funbreaker Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Έχω εδώ και καιρό τοποθετημένο τον εξωτερικό μου σκληρό ακριβώς δίπλα στο router στο οποίο το wifi είναι ενεργοποιημένο και το χρησιμοποιώ περιστασιακά. Κινδυνεύει ο σκληρός δίσκος ή τα δεδομένα μου από την επίδραση του wifi??
LOVExVOTKA Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μόνο από μαγνήτισμο μπορείς να πεις ότι κινδυνεύουν... Από wifi με τίποτα γιατί πολύ απλά είναι φως... Είναι σαν να βάλεις τον σκληρό δίπλα στην λάμπα και να πεις ''α κάτσε να τον μετακινήσω να μην κινδυνεψουν τα αρχεία''...
funbreaker Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ε ναι οκ, αλλά πχ γιατί λένε πως τα κινητά απομαγνητίζουν κάρτες? Με "φως" δεν μεταδίδουν δεδομένα και αυτά? Όλα ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι. Απλά δεν ξέρω αν η ροή Η/Μ κυμάτων δημιουργεί μαγνητικά πεδία που μπορεί να είναι επικίνδυνα. Μάλλον όχι όμως, αν ήταν θα δημιουργούσε και το φως.
LOVExVOTKA Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 δεν ειναι ηλεκτρομαγνητικα των κινητων και των wifi απλα φωτα ειναι αλλα ειναι σε αλλη συχνοτητα μη αντηλιπτη απο το ανθρωπινο ματι.... Ηλεκτρομαηνιτισμο δημηουργεις πχ τυλιγωντας καλωδειο γυρω απο ενα μεταλλο και δωσεις ρευμα στα δυο ακρα του καλωδιου...
funbreaker Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 https://www.google.gr/search?q=%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1+%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Όλα ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι, ακόμα και το φως. Δεν υπάρχει και κάτι άλλο. Μιλάμε για κύματα, εσύ μάλλον εννοείς μαγνητικό πεδίο λόγω κινούμενου ηλεκτρικού φορτίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα