκτήτης εξ ολοκλήρου...το νοίκι το πληρώνεις και για τις φθορές που προκαλούνται... 2
balander10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ιδιοκτήτης πάντα για τέτοια θέματα. τα μοναδικά που πληρώνει ο ενοικιαστής είναι φθορές που ο ίδιος έκανε 2
cyber_katsarida Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 δε ξέρω αλλά μου φαίνεται πιο λογικό να τα πληρώνει ο ενοικιαστής.
michael92 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 δε ξέρω αλλά μου φαίνεται πιο λογικό να τα πληρώνει ο ενοικιαστής. Δεν είναι πιο λογικό γιατί κάλιστα θα μπορούσε να γίνει διάρηξη και σε ακατοίκητο σπίτι. 1
Alxnks Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δεν είναι πιο λογικό γιατί κάλιστα θα μπορούσε να γίνει διάρηξη και σε ακατοίκητο σπίτι. χωρις να υποστηριζω οτι πρεπει να πληρωσει ο ενοικιαστης....λογικα ειναι πιο πιθανο να γινει διαρρηξη σε σπιτι που κατοικειται και που θα περιμενει κατι να βρει μεσα ο διαρρηκτης, παρα σε ενα ακατοικητο που το μονο που ισως βρει ειναι τιποτα σεντονια και κουβερτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις