Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον κανω με ατιμαν unistall τους τωρινους κ θα περασω τους 13,1 και θα την αφησω σε στοκ γιατι που σπασε τα @@ με αυτες τις ειδοποιησεις! 

Δημοσ.

κι εγω σου ξαναλεω οτι στη περιπωση της gpu δε χρειαζεται να κανεις παντα κατι για τη ψυξη 

εγω δεν κανω και δε χρειαζεται 

γιατι εχω heavy metal !!!

IMG_20130404_154653_zpsba337319.jpg

Overclock χωρίς να λαμβάνεις υπ όψιν την extra θερμότητα που θα δημιουργηθεί είναι λάθος λογική.

και είναι η ελληνική νοοτροπία " καλά θα είναι μωρε δουλεύει και έτσι " επειδή οι κάρτες πλέον είναι πιο καλοφτιαγμένες από το παρελθον και αντέχουν δεν πάει να πει πως πρέπει να βαριόμαστε και να μην κάνουμε τίποτα.

Δεν κανεις upgrade την μηχανή του αυτοκινητου σου χωρίς να κανεις μαζί και τα φρένα γιατί έτσι απλά εχεις φτιάξει μια νεκροφόρα

οποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό τι να πω ...

Δημοσ.

το καταλαβαινω.. 65 βαθμους εχω , ποσο θα επρεπε να εχω 20; 

επισης αν στο αυτοκινητο μου ανεβαζα κι αλλο  τα αλογα επισης δε θα χρειαζομουν φρενα, ουτε intercooler για καλυτερη ψυξη γιατι εχω ηδη γαιδουρια    :P

Δημοσ.

Ρε αν δέν δείτε 101C στα vrm, δέν ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε!

75-80 παιζουν τα vrm (σε φουλ πονο )  , τι αλλο να κανω για να παρω αδεια να κλοκαρω; 

Δημοσ.

Δέν λέω για την Gigabyte.Ο biomecanoid τρώγεται με τα ρούχα του για aftermarket cooling σε o/c κάρτες,ε λοιπόν σε δύο που έχω αλλάξει το σύστημα ψύξης είχα αυτές ακριβώς τις τιμές στα vrm (ασχετα αν πυρήνας/μνήμες ήταν σαφώς πιο κάτω σε σχέση με την stock).Τιποτα δέν κάηκε,όλα δούλευαν like a charm που λένε.Περι "ανοχών" ο λόγος δηλαδή...

• Like 1
Δημοσ.

αυτο λογικα θα γινεται επειδη στις aftermarket ψυξεις μπορει να μην υπαρχει σωστη προβλεψη για τα vrm της καθε καρτας ; 

αν εννοεις αυτο λογικο μου ακουγεται , καθως καρτα με καρτα διαφερει και οι aftermarket σκετες ψυκτρες πρεπει να ειναι συμβατες με αρκετα μοντελα , οποτε εκει μπορει να χασεις αντι να κερδισεις αν στο μοντελο σου δε ψυχονται οπως πρεπει ή οπως θα ηθελε ο κατασκευαστης 

Δημοσ.

99% κατ εμέ είναι drivers. Υπήρχαν κάποια τέτοια θέματα σε win 8 και σε μένα, αλλά από τους 13.1 δεν έχω πρόβλημα πλέων. Βασικά ακόμα στους 13.1 είμαι.

Δημοσ.

βγειτε κ λιγο εκτος θεματος ρε :P

99% κατ εμέ είναι drivers. Υπήρχαν κάποια τέτοια θέματα σε win 8 και σε μένα, αλλά από τους 13.1 δεν έχω πρόβλημα πλέων. Βασικά ακόμα στους 13.1 είμαι.

ξαναγυρισα στους 13.1 με ατιμαν...βλεπουμε τωρα...

• Like 1
Δημοσ.

αυτο λογικα θα γινεται επειδη στις aftermarket ψυξεις μπορει να μην υπαρχει σωστη προβλεψη για τα vrm της καθε καρτας ; 

αν εννοεις αυτο λογικο μου ακουγεται , καθως καρτα με καρτα διαφερει και οι aftermarket σκετες ψυκτρες πρεπει να ειναι συμβατες με αρκετα μοντελα , οποτε εκει μπορει να χασεις αντι να κερδισεις αν στο μοντελο σου δε ψυχονται οπως πρεπει ή οπως θα ηθελε ο κατασκευαστης 

Σε μία περίπτωση (AC Accelero 4870X2) μιλάμε για υλοποίηση αποκλειστικά για την συγκεκριμένη κάρτα.Τα vrm ήταν +10C και όλα τα υπόλοιπα -30C σε σχέση με την εργοστασιακή.Απλά αυτό που θελω να περάσω σάν μήνυμα (παράλληλα με τις απόψεις σου) είναι οτι μια Χ αύξηση στις θερμοκρασίες δέν θα φέρει απόλυτα την καταστροφή.Σε τελευταία ανάλυση υπάρχουν και δικλείδες ασφαλείας...

• Like 1
Δημοσ.

Σε μία περίπτωση (AC Accelero 4870X2) μιλάμε για υλοποίηση αποκλειστικά για την συγκεκριμένη κάρτα.Τα vrm ήταν +10C και όλα τα υπόλοιπα -30C σε σχέση με την εργοστασιακή.Απλά αυτό που θελω να περάσω σάν μήνυμα (παράλληλα με τις απόψεις σου) είναι οτι μια Χ αύξηση στις θερμοκρασίες δέν θα φέρει απόλυτα την καταστροφή.Σε τελευταία ανάλυση υπάρχουν και δικλείδες ασφαλείας...

Επίσης να προσθέσω ότι δεν είναι όλα θέμα θερμοκρασιών. Και άζωτο να έχεις, δίνοντας τάση, το chip την τρώει τη σφαλιάρα του.

Και εγώ που είμαι κλοκαρισμένος και οι θερμορκασίες μου είναι ελάχιστα μικρότερες από stock ψύξη, με το OC που έχω κάνει δίνοντας τάση, κουράζω το CPU. Ελάχιστα βέβαια.

Ελπίζω πως στις κάρτες γραφικών μου έχουν φροντίσει για καλύτερο Chip μιας και είναι μαμά OCed. :)

Δημοσ.

εμενα στη δικη μου η gigabyte παντως πεταξε ενα 1.25V απο 1.10λιγο που ειναι οι περισσοτερες στοκ  , μη νομιζεις οτι κωλωνουν , δε κωλωνουν ουτε λιγο 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...