KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 εχω ενα laptop το οποιο ειχε προεγκατεστημενα τα 7 μαζι με pertition για επαναφορα...o σκληρος θα παει για αλλαγη διοτι εχει 9% υγεια...το ερωτημα ειναι..υπαρχει κανενας τροπος να μεταφερουμε το partition recovery στον καινουργιο σκληρο? η ακομα πιο ευκολα...μπορω να ξαναπερασω με δικο μου δισκακι home premium 64 και να βαλω το κλειδι που εχει τωρα το laptop?
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 ναι μπορεις...απλα να ειναι bootable το iso σου...δηλαδη να κανεις φορματ κτλ και να χρησιμοποιησεις το serial απο την ετικετα... +ξεχασα να πω οτι μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις το norton ghost--clonezilla η gparted
lexmark Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Βέβαια με 9% υγεία, δεν ξέρεις που είναι χτυπημένος (ή που δεν είναι, στην δικιά σου περίπτωση ). Μπορεί να πάρεις το recovery partition και να είναι εκεί χτυπημένος, οπότε όταν πας να του κάνεις το recovery να σου βγάζει ένα σωρό κουλά, είτε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας είτε μετά, στα Windows. Το RP έπρεπε να το είχατε πάρει backup από πιο μπροστά. Τώρα απλά κάνε το δεύτερο που είπες (ναι μπορείς, αρκεί να είναι η ίδια έκδοση) και είσαι έτοιμος.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 μαλλον εκει ειναι χτυπημενος και δεν θελω να το διακινδυνευσω...ναι ιδια ειναι οποτε καλυτερα να κανω το δευτερο...περναω τον καινουργιο σκληρο κανω setup με το δικο μου βαζω το κλειδακι και εληξε...ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα