Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Ainol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα βοήθεια να επιλέξω μια ταμπλέτα της αινολ με ταβάνι τα 130€. Προορίζεται για διάβασμα, καμιά ταινιούλα, ιντερνετ αλλά καθόλου gaming. Επίσης θα ήθελα αρκετά δυνατή μπαταρία.

Περιμένω προτάσεις σας 

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα το tablet που είχε στον Κωτσόβολο με 66€ (τώρα δεν ξέρω άμα το έχει ακόμα). Σε θέμα μπαταρίας είμαι απόλυτα ευχαριστημένος-η, σε online game με πήρε πάνω από 3 ώρες. Η τιμή είναι αρκετά χαμηλή το μόνο που μπορεί να μην σου αρέσει είναι η ποιότητα στην εικόνα αλλά αυτό θα το κρίνεις και μόνος-η σου αλλά για την τιμή του αξίζει και με το παραπάνω (δεν έχω βρει game που να κολλάει αλλά αφού λες ότι δεν σε νοιάζει το game τότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου αλλά κοιτάω  για 7'', νομίζω οτι τα 10 αρια είναι λίγο υπερβολικά, όσων αφορά τη 2η πρόταση νομίζω οτι η ανάλυση οθόνης και η cpu δεν με καλύπτουν, ευχαριστώ όμως.

ΥΓ. Το μαγαζί αυτό είναι καλό (pandawill)?

Μάλλον για αυτό http://www.pandawill.com/ainol-novo-7-flame-android-404-tablet-pc-ips-hd-screen-7-inch-16gb-bluetooth-dual-camera-5000mah-battery-black-p66026.html

θα πάω αλλά δεν υπάρχει προς το παρών, γνωρίζετε κανένα άλλο αξιόπιστο site?

Δημοσ.

Μάλλον για αυτό http://www.pandawill.com/ainol-novo-7-flame-android-404-tablet-pc-ips-hd-screen-7-inch-16gb-bluetooth-dual-camera-5000mah-battery-black-p66026.html

θα πάω αλλά δεν υπάρχει προς το παρών, γνωρίζετε κανένα άλλο αξιόπιστο site?

Το flame/fire δεν παράγεται πια δυστυχώς. Γι' αυτό και πήρα το Crystal. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άρα φίλε μου αν το βρώ πουθενα το flame να το προτιμήσω ή να πάω και εγώ για το crystal?

Δημοσ.

Το Crystal δεν θα το συνιστούσα. Ίσως επειδή έχω και το Nexus 7 και βλέπω μια χαοτική διαφορά. Στην οθόνη, ποιότητα κατασκευής, τζάμι/πλαστικό οθόνης, απόκριση touch, μπαταρία και επεξεργαστική ισχύ φυσικά. Αν βρεις flame καλώς. Αλλιώς ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις και για άλλες μάρκες όπως pipo και cube.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω παλι εκανα παραγγελια το ainol novo Crystal 2 με τον quad core - 3700mah μπαταρια στα ~79 ευρω ...  πιστευω αξιζει για τα λεφτα του.. 

Επεξ/σία από futureshock
Δημοσ.

εγω παλι εκανα παραγγελια το ainol novo Crystal 2 με τον quad core - 3700mah μπαταρια στα ~79 ευρω ...  πιστευω αξιζει για τα λεφτα του.. 

Έχεις ασχοληθεί καθόλου με root, rom κ.λ.π.?

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια custom rom για το quad. Και η official του Crystal ειναι gtp.

Δημοσ.

Μηχανάκι χωρίς root είναι κάπως όμως, ειδικά αν είναι κατευθείαν από Κίνα. Πως θα ξηλώσουμε τα κινέζικα? Με βλέπω για pipo S1/2...

Δημοσ.

εχει λιγες μερες που το εκανα παραγγελια, οποτε αναμενω ... 

οσο για τις custom roms , που θα παει δε θα βγαλουν καμια?  

Δημοσ.

εχει λιγες μερες που το εκανα παραγγελια, οποτε αναμενω ... 

οσο για τις custom roms , που θα παει δε θα βγαλουν καμια?  

Δε νομίζω φίλε μου να βγει κάτι σύντομα. Οι περισσότεροι προτιμούν το πρώτο Crystal το οποίο έχει μια-δυο αξιόλογες Ρομ μόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...