Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα καταλαβαινω οτι κάποιοι υποστηριζουν τα samsung και κάποιοι τα apple μεχρι τελικης πτωσεως.  Όμως κάποια στιγμή πρεπει να σταματησουμε  να πληρώνουμε 100 και 200 ευρω παραπανω για το marketing καθε εταιριας και για  μικροδιαφορες οι οποιες δεν αξιζουν τόσα και  μετα ερχεται η κριση και λέμε γιατι. Οταν μια εταιρια βγάζει ενα αξιολογο εργαλειο ,κ  στο δίνει σε καλη τιμη καμια φορα καλο ειναι να το προτιμαμε απο τα επωνυμα, πολυδιαφημισμενα αλλα και πανακριβα brand name του χωρου. Και στην συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για lg και οχι για καποια αγνωστη

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επισης το αν οι οθονες της LG ειναι χειροτερες απ τις amoled που τα χρωματα τους δεν εχουν την παραμικρη επαφη με την πραγματικοτητα καλο θα ηταν να το κρινει ο καθενας μονος του 

Και οι 2 έχουν τα καλά τους και τα κακά τους.Για τα χρώματα συμφωνώ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι έγκλημα να προτείνεις ένα προϊόν κατά 16,666% ακριβότερο,

όταν η εμπειρία χρήσης που θα αποκομίσει ο αγοραστής είναι τουλάχιστον 150% καλύτερη.

Ο καθένας έχει τα κολλήματά του αλλά όπως και να το κάνουμε διπύρηνο,1GB RAM,WP8,HD screen <300€

και Samsung, είναι συνδυασμός που τα σπάει στο στρατόπεδο των Windows Phone συσκευών.

Εγώ πάντως αν αγόραζα το P880 και φίλος μου το SIII, θα χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν έδωσα αυτά 50€ παραπάνω για το SIII. Λέμε τώρα...

Δημοσ.

κάποιοι, πέρα από όλα τα αλλα άκυρα που λένε (που θα μπορούσαν να αποφύγουν απλά διαβάζοντας εξαρχής το thread)...συνεχίζουν να βλέπουν το 354 - 277 = 50!! Το ελληνικό σχολείο δεν έκανε καλή δουλειά. Πίσω στην πρώτη δημοτικού!!

• Like 1
Δημοσ.

κάποιοι, πέρα από όλα τα αλλα άκυρα που λένε (που θα μπορούσαν να αποφύγουν απλά διαβάζοντας εξαρχής το thread)...συνεχίζουν να βλέπουν το 354 - 277 = 50!! Το ελληνικό σχολείο δεν έκανε καλή δουλειά. Πίσω στην πρώτη δημοτικού!!

Κάνε το 70€ και άλλαξε το ποσοστό σε 23,333%

αν ζορίζεσαι.

Με λίγη υπομονή εφόσον ο ts, που είμαι σίγουρος πως δεν διάβασες, είπε πως μπορεί να περιμένει, το S III θα έρθει πιο κοντά στο budget του.

Προκειμένου να πάρει κάτι που είναι υπερβολικά καλύτερο, ας ξεφύγει κατά 20% από το αρχικό του budget.

:)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω ότι τα χρώματα του LG είναι καλύτερα από του s3 και εμένα δε μου αρέσουν οι amoled....σίγουρα δεν έχει καλές γωνίες θέασης το lg και αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι υπάρχει απόσταση μεταξύ οθόνης και εξωτερικού γυαλιού....βέβαια εγώ που έχω το κινητό δεν κάθομαι να το κοιτάω από..τα.. πλάγια...αλλά στην ευθεία σε γενικές γραμμές....τώρα οι υπόλοιποι ας μην βλέπουν καλά δεν πειράζει... 

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο φίλος είναι να τα δει ο ίδιος από κοντά live, ευτυχώς υπάρχουν σε αρκετά καταστήματα και να αποφασίσει... εκεί που για μένα όμως πραγματικά κερδίζει το LG είναι στο λειτουργικό!! ταχύτατο χωρίς το παραμικρό lag...σε αντίθεση με το τι έχω ακούσει από χρήστες του S3 που μιλάνε για lagarisma....αδιανόητο σε αυτά τα λεφτά να μη τρέχει άψογα..και όχι δεν έχουμε όλοι τη διάθεση να ασχολούμαστε με custom roms.....

BTW την καλύτερη οθόνη την έχει μάλλον το htc one-x ως ανάλογο μοντέλο, αλλά δεν αξίζει να ξεφύγεις τόσο στην τιμή...

Δημοσ.

Lagαρίσματα έχει και το S4 αλλά αυτό δεν έχει να λέει.

Android χωρίς ίχνος lag δεν γίνεται.

Overall είναι μακράν καλύτερη συσκευή το S3.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Lagαρίσματα έχει και το S4 αλλά αυτό δεν έχει να λέει.

Android χωρίς ίχνος lag δεν γίνεται.

Overall είναι μακράν καλύτερη συσκευή το S3.

Sent from my iPhone

και όμως γίνεται χωρίς lag....και ας μιλήσει κάποιος που έχει το lg... όσο για το καλύτερο είναι και κάπως υποκειμενικό μιας και μιλάμε για περίπου ισάξια τηλέφωνα, για αυτό και το καλύτερο είναι τα δει δίπλα - δίπλα μόνος του... το μακράν καλύτερη δεν ισχύει, μην παραπληροφορούμε τον κόσμο...

Δημοσ.

To SIII είναι καλύτερο, είτε οι κάτοχοι του 4x το παραδέχονται, είτε όχι.

Αν το παλικάρι μπορεί να δώσει 70Ε παραπάνω τότε να το κάνει γιατί μόνο χάσιμο δεν θα 'χει...

και όμως γίνεται χωρίς lag....και ας μιλήσει κάποιος που έχει το lg... όσο για το καλύτερο είναι και κάπως υποκειμενικό μιας και μιλάμε για περίπου ισάξια τηλέφωνα, για αυτό και το καλύτερο είναι τα δει δίπλα - δίπλα μόνος του... το μακράν καλύτερη δεν ισχύει, μην παραπληροφορούμε τον κόσμο...

Σήκωσε το χέρι και πες "είπα μαλα...ματίνα" :D

Δημοσ.

τα s features??? XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA.δλδ τοσες ΩΡΕΣ κ ΜΕΡΕΣ που  γραφεται για την τιτανοτεραστια υπεροχη του s3 εναντι του 4x κ παροτρινατε τον φιλο να υπερβει αλλα 77Ε απ το μπατζετ του ενοουσατε τα s feutures???

ΥΓ:354 - 277 = 70

Αλλη μια προσπαθεια εχετε μετα κοβεστε.

(δεν βγαζει πουθενα η κουβεντα κ sorry για το ειρωνικο υφος,εδω μεσα δεν νομιζω να το εχω ξανακανει ποτε αλλα εχει πλακα ολο αυτο)

Δημοσ.

τα s features??? XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA.δλδ τοσες ΩΡΕΣ κ ΜΕΡΕΣ που  γραφεται για την τιτανοτεραστια υπεροχη του s3 εναντι του 4x κ παροτρινατε τον φιλο να υπερβει αλλα 77Ε απ το μπατζετ του ενοουσατε τα s feutures???

ΥΓ:354 - 277 = 70

Αλλη μια προσπαθεια εχετε μετα κοβεστε.

(δεν βγαζει πουθενα η κουβεντα κ sorry για το ειρωνικο υφος,εδω μεσα δεν νομιζω να το εχω ξανακανει ποτε αλλα εχει πλακα ολο αυτο)

354,80-277,10=77,7

Λυπάμαι πολύ αλλά κόπηκες κι εσύ μαζί μας...
Δημοσ.

To SIII είναι καλύτερο, είτε οι κάτοχοι του 4x το παραδέχονται, είτε όχι.

Αν το παλικάρι μπορεί να δώσει 70Ε παραπάνω τότε να το κάνει γιατί μόνο χάσιμο δεν θα 'χει...

Σήκωσε το χέρι και πες "είπα μαλα...ματίνα" :D

χμμμ να υποθέσω ότι έχεις το κινητό και γνωρίζεις...?? αν όχι πιες ακόμη μια μαλαματίνα στην υγειά μου...

Τα S features το καθιστούν μακράν καλύτερο.

ΥΓ: Δεν βλέπω χεράκι σηκωμένο...

Sent from my iPhone

s features είπες?? αστειεύεσαι έτσι... τα χέρια μου είναι κολλημένα στο πρόσωπό μου από αυτά που διαβάζω.... όπως είπα μην παραπληροφορείτε τον κόσμο αν δε γνωρίζετε, άκου μακράν καλύτερο χαχαχαχα....όπως είπα ας πάει να τα δει από κοντά και αποφασίζει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...