predator Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 @passionate: πολυ καλες οι μνηνουλες που προτεινεις, και αρκετα πιο οικονομικες, η Mobo της msi αρκετα τσιμπημενη στη τιμη και με λιγοτερες sata3 θυρες απο αυτην την asrock.το μονο που βλεπω υπερς της ειναι support για 128GB ram αλλα μιλαμε για σοβαρο overkill. αναμεσα στις 2 καρτες ηχου ποια ειναι καλυτερη?Sound Blaster X-Fi MB2 και ASRock Game Blaster (αν και αυτη Creative chip φοραει) δευτερη vga δε νομιζω να μου χρειαστει για την ωρα. @Superpie απο το να παρω με 300 ευρω πχ λιγοτερο ενα μετριο μηχανημα προτιμω να δωσω κατι παραπανω να εχω ολες τις νεες τεχνολογιες ωστε να ειναι το συστημα οσο γινεται πιο future proof. αλλωστε 1000 ευρω για ενα Pc μου φαινονται αρκετα οικονομικα οταν παλιοτερα για ενα καλο μηχανημα ηθελες το λιγοτερο τα διπλασια. εχει γινει πιο οικονομικη η τεχνολογια.
giokou Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Συγνώμη φίλε, αλλά είσαι αδικαιολόγητα υπερβολικός στις επιλογές σου για το σύστημα και πολύ απόλυτος στις εκφράσεις σου. Πως αναμένεις να σε βοηθήσουμε δεδομένων των ανωτέρω??? Απ' τη στιγμή που εκθέτεις τις σκέψεις σου δημόσια και δη σε τέτοιο forum, να αναμένεις και ανάλογη κριτική.
Superpie Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Και με 500-600 ευρω φτιαχνεις ενα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ υπολογιστη που θα ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΤΑΤΟΣ για την χρηση που τι θελεις..Δηλαδη αν ηθελες επεξεργασια βιντεο και ακομα πιο βαρια χρηση ή και xtreme gaming ποσα θα εδινες? κανενα 3000χιλιαρο? και αν για την χρηση που το θες βαζεις s2011 για τα παραπανω που αναφερω τι θα εβαζες? Θα εκανες παραγγελια ειδικο εξοπλισμο? Κοιτα,δικα σου ειναι τα λεφτα και μπορεις να τα χαρισεις αν θελεις,δεν κερδιζω κατι εγω.. Απλα το να δωσεις τοσο πολλα λεφτα και μαλιστα για lga 2011 για την χρηση αυτη που θα κανεις ειναι παρα παρα παρα πολυ αστοχη και ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ πραγματικα
qsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 @passionate: πολυ καλες οι μνηνουλες που προτεινεις, και αρκετα πιο οικονομικες, η Mobo της msi αρκετα τσιμπημενη στη τιμη και με λιγοτερες sata3 θυρες απο αυτην την asrock.αναμεσα στις 2 καρτες ηχου ποια ειναι καλυτερη? δευτερη vga δε νομιζω να μου χρειαστει για την ωρα. @Superpie απο το να παρω με 300 ευρω πχ λιγοτερο ενα μετριο μηχανημα προτιμω να δωσω κατι παραπανω να εχω ολες τις νεες τεχνολογιες ωστε να ειναι το συστημα οσο γινεται πιο future proof. αλλωστε 1000 ευρω για ενα Pc μου φαινονται αρκετα οικονομικα οταν παλιοτερα για ενα καλο μηχανημα ηθελες το λιγοτερο τα διπλασια. εχει γινει πιο οικονομικη η τεχνολογια. Το future proof είναι πολύ σχετικό και δύσκολο να αντιμετωπιστεί μόνο ρίχνοντας άπειρα ευρώ , γιατί όλα παλιώνουν και ξεφτιλίζονται Το να κρατάς λεφτά για αναβάθμισεις στο ενδιάμεσο είναι πολύ πιο έξυπνη και αποτελεσματική τακτική 1
giokou Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Το future proof είναι πολύ σχετικό και δύσκολο να αντιμετωπιστεί μόνο ρίχνοντας άπειρα ευρώ , γιατί όλα παλιώνουν και ξεφτιλίζονται Το να κρατάς λεφτά για αναβάθμισεις στο ενδιάμεσο είναι πολύ πιο έξυπνη και αποτελεσματική τακτική Δε θα μπορούσα, παρά να συμφωνήσω απόλυτα. @predator Η τεχνολογία έχει γίνει πιο οικονομική, αλλά ΟΧΙ όπως εσύ το αντιλαμβάνεσαι, δηλ με 300€ για cpu, 300+ για μητρική, 200€ για psu και 340+ για ram και ειδικά για τη χρήση που προορίζεις το σύστημα. 1
predator Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 ωραια συμφωνω αλλωστε για αυτο ξεκινησα αυτο το νημα. οπως λεω και στο αρχικο μου post δεν εχω "κλειδωσει" σε συγκεκριμενο κομματι. ολα παιζονται ακομα και να κρατησω το συστημα της υπογραφης μου και να παω με το χιλιαρικο διακοπες. δεν εχετε παρα να μου κανετε την προταση σας,τα κομματια που πιστευετε εσεις οτι θα εχουν καλυτερη αποδοση/τιμη κλπ ωστε να κανουμε μια επικοδομητικη συζυτηση.
predator Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Σε τι δε σε καλύπτει το σύστημα που έχεις τώρα? για την ωρα μου αρκει.απλα εχει παλιωσει αρκετα, το αγορασα το 2008. 5 χρονια σε οτι αφορα τα pc μιλαμε για γεροντα. τα εχει φαει τα ψωμια του. να φανταστεις το laptop μου, ενα asus k55a ειναι κατα πολυ πιο γρηγορο. δεν εχει sata3,usb3,pcie3 και ολες τις νεες τεχνολογιες που εχει η καρτα γραφικων μου η οι σκληροι μου. οποτε σιγουρα χανω performance. ok κανω τι δουλεια μου αλλα γιατι να μην την κανω καλυτερα? επισης δε με καλυπτει πια το case, εχω πολους σκληρους και το lian-li pc7 εχει μπουκωσει.δεν εχω και αλλες sata πανω στη μητρικη για να προσθεσω σκληρους οποτε πρεπει να βαλω controller και το τροφοδοτικο δεν εχει αλλες sata οποτε πρεπει να βαζω ανταπτορες απο ide κλπ. γενικα εχει καταντησει να ψαχνω για πατεντες ενω μπορω απλα να αναβαθμισω. οπως ειπα δε βιαζομαι ιδιαιτερα απλα εχω αρχησει το ψαξιμο για αντικαταστατη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα