Greek souvlaki Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Γιας σας θα ηθελα να σας και να σας ροτισω κατι http://www.public.gr/product/apple/ipod/syskeyes/apple-ipod-shuffle-md775bta-mp3-player-2-gb-4th-gen-mple/prod3020066pp/ Με αυτο το ipod πως μπορω να του κατεβασω την μουσικη απλα με τον υπολογιστη οπος κανεις και στα αλα mp3? και στα αλλα μοντελα οπως στο apple ipos nano εκει την μουσικη πρεπει να την κατεβασεις μεσω itunes? η μπορεις και τσαμπα? Sent from my iPad using Insomnia
georgeadams Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Για να περάσεις μουσική από τον υπολογιστή στα iPod (ή iPhone ή iPad) χρειάζεσαι το iTunes. Για να περάσεις μουσική στο iTunes όμως δεν χρειάζεται να την αγοράσεις από το iTunes Store (αν θέλεις, μπορείς να αγοράσεις αλλά δεν είναι απαραίτητο). Αν έχεις ήδη τραγούδια σε MP3, απλώς τα ρίχνεις μέσα στο iTunes. Μετά, συνδέεις το iPod (ή iPhone ή iPad) με τον υπολογιστή και μέσα από το iTunes διαλέγεις ποια MP3 θέλεις να περάσεις σε αυτό.
Greek souvlaki Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ρωταω γιατι σκεφτομε να αγορασω ενα ipod nano με 150€ αξιζει? αλλα την μουσικη και γενικα της φοτογραφιες της βαζω μεσο του υπολογιστη? Sent from my iPad using Insomnia
F1spa Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ρωταω γιατι σκεφτομε να αγορασω ενα ipod nano με 150€ αξιζει? αλλα την μουσικη και γενικα της φοτογραφιες της βαζω μεσο του υπολογιστη? Sent from my iPad using Insomnia Όσον αφορά το αν αξίζει είναι άλλο θέμα. Εγώ έχω ipod 8gb πάνω από 6 χρόνια και δεν έχει καταλάβει τίποτα. Το θέμα είναι πως με το καιρό βαρέθηκα να κουβαλάω πολλές συσκευές και το ψιλοπαράτησα. Τώρα με καλύπτει το iphone πλήρως, που είναι και 16gb. Υπάρχουν επιλογές, ψαξ'το μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα