Bilbo1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 γεια σας εχω ενα περιεργο κατα τη γνωμη μου προβλημα με το wifi adapter, που μεχρι χτες το μεσημερι λειτουργουσε. καταφερα να καψω την καρτα γραφικων χτες, και απο οταν εβαλα την καινουρια πανω, ο adaptoras ψοφησε. τα windows δεν τον βλεπουν. στο device manager ολα φαινονται ok, στο msinfo32 παλι ολ φαινοντουσαν okay, στο manage wireless adapters στο control panel ο adapter ειναι disabled. παταω enable και τιποτα. ξαναεβαλα 5-6 φορες τους drivers, και αυτους που ειχε με το cd (v. 1) και αυτους που ειχε στο site της η belkin ( v. 3) τζιφος. οποτε ειπα να κανω ενα liveusb ubuntu linux και να δοκιμασω αν εκει λειτουργει. και οντως λειτουργουσε, βρηκε δικτυα αμεσως και εκανε connect επιτυχως. anyway, ειπειδη μεχρι τωρα ειχα αγανακτησει, αποφασισα να κανω ενα clean install τα windows υποθετωντας οτι αφου λειτουργουσε παλια, θα ειναι καποιο conflict με τους drivers και θα λειτουργησει στο clean installation. μετα το format ομως, παλι το ιδιο. τα windows δεν μπορουν να δουν τον adaptor. προσπαθω να κανω install τους drivers απο το cd (οπως ειχα πρωτοκανει πριν 3-4 χρονια και ολα λειτουργουσαν okay) και μου βγαζει time out κατα την εγκατασταση. αμα κανω εγκατασταση το exe απο το site της belkin φαινεται okay sto device manager αλλα παλι δεν λειτουργει. σε γενικες γραμμες εχω αγανακτησει και δεν ξερω καν αν αξιζει να ασχοληθω αλλο με αυτο το πραγμα, αλλα φοβαμαι και αμα παω να παρω καινουριο adaptora μηπως παλι δεν λειτουργει χιλια συγγνωμη για το μεγαλο post οποιαδηποτε ιδεα και βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη ευχαριστω εκ των προτερων windows 7 32 bit (no service pack) belkin wireless g usb adapter ( F5D7050 )
rfc Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Στο device manager σου γραφει οτι λειτουργει κανονικα και χωρις προβλημα?
Bilbo1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 yep, ολα καλα this device is working properly λεει αλλα προφανως λεει ψεματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα