Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Παιδια χαιρεται! δεν ξερω αν κανω σωστα που ανοιγω εδω τετοιο θεμα αλλα δεν ξερω και πολλα απο φορουμς ποσο μαλλον για την απορια που εχω και την βοηθεια που ζηταω απο εσας (μου προτειναν το σαιτ αυτο οτι εκει ξερουν τα παντα και βοηθανε) λοιπον εχω το λαπτοπ που προανεφερα και θελω να πάρω 5.1 ηχεια.ενοειται πως δεν ξερω αν υποστιριζει 5.1 ηχεια και τι πρεπει να κανω αν οχι, εξωτερική καρτα ήχου? ποια ομως? και επιπλεον αν κάποιος γνωριζει καποια καλα 5.1 ηχεια ας μου πει, μαρκα, μοντελο οτιδηποτε. αλλα ολα αυτα ηχεια,καρτα κλπ δεν θα θελα να ξεπερασω τα 200ε ολΑ μαζι! χωρις να χανω ομως ποιοτητα. ζηταω πολλα ε? παιδια συγνωμη αλλα δεν γνωριζω πολλα και θα θελα βοηθεια γτ σκεφτομαι πως αν παω σε ενα πλαισιο πχ να με συμβουλεψουν θα εχουν κι αυτοι συμφεροντά τους... ευχαριστω εκ των προτέρων για τον χρονο σας και την βοηθεια σας!
WalkerSW Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Συνήθως τα λάπτοπ δεν υποστηρίζουν 5.1 ήχο οπότε ναι θα χρειαστείς μια εξωτερική κάρτα USB . Απο εκεί και πέρα αν υποθέσουμε οτι θα φύγει ενα 50αρι για την κάρτα παίρνεις 5.1 ηχεία μέτρια προς καλα.
ssns Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ερωτησουλα!Γιατι θελεις 5,1?Το λεω γτ υπαρχουν και συστημα 2,1 αρκετα δυνατα και ποιοτικα! Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 ναι το περιμενα οτι θθα θελω εξωτερικη καρτα ηχου...εχεις να προτεινεις κατι? σε καρτα η ηχεια! ναι φιλε μου ισως εχεις δικιο γτ 5.1 κι οχι 2. ξερω οτι σε 2 με ενα γουφερακι βρίσκεις εξαιρετικο ηχο! απλα σκεφτομαι οτι πλεον ολο και περισοτερες παραγωγες μουσικες και ταινιων βγαινουν σε 5.1 ηχο οποτε ολο κ κατι παραπανω ποιοτικα θα παιρνεις. σωστα? λοιπον προτασεις?
WalkerSW Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Η καλη http://www.skroutz.gr/s/60140/Creative-Sound-Blaster-X-Fi-Surround-5-1-Pro.html Η φθηνή http://www.skroutz.gr/s/309917/Digitus-7-1-USB-Sound-Box.html Και τα ηχεία http://www.skroutz.gr/s/318296/Edifier-DA5000-5-1-Pro.html 2
ssns Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ωραιες οι προτασεις του walker!!αξιζουν τα edifier οποτε κανε τα κουμαντα σου αν μπορεις να τα παρεις! Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Rebirth Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Είχα δει επίσης μια Terratec 7.1 εξωτερική σε καλή τιμή, κοντά στο 50ρικο. Νομίζω ήταν στο Vision Studio. Σα μάρκα ειναι 2 σκαλιά πάνω απο την Creative. (Γράφω απο κινητο για αυτό δε μπορώ να βρω το ακριβές λινκ) Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 πω παιδια σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ που βοηθατε! ειλικρινα ευχαριστω θα σας εμπιστευτω τυφλα αν και οικονομικα με σκοτωνετε θελω 250ε τουλαχιστον αν και για να το λετε θα αξιζει! γομαρια παντως τα ηχεια τα περιμενα πιο μικρα!και παλι ευχαριστω ταμαλα! ¨))) α να ρωτησω κατι σχετικο με αυτα τα ηχεια π προτεινατε....1. μπορω να τα συνδεω και με την τηλεοραση? 2. με imac ειναι συμβατα? 3. για την XONAR DX τι λετε συγκριτικα με την creative π προτεινατε πιο πανω?
WalkerSW Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Η xonar DX ειναι εσωτερική καρτα και δεν υπάρχει τρόπος να συνδεθει σε λαπτοπ. Ναι είναι συμβατα με imac , για πιο λόγο να μην είναι αλώστε? Με την τηλεόραση θα συνδεθούν μονο ανα υτή έχει εξοδους ήχου rca ή minijack.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 εισαι αστερι φιλε! θα τσεκαρω την τηλ αυριο βασικα επειδη με τις αγορες τετιου ειδους ειμαι περιεργοσ πολυ και τσεκαρω τα παδα,θεωρεισ πως στα 170ε αυτα τα ηχεια ειναι η καλυτερη αγορα που μπορω να κανω? επειδη ποιοτικα δεν ξερω να κρινω, απο θεμα μεγεθους και design καπου με στραβωνει...τι λες εσυ?
Rebirth Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ερωτησουλα!Γιατι θελεις 5,1?Το λεω γτ υπαρχουν και συστημα 2,1 αρκετα δυνατα και ποιοτικα!<br><br> Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App Θα θέσω ξανά το ερώτημα απο ssns. Για ποιο λόγο θες 5.1 ηχεία; Sent from my iPhone using Insomnia
Candlemass Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Είχα δει επίσης μια Terratec 7.1 εξωτερική σε καλή τιμή, κοντά στο 50ρικο. Νομίζω ήταν στο Vision Studio. Σα μάρκα ειναι 2 σκαλιά πάνω απο την Creative. (Γράφω απο κινητο για αυτό δε μπορώ να βρω το ακριβές λινκ) Sent from my iPhone using Insomnia Επειδή έχω και τις 2 (terratec & creative), η creative είναι εκθετικά ανώτερη από την terratec, τόσο σε ήχο όσο και σε δυνατότητες ρύθμισης (software mixer, eax, βελτιώσεις όπως crystalizer και cmss, δυνατότητα για microphone passthrough σε εγγραφές, και πολλά άλλα), ειδικά με τους τελευταίους drivers που διόρθωσαν πολλά θέματα. Και γενικά δεν την πάω την creative γιατί όσο καλό hardware φτιάχνει, τόσο χάλια drivers βγάζει (3 sound blaster platinum σε σταθερούς τις δουλεύω με kx-project και danielk drivers)... Πολύ καλά τα Edifier, αλλά θα πρότεινα να κοιτάξει ο φίλος και κάτι πιο value for money όπως π.χ. τα Logitech (αν επιμένει σε 5.1 setup) : http://www.skroutz.gr/s/315344/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506.html http://www.skroutz.gr/s/315407/Logitech-X-530.html <--- αρκετά παλιά αλλά στέκονται ακόμα ικανοποιητικά μαζί με την SB θα του βγούν κάνα 130άρι και θα έχει πολύ καλό-αξιοπρεπή ήχο. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2013 από Candlemass
rfc Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Η καλη http://www.skroutz.gr/s/60140/Creative-Sound-Blaster-X-Fi-Surround-5-1-Pro.html Η φθηνή http://www.skroutz.gr/s/309917/Digitus-7-1-USB-Sound-Box.html Και τα ηχεία http://www.skroutz.gr/s/318296/Edifier-DA5000-5-1-Pro.html Την ασχημη δεν εβαλες μονο...... Σε ηχεια εκτος απο Edif, κοιτας και σε creative ή logitech που παιζουν αρκετα καλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Θα θέσω ξανά το ερώτημα απο ssns. Για ποιο λόγο θες 5.1 ηχεία; Sent from my iPhone using Insomnia σ απαντησα και πιο πανω ... ναι φιλε μου ισως εχεις δικιο γτ 5.1 κι οχι 2. ξερω οτι σε 2 με ενα γουφερακι βρίσκεις εξαιρετικο ηχο! απλα σκεφτομαι οτι πλεον ολο και περισοτερες παραγωγες μουσικες και ταινιων βγαινουν σε 5.1 ηχο οποτε ολο κ κατι παραπανω ποιοτικα θα παιρνεις. σωστα? αν εχεις να προτεινεις καποια καλα 2.1 η 5.1 πες μου σε παρακαλω! Επειδή έχω και τις 2 (terratec & creative), η creative είναι εκθετικά ανώτερη από την terratec, τόσο σε ήχο όσο και σε δυνατότητες ρύθμισης (software mixer, eax, βελτιώσεις όπως crystalizer και cmss, δυνατότητα για microphone passthrough σε εγγραφές, και πολλά άλλα), ειδικά με τους τελευταίους drivers που διόρθωσαν πολλά θέματα. Και γενικά δεν την πάω την creative γιατί όσο καλό hardware φτιάχνει, τόσο χάλια drivers βγάζει (3 sound blaster platinum σε σταθερούς τις δουλεύω με kx-project και danielk drivers)... Πολύ καλά τα Edifier, αλλά θα πρότεινα να κοιτάξει ο φίλος και κάτι πιο value for money όπως π.χ. τα Logitech (αν επιμένει σε 5.1 setup) : http://www.skroutz.gr/s/315344/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506.html http://www.skroutz.gr/s/315407/Logitech-X-530.html <--- αρκετά παλιά αλλά στέκονται ακόμα ικανοποιητικά μαζί με την SB θα του βγούν κάνα 130άρι και θα έχει πολύ καλό-αξιοπρεπή ήχο. σ ευχαριστω για τις προτασεις σου αλλα σκεφτομαι τα εξης...θελω να παρω ενα καλο ηχοσυστημα με αριστη αποδοση ολων των συχνοτητων και νομιζω πως για κατι τετοιο υποχρεωτικα πρεπει να διαθεσεις τουλαχιστον 150ε. επισης περα απο ποιοτιτα προσωπικα με ενδιαφερει και το design,minimal και απλα σχεδια με περιορισμενο ογκο αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορω τα σχεδια και την πλαστικουρα της logitech.
profi Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 pit 1) τι εννοείς κάπου σε στραβώνει??ποιά είναι πιό όμορφα?? ( το ξύλινο κουτί είναι σίγουρα ανώτερο από τις πλαστικούρες ) 2) σε τι ηχεία ακούς μέχρι σήμερα??για να δούμε πόση διαφορά θα καταλάβεις κ ποιές είναι οι απαιτήσεις σου! 3) τι εννοείς δεν μπορείς να κρίνεις ποιοτικά??δεν έχεις το αυτί?? ή δεν μπορείς να πας να τα ακούσεις από κοντά?? απάντα μία σε αυτά να ξέρεις πάντως οτι σε αυτά τα χρήματα δεν θα αγοράσεις κορυφαίο ήχο με τίποτα,απλά κοιτάς να πάρεις το καλύτερο που μπορείς.χωρίς να σημαίνει οτι θα είναι άσχημος φυσικά!!απλά όσο καλύτερα ηχεία ακούς τόσο περισσότερο εντοπίζεις τις διαφορές! ίσως ποιοτικά να είναι καλύτερα κάποια monitor ,αλλά 2.0 αν τώρα τα edifier αξίζουν τα παραπάνω 100ε μόνο το δικό σου αυτί κ η τσέπη σου μπορούν να το αποφασίσουν!! με τα logitech πάντως να ξέρεις οτι σε περιορίζουν στην σωστή τοποθέτηση στο δωμάτιο γιατί το ένα ηχείο συνδέεται με το γουφερ κ δεν παίρνει επέκταση,κ για τα πίσω θα χρειαστεί κόψε ράψε στα καλώδια για να φτάσουν εκεί που πρέπει ( στα 530 σίγουρα για τα 506 δεν θυμάμαι σίγουρα,είναι εύκολο να το κάνεις πάντως απλά το αναφέρω)!! κ το volume control είναι στο ενα μπροστινό ακριανό ηχείο,προσωπικά πάντα με εκνεύριζε αυτό!! επίσης με τα 5.1 δεν παίρνεις κάτι καλύτερο ποιοτικά...απλά σε ό,τι είναι ηχογραφημένο σε 5.1 έρχεται κάθε ήχος από εκεί που πρέπει . μια έκρηξη πίσω σου πχ την ακούς ξεκάθαρα πίσω σου,όχι πιο ποιοτικά!κ αυτό αν τα τοποθετήσεις κ καλιμπράρεις σωστά. ή με τα μπροστινά,σε μία ταινία 5.1 ο διάλογος θα παίζει από το κεντρικό....σε ένα αξιόλογο 2.1-0 όμως πάλι θα νομίζεις οτι ο ήχος έρχεται από την οθόνη!! θελω να παρω ενα καλο ηχοσυστημα με αριστη αποδοση ολων των συχνοτητων και νομιζω πως για κατι τετοιο υποχρεωτικα πρεπει να διαθεσεις τουλαχιστον 150ε. επισης περα απο ποιοτιτα προσωπικα με ενδιαφερει και το design,minimal και απλα σχεδια με περιορισμενο ογκο αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορω τα σχεδια και την πλαστικουρα της logitech. το πόσο ωραίο είναι το design είναι καθαρά προσωπικό θέμα ( νόμιζα οτι τα edifier δεν σου αρέσουν πχ αλλά χαίρομαι που δεν σου αρέσει η πλαστικούρα τελικά...χαλάει κ τον ήχο) για τα 150ε όμως είσαι πολύ λάθος....για άριστη απόδοση όλων των συχνοτήτων το ποσό πάει σε χιλιάδες ευρώ! μην με παρεξηγήσεις...κ εγώ τα ζ-5500 έχω,με custom ξύλινα κουτιά για τα συγκεκριμένα μεγάφωνα υπό κατασκευή,όμως έχω πιο εκπαιδευμένο αυτί από αυτά τα ηχεία,έχω ακούσματα από πολύ καλά ηχεία(σημαντικό)...αλλά δυστυχώς η τσέπη μου δεν μπορεί να κάνει το χατίρι των αυτιών μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα