Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχε πεσει ελαχιστο νερο πανω στο  κομωδινο και ειχα αφησει πανω στο νερο το κινητο μου απ την πισω μερια,το νερο μπηκε μεσα απο 2 τρυπουλες που ειναι τα ηχεια(δειτε την φωτογραφια του κινητου μου)Στην αρχη το χρησιμοποισουσα κανονικα για κανα 10λεπτο αλλα ξαφνικα εσβησε και δεν ανοιγε,μετα απ αυτο εβγαλα μπαταρια και sim εβαλα λιγο την ηλεκτρικη σκουπα στο κινητο μετα το βουτηξα σε ενα μπολ με ρυζι γιατι διαβασα οτι τραβαει την υγρασια.Ξερετε κατι αλλο που μπορω να κανω?Το νερο οπως ειπα ηταν ελαχιστο και ειχα ακουμπησει το κινητο πανω..και αν δν μπορω να το κανω μονος μου γινεται να φτιαχτει αν το παω για service?

gc_samsung-galaxy-y.jpg

Δημοσ.

Αν εχεις εγγυηση πηγαινε στο σερβις αλλα κανε την παπια αν ειναι ελαχιστο το νερο μπορει και να μην το παρουν χαμπαρι.

Δημοσ.

μπιστολάκι μπορεί να σου λιώσει το πλαστικό αν δεν προσέξεις...αν το κάνεις μόνο απο μακρινή απόσταση και βάλε και το χέρι σου δίπλα να ελέγχεις τη θερμοκρασία.

Δημοσ.

εμενα μου είχε πέσει iphone σε νερο, το εκλεισα και το στεγνωσα με πιστολάκι και μετα δουλευε κανονικά...

Δημοσ.

εμενα μου είχε πέσει iphone σε νερο, το εκλεισα και το στεγνωσα με πιστολάκι και μετα δουλευε κανονικά...

Πολύ έξυπνο ειδικά στο iPhone που η μπαταρία είναι ενσωματωμένη...
Δημοσ.

Αν είχες το xperia z που είναι αδιάβροχο τώρα θα ήταν όλα καλά ....καλή υπομονή.....και καλό κουράγιο....

Δημοσ.

Πάντως και εμενα  ένα 3gs που μου είχε πέσει στην τουαλέτα (ευτυχώς τραβηγμένη :P) το στεγνωσα με σεσουάρ και ήταν οκ...Μιας αλλης φίλης πάλι, της είχε πέσει σε ρυάκι και δεν έκανε τίποτα και μετα απο μέρες λειτούργησε μόνο που έδειχνε στην οθόνη κάτι σαν νερά...

Δημοσ.

μετα απο μέρες λειτούργησε μόνο που έδειχνε στην οθόνη κάτι σαν νερά...

Θα του' χουν μείνει βιώματα φαίνεται. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αν εχεις εγγυηση πηγαινε στο σερβις αλλα κανε την παπια αν ειναι ελαχιστο το νερο μπορει και να μην το παρουν χαμπαρι.

με samsung ισως να μην το παρουν χαμπαρι στο σερβις-δεν ξέρω, τα iphone όμως έχουν σενσορες που  προδίδουν ότι βράχηκαν...

Δημοσ.

Αυτό διάβασα. Αυτό έκανα. Αυτό δούλεψε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...