Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αυριο θα πάω να αγοράσω έναν καινούριο (Samsung 840 Pro)
Μπορείτε να με βοηθήσετε στο πως να κάνω φορματ τους 2 intel (x25-e) που αυτήν την στιγμή τρέχουν το λειτουργικο μου W8(σε raid0)?
Τους ξεσυνδεω και βάζω πάνω τον samsung και κάνω φορματ (win8) και μετά βάζω τους intel πάνω?

*θέλω να σβηστούν όλα απο μέσα γιατί θα τους δώσω..

Δημοσ.

όταν πάρεις τον pro και είσαι έτοιμος να τον φορέσεις για να περάσεις win μπές στο raid πες του delete raid και θα σε ρωτήσει οτι αν σπάσεις το raid όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν, πές του ναι και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Thanks bill θα το δοκιμάσω αύριο που θα πάρω και τον δίσκο και θα ενημερώσω..

Στο raid πως θα μπω? Από τα bios?

Να το σπάσω πρώτα το raid και μετά να βάλω πάνω τον καινούριο? Ή να βγάλω πρώτα τους παλιούς, να βάλω τα w8 στον καινούριο και μετά τα υπόλοιπα?

Δημοσ.

πώς έφτιαξες το raid? έτσι ακριβώς και θα το σπάσεις. αν μου πείς και την mobo που έχεις θα σου πώ...

ναι σπάς πρώτα το raid, βάζεις τον pro και περνάς windows. Αν δεν τα καταφέρεις έτσι υπάρχουν και άλλοι τρόποι απλά αυτός είναι ο πιο εύκολος.

Δημοσ.

απο το bios του λές να παίξει σε raid και οχι σε ahci που είναι προρυθμησμένο, για να δημιουργήσεις η σπάσεις το raid την ώρα που πάει να μπουτάρει σου πετάει ένα παράθυρο και εκεί πρέπει να πατήσεις ctrl+i για να μπείς και να κάνεις ότι θέλεις, τουλάχιστον αυτό έχουν το 90% η asus. αν και σε αυτό δυσκολεύεσε βάλε το cd των win κάνε format απο εκεί και είσαι οκ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...