Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις τέτοιου τύπου καλό θα είναι να έχουμε η έστω να έχουν περάσει απ τα χέρια μας και οι 2 συσκευές , και να μην παραθέτουμε Reviews τρίτων κτλ κτλ.

Να πω και εγώ την άποψη μου στον φίλο , μιας και είχα μέχρι πριν λίγο καιρό το 4x HD Δίπλα δίπλα με το S3.

Το Optimus έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής! Το καταλαβαίνεις αμέσως στο χέρι, η οθόνη του είναι πολύ καλή αρκετα φωτεινή , και περισσότερο ευδιάκριτη απ του s3 κάτω απ τον ήλιο (Μικρή η διαφορά πάντως, προσωπικά λόγο της ips την περίμενα μεγαλύτερη!)

Έχει ένα λειτουργικό που τρέχει αρκετά Smooth πλέον (4.1.2) και ως εκεί!

Σαν αγορά στην τιμή που είναι τώρα είναι αρκετά τίμιο! Αλλά σε καμία περίπτωση δεν στέκει σε σύγκριση με το s3,και θα εξηγήσω το γιατί αμέσως.

1ον ΜΠΑΤΑΡΙΑ/ ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ

Πραγματικά στο 4Χ την βλέπεις να πέφτει με τραγικά γρήγορο ρυθμό! Οι κακογραμμένοι Drivers για τον Tegra3 που υπάρχουν στην συσκευή και η αδιαφορία της LG στο θέμα αυτό πραγματικά με έκαναν να πουλήσω το τηλέφωνο! Αν θες να παίξεις ΔΕΝ βγάζεις μέρα για κανέναν λόγο όμως….. Μην πιστεύετε πως επειδή έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το One-x θα δείτε και ίδιες επιδώσεις σε αυτονομία και games! Σε καμία περίπτωση!

Η μπαταρία είναι ένα 60% τουλάχιστον κάτω απ του S3 σε full load, και ένα 30-35% σε νορμάλ χρήση.

Οι επιδώσεις τώρα δυστυχώς για το LG δεν είναι αυτές που θα περίμενε κάποιος “Power user” , Lag Spikes ακόμη και στο subway serfer (τραγικό!) ακόμη και στα παιχνίδια με πολύ μικρές απαιτήσεις όπως το Cundy crush! Και ο λόγος δεν είναι η δύναμη του μηχανήματος , αλλά οι πολύ κακογραμμένοι drivers του Tegra που έχει βάλει η LG, πραγματικά αυτή η εταιρία βγάζει τα ματάκια της μόνη της , και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.

Αντίθετα στο S3 τρέχουν όλα απροβλημάτιστα με κανένα ίχνος Lag , αν φυσικά έχεις φροντίσει να ιδιάσεις λίγo μνήμη στο τηλέφωνο και δεν το τρέχεις με 990/1000mb πχ.

2ονΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (XDA/LG/SAMSUNG)

Εδώ είναι που χάνει το παιχνίδι η LG καθώς χρόνια τώρα είναι αυτή που απαξιώνει τα προϊόντα της , εξου και οι βουτιές που κάνουν οι τιμές κατά καιρούς.

Έχει βγάλει 1 Major Update από 4.0.3 σε 4.1.2 και τέλος! Παπαλα! Χωρίς να διορθώσει κανένα πραγματικά σοβαρό «πρόβλημα» του λειτουργικού . Από εκεί και πέρα έχουμε και λέμε , κλειδωμένοι Kernels , πολύπλοκοι τρόποι ξεκλειδώματος με αποτέλεσμα να χάνεις εγγύηση σε ΠΑΡΑ πολλές περιπτώσεις , έχουν κάνει τους “hackers” στο Xda να κρατήσουν αποστάσεις απ την συσκευή. (Εκτός του Cyanogen που τρέχει σε nightly ακόμη….)

Αντιθέτως στο νήμα του S3 γίνετε ΠΑΝΙΚΟΣ για όποιον θέλει να ασχοληθεί! Κα πέρα από αυτό ήδη έχει βγει και η leaked official 4.2.2 Απ την Samsung , άρα το ποιος κερδίζει και σε αυτόν τον τομέα νομίζω είναι ξεκάθαρο…..

Αυτά με λίγα λόγια , κατά την δική μου γνώμη νικητής είναι με αρκετή διαφορά το S3 και τα 80 περίπου ευρώ που τα χωρίζουν δεν πιστεύω πως αντικατοπτρίζουν την διαφορά των 2 συσκευών που κατά την γνώμη μου πάλι είναι μεγαλύτερη!

ΥΓ1) Btw προτιμώ τα κορεσμένα χρώματα και το ΜΑΥΡΟ τον Amoled οθονών και ας μην βλέπω τόσο καλά κάτω απ τον ήλιο! Προτιμήσεις είναι αυτές!

ΥΓ2) Φυσικά και το S3 έχει αρκετά προβληματάκια , αλλά είναι τόσα αυτά στα οποία υπερτερεί που ίσως είναι ανάξια αναφοράς σε αυτή την σύγκριση.

ΥΓ3)Αν πάλι διάβασες όλο το κείμενο και δεν κατάλαβες , μπερδεύτηκες περισσότερο η σε κούρασαν οι συγκρίσεις , δώσε 120€ ακόμη και αγόρασε το Note 2 που τα καταπίνει και τα 2 αμάσητα! :-D :-D :-D

Το lg μου βγηκε στα 246 ευρο με μεταφορικα.Το s3 μου βγαινει στα 359 με μεταφορικα οποτε διαφορα 113 ευρο που δεν πιστευω οτι τα αξιζει το s3 εναντι του lg.Η μπαταρια δεν με πειραζει μιας και το κινητο που εχω ειδη το φορτιζω 2 φορες τη μερα.Το s3 σε design μου φαινετε σαν αυγο+ τα πλαστικα που σου αφηνουν μια καπως εντυπωση σε σχεση με την ποιοτητα του lg.Απο επιδοσεις πρωτα κοιταξα στο xda και ειδα οτι γινετε χαμος απο kernels/roms για το 4x οποτε μολις το παρω θα του βαλω custom και δεν νομιζω να τα πηγαινει καλυτερα το s3 μιας και ο tegra αν παει στη συχνοτητα που πρεπει τα παει τα παιχνιδια νερακι.Τελος για την οθονη.Τα εχω δει και τα 2.Το s3 οντως εχει εντυπωσιακη οθονη αλλα στην αρχη,επειτα κουραζει με τα ψευτικα χρωματα οπως γινετε στις led οθονες.Το lg ειναι κατι σαν τις plasma.Φυσικα χρωματα που για μενα ειναι το βασικο και δεν βαρανε στο ματι.Επισης θα βλεπω σιγουρα αρκετα επεισοδια απο σειρες/ταινιες στο lg και αρκετες φορες κατω απο ηλιο οποτε το s3 αποκλειετε και παλι.Θα κανω ενα πληρες review σε λιγες μερες που θα το παρω.

199 ειχα παρει το ideos x5 pro πριν 1.5 χρονο που ηταν vfm και τωρα στα 246 περνεις τετοιο τερας με οθοναρα.Για πιο λογο να δωσει καποιος 110 ευρο παραπανω για κατι παρομοιο?

Τελος το note 2 ειναι κινηταρα αλλα ειναι τεραστιο για μενα.Οι 4.7 ειναι οριακα στα μετρα μου γιατι παραπανω δεν μπορω να τα δουλεψω καθολου

Sent from my u8800pro using Insomnia

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά η μπαταρία του πόσο τραγική είναι; Καλύτερα Xperia T?

Σε λιγες μερες θα ενημερωσω σημερα θα το παραλαβω.Γνωμη μου απο τα οσα διαβαζω πιστευω οτι αυτοι που εχουν μικρη διαρκεια μπαταριας οφειλετε σε εφαρμογες που κατεβαζουν απο το market και τρεχουν μονιμως στο παρασκηνιο ακομα και κλειστο το τηλεφωνο.Αν καποιος ξερει απο android μπορει να παρατηνει την μπαταρια αρκετα περισσοτερο.Στο x5 pro που εχω στις 10 ωρες το βραδυ δεν τρωει ουτε 1%.Αν το παω ομως στα 1.6ghz και παιξω κανα real racing σε 2-3 ωρες τελειωνει οποτε ολα ειναι θεμα του τι θες να κανεις.Απο το xperia t χιλιες φορες το lg 4x.Μπορεις να βρεις τα χαρακτηριστικα του καθενος.Το sony υπερχει μονο στην καμερα οποτε αν σε ενδιαφερει παρα πολυ η καμερα πας στο t.Αν θες τετραπυρηνο και μεγαλυτερη/καλυτερη οθονη με tegra cpu πας στο lg.

Δημοσ.

Το κινητό το έχω εδώ και 3 ώρες.Η οθόνη του ότι καλύτερο έχω δει.Ντάλα ο ήλιος από πάνω και φαίνετε πεντακάθαρη.Πολύ σημαντικό για μένα μιας και το χρησιμοποιώ αρκετά σε τέτοιες συνθήκες.Κατέβασα αμέσως το real racing 3.Το κατέβασε σε 7 λεφτά περίπου με full ταχύτητα στα 2Mb που συγχρονίζω.Απιστευτα γραφικα και χωρις ιχνος lag.Εβαλα μερικα ακομα που ειχα οπως cut the rope και τα 3 οπως και το granny smith.Τα επαιξε ολα υποδειγματικα.Επισης εβαλα μερικες ταινιες 720p οπως και σειρες με υποτιτλους που ειχα στην 32αρα καρτα και με τον stock player τα επαιξε παρα πολυ καλα.To wifi του πιανει σε μερη που το ideos x5 pro ουτε καν εβρισκε το δικτυο.Εβαλα youtube ολα καλα και εκει με πολυ καλη ποιοτητα στα HD.To multitasking ειναι αψογο κρατωντας το real racing σε ενα σημειο που ημουν στο pause και ανοιγοντας stock browser μαζι με youtube και google play.Το ηχειο του οχι παρα πολυ δυνατο αλλα ικανοποιητικο με καλη ποιοτητα ηχου.Αργοτερα θα βαλω modern combat 4,nova 3,nfs mw,shawdogun thd και κανα dead space να δω πως τα παει και με αλλα παιχνιδια.Η ποιοτητα του ειναι αψογη και σχεδιαστικα που ειναι πανεμορφο και στα υλικα που δενουν αψογα.Το ασπρο χρωμα με το νικελ δενει παρα πολυ ομορφα.Τα αρνητικα του ειναι η μπαταρια του και λιγοτερο η θερμοκρασια.Στις 3 ωρες λιωσιμο επεσε ενα 30%.Για μενα ειναι ικανοποιητικο μιας και smartphone εχουμε οχι dumbphone.Η θερμοκρασια του πηγε μεχρι 43 στo real racing με 30 λεπτα παιχνιδι.Και εκει πιστευω ειναι καλα.Επαιξα και το glowfall demo της nvidia που εχει απιστευτα γραφικα και το πηγε νερακι.Για custom roms δεν νομιζω οτι χρειαζετε για την ωρα.Ενα ροοτ για το titanium backup και ειμα κομπλε.

Overall μια εξαιρετικη αγορα και απιστευτο vfm.Μου βγηκε στα 246 απο birdphone.Φοραει την 4.1.2 που ειναι η τελευταια.Απο αυτο σας γραφω τωρα.Μεχρι τα 300 ευρο δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι καλυτερο.Οτι αλλες αποριες εχετε ρωτηστε.

Sent from my LG-P880 using Insomnia

Δημοσ.

Λοιπόν, για πες και άλλες εντυπώσεις γιατί θα το προτείνω στον bro για αγορά.

Με όλα stock πως τα πάει; κολλάει καθόλου;

Δεν πρόκειται ούτε launcher να αλλάξει.

Δημοσ.

Λοιπόν, για πες και άλλες εντυπώσεις γιατί θα το προτείνω στον bro για αγορά.<br>

Με όλα stock πως τα πάει; κολλάει καθόλου;<br>

Δεν πρόκειται ούτε launcher να αλλάξει.

Με ολα stock ρολλαρει απιστευτα καλα.Ο launcher κανει καποια redraws και εβαλα adw και δεν υπαρχουν redraws.Εβαλα dead trigger/most wanted τα παιζει νερακι.5-6 εφαρμογες ανοιχτες και εχει ελευθερη μνημη 100mb+.Δεν τιθετε θεμα στα χρηματα του δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο.Και το s3 250 να ειχε παλι lg θα προτιμουσα.

Οθονη/γραφικα/design/ποιοτητα υπερτερει το lg.Απο xda το s3 εχει 10 roms παραπανω.

Χθες ξεκλειδωσα bootloader,το εκανα root,εβαλα recovery και περασα αλλο kernel και βγαζω 13460 στο antutu απο 12767 που εβγαζα πριν.

Sent from my LG-P880 using Insomnia

Δημοσ.

Ευχαριστώ, το έχει παραγγείλει ήδη, θα του βάλω nova launcher και exdialer και δε νομίζω να θέλει κάτι άλλο...

Root με ποιο εργαλείο έκανες αλήθεια; Με αυτό;

Δημοσ.

root εκανα με εναν οδηγο που εχει στο myphone.Το εργαλειο που μου εδωσες δεν το ειχα βρει και φαινετε πολυ ευκολοτερο.Ειναι υποθεση 2 λεπτων.Τωρα ειμαι με cm 10.1 και iodak kernel.Και ειναι πολυ smooth σε οτι και αν κανω.Σημερα παραλαμβανω και το note 10.1 το tablet και θα συγκρινω tegra 3 με mali 400 να δω πια ειναι καλυτερη

Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...