Alxnks Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 κανε το πρωι τα τηλεφωνα που ειπαμε νωριτερα, παρτο σε οσο πιο χαμηλη τιμη μπορεις και...enjoy!
alimentas Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 το κινητο ειναι χαρισμα σ αυτα τα λεφτα.Μακαρι να παει απατο και το g που χω βαλει στο ματι και σε κανα 2μηνο-3μηνο να το χτυπησουμε στα 300-350 Ε.Απορια με την μπαταρια το 4χ εχει στρωσει καθολου,με ανοιχτο το wifi μονο οταν χρειαζεται κ οχι συνεχεια ποσο βγαζει???
privateer Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 και στα 290 και στα 277 που κυκλοφορει καινουριο...ναι, πιστευω ειναι οτι πιο value/money υπαρχει αυτη τη στιγμη σε αυτα τα λεφτα στην αγορα Καλό κινητό το Lg αλλά στα λεφτα αυτά σαν value for money θεωρώ το ativ s. Πάντως αν θές android δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το s3. Αξιζει την διαφορά.
Alxnks Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Καλό κινητό το Lg αλλά στα λεφτα αυτά σαν value for money θεωρώ το ativ s. Πάντως αν θές android δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το s3. Αξιζει την διαφορά. Απορώ, ειλικρινά απορώ, όταν ένας άνθρωπος έχει πει κάμποσες φορές ότι αυτό ειναι το μάξιμουμ ποσό που διαθέτει (και με υπέρβαση από όσα έλεγε μάλιστα να διαθέσει αρχικά), γιατι κάποιοι του λένε να βάλει κι αλλα να παρει κάτι άλλο! Σε αυτά τα λεφτά (277 ευρώ) εχετε να του προτείνετε κάτι καλύτερο?! Κατά τα αλλα, ακόμα κι από το s3, το 4x έχει κάποια προτερήματα, μεταξύ των οποίων η καλύτερη οθόνη!
privateer Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Απορώ, ειλικρινά απορώ, όταν ένας άνθρωπος έχει πει κάμποσες φορές ότι αυτό ειναι το μάξιμουμ ποσό που διαθέτει (και με υπέρβαση από όσα έλεγε μάλιστα να διαθέσει αρχικά), γιατι κάποιοι του λένε να βάλει κι αλλα να παρει κάτι άλλο! Σε αυτά τα λεφτά (277 ευρώ) εχετε να του προτείνετε κάτι καλύτερο?! Κατά τα αλλα, ακόμα κι από το s3, το 4x έχει κάποια προτερήματα, μεταξύ των οποίων η καλύτερη οθόνη! Ναι όπως είπα παραπάνω σε αυτά τα λεφτά καλύτερο είναι το Ativ S. Όσο για την τιμή "κάμποσες φορές" δεν τον είδα να το αναφέρει. Μια βλέπω στο τοπικ (το οποίο όντως δεν είχα προσέξει ότι το είχε αναφέρει). Και αν δεν βιάζεται ας περιμένει λίγο να πέσει ακόμη η τιμή του S3 μιας και είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς απο το LG. Συμπεριλαβανομένου και της οθόνης.
Alxnks Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ναι όπως είπα παραπάνω σε αυτά τα λεφτά καλύτερο είναι το Ativ S. Όσο για την τιμή "κάμποσες φορές" δεν τον είδα να το αναφέρει. Μια βλέπω στο τοπικ (το οποίο όντως δεν είχα προσέξει ότι το είχε αναφέρει). Και αν δεν βιάζεται ας περιμένει λίγο να πέσει ακόμη η τιμή του S3 μιας και είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς απο το LG. Συμπεριλαβανομένου και της οθόνης. Μιλάμε για 4πυρηνο android κινητό και πετάς ένα 2πυρηνο με windows. Nice! Κατά τα αλλα, sorry που στο χαλάω αλλα η οθόνη του 4x ειναι καλύτερη. Αν έχεις αντίρρηση διάβασε λιγο για ips panels (true hd του συγκεκριμένου). Hint....υπάρχουν δεκάδες τέτοια threads στο φόρουμ. ΥΓ. Αν δεν βιάζεται ας περιμένει λιγο ακόμα παραπάνω και θα πέσει και το s4, το s5, κτλ κτλ.
privateer Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μιλάμε για 4πυρηνο android κινητό και πετάς ένα 2πυρηνο με windows. Nice! Κατά τα αλλα, sorry που στο χαλάω αλλα η οθόνη του 4x ειναι καλύτερη. Αν έχεις αντίρρηση διάβασε λιγο για ips panels (true hd του συγκεκριμένου). Hint....υπάρχουν δεκάδες τέτοια threads στο φόρουμ. Τον τελευταίο χρόνο έχουμε γεμίσει απο κινητά με IPS panels που μόνο IPS δεν είναι με αποτέλεσμα η λέξη να έχει χάσει την σημασία της. Όπως και να έχει IPS πανελ με τέτοια χάλια γωνίες θέασης όπως αυτές του LG να μου λείπει. Καλά για μαρκετινίστικες ορολογίες τύπου true hd απλά lol Όσο για διπύρηνα vs τετραπύρηνα όταν καταλάβεις ότι μιλάμε για διαφορετικά λειτουργικά τα ξαναλέμε. (συν το γεγονός ότι τα 2 αυτά SoC είναι στο ίδιο επίπεδο απο θέμα επιδόσεων) 1
Alxnks Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Τον τελευταίο χρόνο έχουμε γεμίσει απο κινητά με IPS panels που μόνο IPS δεν είναι με αποτέλεσμα η λέξη να έχει χάσει την σημασία της. Όπως και να έχει IPS πανελ με τέτοια χάλια γωνίες θέασης όπως αυτές του LG να μου λείπει. Καλά για μαρκετινίστικες ορολογίες τύπου true hd απλά lol Όσο για διπύρηνα vs τετραπύρηνα όταν καταλάβεις ότι μιλάμε για διαφορετικά λειτουργικά τα ξαναλέμε. (συν το γεγονός ότι τα 2 αυτά SoC είναι στο ίδιο επίπεδο απο θέμα επιδόσεων) Το να λέμε ότι η LG δεν έχει καλά ips panels, θα πέσει κάνα ταβάνι να μας πλακώσει. Ε πάλι φάουλ είσαι που μιλάμε για android και πετάς διαφορετικού λειτουργικού τηλέφωνο. Εντωμεταξύ...μόνο Samsung προτείνεις, υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, δεν υπάρχουν άλλες αξιόλογες επιλογές? Δηλαδή για σένα οι επιλογες ειναι ή παραπάνω λεφτά για (Samsung) s3, η αναμονή για να πέσει το (Samsung) s3, η στα λεφτά αυτά το (τι σύμπτωση...Samsung!) ativ s (κι ας αλλαζουμε ακόμα και πλατφόρμα λογισμικού!! Ας ειναι και windows, αρκεί να ειναι Samsung ρε παιδί μου! Samsung και ξερό ψωμί!). Ενδιαφέρουσα προσέγγιση (άλλοι θα κατηγορούσαν για fanboyσμο...εγώ όχι).
privateer Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Καλό IPS πανελ έχει το G. To 4X δεν έχει. Όσο για άλλο λειτουργικό ανέφερε πουθενά ότι ψάχνει μόνο για android? Κατα τα άλλα το βρήκες είμαι fanboy της Samsung.....ΝΟΤ. Λύσεις υπάρχουν πολλές απλά στα 350 το GS3 (το καλύτερο android κινητό μετά τα ONE/GS4) αξίζει μια υπέρβαση. Υπέρβαση για να πάρω το LG όχι δεν θα έκανα. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Συμφωνω με privateer, αν μπορει να δωσει τα 50 ευρω παραπανω ή να περιμενει λιγακι (οπως ανεφερε στο πρωτο ποστ) το S3 ειναι ο,τι καλυτερο μπορει να παρει να παρει σε αυτο το range για συσκευη android. Προσωπικα δε θα επελεγα LG. Εχω καει μια φορα με τα ανυπαρκτα updates της και την προχειροδουλεια (σε συγκεκριμενο μοντελο βεβαια) της στην προσαρμογη του λειτουργικου που πραγματικα ειμαι παραπανω απο επιφυλακτικος.
Alxnks Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ποια 50 ευρώ? 354 το φθηνότερο s3 και 277 το φθηνότερο 4x στο skroutz! Τα δικά μου μαθηματικά αυτήν την αφαίρεση τη βγάζουν 77 ευρώ! Και ξαναλέω, στα λεφτά που κοστίζει το 4x έχει δηλώσει ότι κανει υπέρβαση για να τα δώσει, σε σχέση με ότι υπολόγιζε. Μοιράστε τα 77 μεταξύ σας (από 38.5 βγαίνει), δώστε τα του να παρει το s3 να χαρείτε κι εσείς κι εκείνος! Κατά τα αλλα, οκ παιδιά, είπαμε, με λίγη υπομονή θα πέσει και το s4, το s5...και γιατι να μην περιμένει λιγο έξτρα για το s6 μωρέ?! Υγ. Νομίζω ο τίτλος λέει ότι καταλήγει σε LG 4x...android τηλέφωνο δεν ειναι αυτό? Εκτός αν ο τίτλος λέει "είμαι μεταξύ android και windows κινητού" και δεν διαβάζω καλά.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Κατά τα αλλα, οκ παιδιά, είπαμε, με λίγη υπομονή θα πέσει και το s4, το s5...και γιατι να μην περιμένει λιγο έξτρα για το s6 μωρέ?! Καλα τωρα μιλας σε καποιον που δεν ειναι υπερ του να περιμενεις για κατι τετοια (εμενα λεω ) γιατι μπλεκεις, αλλα αφου το δηλωσε πως μπορει να περιμενει, γιατι να μην αναφερθει?
Alxnks Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Καλα τωρα μιλας σε καποιον που δεν ειναι υπερ του να περιμενεις για κατι τετοια (εμενα λεω ) γιατι μπλεκεις, αλλα αφου το δηλωσε πως μπορει να περιμενει, γιατι να μην αναφερθει? Χμμ...αν αξιολογήσεις καλύτερα το πρώτο ποστ, όπου το αναφέρει αυτό, θα δεις ότι ουσιαστικά μιλάει για πτώση τιμής του 4x, μπας και το παρει λιγο φθηνότερα. Όχι να περιμένει για να δώσει ακόμα παραπάνω! Κατά τα αλλα, έχει επίσης δηλώσει ότι κανει υπέρβαση στα λεφτά του LG, αλλα δεν βλέπω να λαμβάνεται υπόψη όταν του προτείνετε κινητό με 77 ευρώ παραπάνω. Μαζί σου πάντως, ούτε εγώ περιμένω (τουλάχιστον όχι πάνω από κάνα μήνα) όταν θέλω κάτι. Μπορούμε τουλάχιστον να καταλήξουμε ότι στα 277 ευρώ του 4x δεν υπάρχει άλλο 4πυρηνο android κινητό που να έχει καλύτερο value/money?
kataramenos32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Εγω παντως ενα ξερω.Χρωματα σαν αυτα της AMOLED δεν βρισκεις πουθενα.Απο κει κ περα στις αναλυσεις κ τα PPI δεν βλεπεις διαφορα(αναμεσα σε S3 και 4x παντα)...Οποτε το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το θεματακι που εχουν οι AMOLED στον ηλιο οπου δεν φαινονται κ πολυ καλα αλλα προσωπικα δεν με απασχολει
alimentas Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) καλα ο privateer ειναι εδω και καιρο προκατελημενος κατα του 4x και της lg και το αποδεικνυει σε καθε ποστ κ δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.Η διαφορα τιμης του s3 με το 4χ ειναι κοντα στα 80Ε οχι στα 2 κ στα 5,δεν μιλαμε για τσιχλες.Οταν πεσει η τιμη του galaxy,του optimus θα εχει πεσει αναλογα,οπως κ να το κανεις το 4x εναντι του s3 θα συμφερει ΠΑΝΤΑ περισοτερο αρεσει δεν αρεσει.Επισης το αν οι οθονες της LG ειναι χειροτερες απ τις amoled που τα χρωματα τους δεν εχουν την παραμικρη επαφη με την πραγματικοτητα καλο θα ηταν να το κρινει ο καθενας μονος του Επεξ/σία 14 Μαΐου 2013 από alimentas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα