lostresam Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 λοιπον παιδια την γυρισα σε στοκ εκανα κ restart αλλα τωρα αλλαζει τα χρωματα απο 16 σε 32 ανα 10 δευτερολεπτα!! τι γινεται?!!?!? μηπως ειναι θεμα software και windows? βρηκα κ ενα παρομοιο θεμα εδω που τα παιδια λενε οτι ειναι θεμα win 7
qsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 λοιπον παιδια την γυρισα σε στοκ εκανα κ restart αλλα τωρα αλλαζει τα χρωματα απο 16 σε 32 ανα 10 δευτερολεπτα!! τι γινεται?!!?!? μηπως να περασεις απο την αρχη τους οδηγους;
biomecanoid Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 κανε sub/underclock για 2-3ης ώρες να ηρεμήσει να κρυώσει και μετά βλέπεις. Μάλλον την παρα-ζορισες με το OC μην έχοντας σωστό cooling
qsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Άμα κανεις καλο testing δεν εxεις ποτε θέμα ο παλιός μου P4 είναι overclocked cpu και gpu εδώ και χρονια και κανένα θέμα. Απλός θέλει να ασχοληθείς με τα settings και το Cooling αλλο ο επεξεργαστης , η καρτα ειναι πιο μπασταρδη θα σου τη φερει απο κει που δε το περιμενεις εννοειται πώς δοκιμαζεις αρκετα πραγματα για να εισαι οσο το δυνατον πιο σιγουρος και εννοειται οτι σε καποια φαση θα πεις "ναι ειμαι σιγουρος οτι ειμαι σταθερος και τα γ@μαω ολα " , αλλα στη καρτα ξαναλεω τα πραγματα ειναι πιο υπουλα επισης στον επεξεργαστη θα αλλαξεις cooling γιατι τα στοκ ειναι παντα ξεφτιλες , στις καρτες ειδικα στις μερες μας δεν ισχυει αυτο
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Tην θερμοκρασία δεν την μετράμε ποτε σε idle την μετράμε σε full load. Γενικά για το overlock: 1. Φτιάχνουμε το cooling 2. Kάνουμε OC ανά βήματα 3. Kάνουμε test σε full load με κάποιο benchmark πρόγραμμα 4. Aμα δεν κολλάει, κοιτάμε για artifacts 5. Aμα δεν έχουμε artifacts συνεχίζουμε από το 2 μέχρι να κολλήσει και πάμε ένα βήμα πίσω Σωστά. Παρόλα αυτά όταν μιλάμε για κάρτες γραφικών, είναι πιθανό να περνάς όλα τα Benchmars και στα παιχνίδια να τρως άκυρο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Άμα κανεις καλο testing δεν εxεις ποτε θέμα ο παλιός μου P4 είναι overclocked cpu και gpu εδώ και χρονια και κανένα θέμα. Απλός θέλει να ασχοληθείς με τα settings και το Cooling Άλλο το CPU και άλλο το GPU. Το δεύτερο είναι πολύ περισσότερο πολύπλοκο από το πρώτο. Ο φίλος έχει δώσει τάση;
qsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 κανε sub/underclock για 2-3ης ώρες να ηρεμήσει να κρυώσει και μετά βλέπεις. Μάλλον την παρα-ζορισες με το OC μην έχοντας σωστό cooling γιατι 2-3 ωρες; τι ειναι να ηρεμησει παιδακι που το χτυπησες; 1
Tenshi Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Κράτα μια πισινή τόσο για τους drivers όσο και για την εφαρμογή (aka game) Εχω την 7950 1100/1400 με ~1,180V.Δέν έχω κανένα απολύτως θέμα σε Crysis 3/TR/FC3/benchmarking,ασχέτως πόση ώρα τρέχουν.Στο ρημαδιασμένο World of Tanks τρώει σκαλώματα κάποιες φορές στα 5',άλλες φορές στις 2 ώρες,άλλες καθόλου.Και στα ~1,25V η ίδια ιστορία.Οι θερμοκρασίες max 70C. Με τους 13,1 όλα καλά.Απο τους 13,3 beta και μετά το πήρε και το σήκωσε...
qsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 ελα ρε τενσι μη με ξενερωνεις βραδιατικα , ακομα δε μου χει σκασει τιποτα με ιδιες ρυθμισεις μολις πας στοκ στα κανει αυτα ή ειναι απλα βλαμμενο το παιχνιδι και τα κανει παντα; αυτο λενε οτι ζοριζει και τον επεξεργαστη αν θυμαμαι καλα.. μηπως απο κει το βρηκες ;
biomecanoid Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 αλλο ο επεξεργαστης , η καρτα ειναι πιο μπασταρδη θα σου τη φερει απο κει που δε το περιμενεις εννοειται πώς δοκιμαζεις αρκετα πραγματα για να εισαι οσο το δυνατον πιο σιγουρος και εννοειται οτι σε καποια φαση θα πεις "ναι ειμαι σιγουρος οτι ειμαι σταθερος και τα γ@μαω ολα " , αλλα στη καρτα ξαναλεω τα πραγματα ειναι πιο υπουλα επισης στον επεξεργαστη θα αλλαξεις cooling γιατι τα στοκ ειναι παντα ξεφτιλες , στις καρτες ειδικα στις μερες μας δεν ισχυει αυτο Ειπα και για τα 2 CPU kαι GPU
lostresam Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 παιδια ξαναεξηγω οτι δεν το παθενει αυτο οταν παιζω που ανεβαζει θερμοκρασια (μαξ 70) αλλα οταν ειναι σε idle..στους 33 ειναι η καρτα εδω κ ωρες π την εχω σε idle δεν ειναι θεμα θερμοκρασιας! 1200 voltage στο afterburner
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Κράτα μια πισινή τόσο για τους drivers όσο και για την εφαρμογή (aka game) Εχω την 7950 1100/1400 με ~1,180V.Δέν έχω κανένα απολύτως θέμα σε Crysis 3/TR/FC3/benchmarking,ασχέτως πόση ώρα τρέχουν.Στο ρημαδιασμένο World of Tanks τρώει σκαλώματα κάποιες φορές στα 5',άλλες φορές στις 2 ώρες,άλλες καθόλου.Και στα ~1,25V η ίδια ιστορία.Οι θερμοκρασίες max 70C. Με τους 13,1 όλα καλά.Απο τους 13,3 beta και μετά το πήρε και το σήκωσε... Γι' αυτά μιλάω... 1
qsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ειπα και για τα 2 CPU kαι GPU κι εγω σου ξαναλεω οτι στη περιπωση της gpu δε χρειαζεται να κανεις παντα κατι για τη ψυξη εγω δεν κανω και δε χρειαζεται γιατι εχω heavy metal !!!
Tenshi Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 ελα ρε τενσι μη με ξενερωνεις βραδιατικα , ακομα δε μου χει σκασει τιποτα με ιδιες ρυθμισεις μολις πας στοκ στα κανει αυτα ή ειναι απλα βλαμμενο το παιχνιδι και τα κανει παντα; αυτο λενε οτι ζοριζει και τον επεξεργαστη αν θυμαμαι καλα.. μηπως απο κει το βρηκες ; Μια-δύο φορές έφαγε τέτοιο σκάλωμα που όντως έπρεπε να γυρίσω σε τελείως stock (900/1200).Εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι καθαρά θέμα παιχνιδιού-οδηγών και όχι o/c
qsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 κι εγω αυτο πιστευω γιατι δεν εχω καμια διαθεση να ασχολουμαι αλλο με ρυθμισεις αντεξε ολα τα bench , fc3 και crysis ασταδιαλα αν μου τη κανει σε κανα τετοιο ξεμπαρκο παιχνιδι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα