Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην κοινότητα,

Ας αρχίσω με το μηχάνημά μου:

Amd Fx 8320 3.5ghz 8core επεξεργαστής

Asus M5 A97 R2.0 Μητρική

Coolermaster 600w τροφοδοτικό

Asus HD7770-2GD5 2GB PCI-E RETAIL Κάρτα Γραφικών

LG 22'' EN43T-B LED Οθόνη

6gb Ram Corsair Μνήμη Ραμ

Toshiba 500gb 7200RPM Sata3  Σκληρός

Τον υπολογιστή τον έχω εδώ και 2 μέρες μόλις.Παρατήρησα πως όταν παίζω κάποιο παιχνίδι πχ.DVC Davil May Cry,Dirt3,Black Ops3 η οθόνη μου τρεμοπαίζει,πράγμα που είναι πιο εμφανές στα σκούρα χρώματα και λιγότερο στα ανοιχτά...Το τρεμόπαιγμα μοιάζει σαν όταν χτυπάει κινητό δίπλα στην οθόνη.Σε ορισμένα παιχνίδια το θέμα διορθώθηκε ενεργοποιώντας τον v-sync αλλά όχι τελείως.

Παρατήρησα επίσης ότι ενώ όταν είμαι στην επιφάνεια εργασία ή όταν googlάρω δεν μου τρεμοπαίζει,αν κατά την διάρκεια παιχνιδιού πατήσω ελαχιστοποίηση τότε τρεμοπαίζει ακόμα και στην επιφάνεια εργασία και αν κλείσω το παιχνίδι τότε επανέρχεται στα φυσιολογικά.

Δεν είναι θέμα καλωδίου το έχω τσεκάρει,ούτε θέμα συσκευών κοντά στην οθόνη,επίσης δεν πρόκειται για υπερθέρμανση της κάρτας μιας και το πρόβλημα ξεκινάει με το που ανοίξω κάποιο παιχνίδι.

Επιχείρησα και μέσα από της ρυθμίσεις της Amd να διορθώσω το πρόβλημα όπως είχε προταθεί σε άλλους αναγνώστες αλλά τζίφος.Τέλος να πω πως η οθόνη δουλεύει στα 60ghz από κατασκευής και στις ρυθμίσεις την έχω στα 60 πιο πάνω δεν πάει.

Μετά από δυο μέρες ψάξιμο και δοκιμής όλων των εκδόσεων drivers για την κάρτα μου σηκώνω τα χέρια ψιλά.

Νίκος

Δημοσ.

Αλλαξε τύπο σύνδεσης dvi,vga,hdmi

Απομάκρυνε ηχεία ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές που είναι κοντά στην οθόνη

Βάλε την οθόνη σε μπριζα που είναι σε διαφορετική ηλεκτρική γραμμή απο αυτήν που την έχεις τώρα χωρίς βέβαια να παρεμβάλονται πολύπριζα

Αλλαξε το καλώδιο ρεύματος της οθόνης

Αν τίποτα από όλα αυτά δεν φέρουν αποτέλεσμα δοκίμασε σε άλλο pc την οθόνη και την κάρτα γραφικών

• Like 1
Δημοσ.

Έχω απομακρύνει όλες τις συσκευές από κοντά έχω δοκιμάσει και την οθόνη σε άλλη ηλεκτρική γραμμή χωρίς ταφ και πολύμπριζα.Το να αλλάξω τύπο σύνδεσης ειναι αδύνατο στην παρούσα φάση  η σύνεση είναι dvi και δεν μπορώ να βρω HDMI,έστω όχι μέχρι αύριο.

Το θέμα πιστεύω πως οφείλετε σε κάποια ρύθμιση μιας και όπως έγραψα δεν τρεμοπαίζει διαρκώς αλλά μόνο όταν είναι σε παιχνίδι.

Δημοσ.

αυτο το προβλημα το ειχα και εγω.. κανει κατι σαν κυμματα και κυριος φενεται στα πιο σκουρα χρωματα ετσι?... Εγω ελυσα το προβλημα αγοραζοντας αλλη οθονη που ειχε συνδεση Dvi.... Αυτο γινεται οταν ανεβεις πανω απο 60 fps σε καποιο game σωστα?

Δημοσ.

Βασικά σήμερα δοκίμασα και με άλλη οθόνη,παρατήρησα ότι το έκανε και εκεί αλλά λιγότερο...Δεν ξέρω πραγματικά τι παίζει.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να δοκιμάσω άλλη κάρτα...όλοι οι γνωστοί είναι με λαπτοπ....

Έκανα και φορμάτ και φόρεσα τα Win8 αλλά πάλι το ίδιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...