rodoulis Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ειχε πεσει ελαχιστο νερο πανω στο κομωδινο και ειχα αφησει πανω στο νερο το κινητο μου απ την πισω μερια,το νερο μπηκε μεσα απο 2 τρυπουλες που ειναι τα ηχεια(δειτε την φωτογραφια του κινητου μου)Στην αρχη το χρησιμοποισουσα κανονικα για κανα 10λεπτο αλλα ξαφνικα εσβησε και δεν ανοιγε,μετα απ αυτο εβγαλα μπαταρια και sim εβαλα λιγο την ηλεκτρικη σκουπα στο κινητο μετα το βουτηξα σε ενα μπολ με ρυζι γιατι διαβασα οτι τραβαει την υγρασια.Ξερετε κατι αλλο που μπορω να κανω?Το νερο οπως ειπα ηταν ελαχιστο και ειχα ακουμπησει το κινητο πανω..και αν δν μπορω να το κανω μονος μου γινεται να φτιαχτει αν το παω για service?
idomeneas26 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Αν εχεις εγγυηση πηγαινε στο σερβις αλλα κανε την παπια αν ειναι ελαχιστο το νερο μπορει και να μην το παρουν χαμπαρι.
john_avlakiotis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ρύζι και σακούλα ( και το μπολ καλό είναι )http://www.wikihow.com/Save-a-Wet-Cell-Phone 2
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 μπιστολάκι μπορεί να σου λιώσει το πλαστικό αν δεν προσέξεις...αν το κάνεις μόνο απο μακρινή απόσταση και βάλε και το χέρι σου δίπλα να ελέγχεις τη θερμοκρασία.
mardukas Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 εμενα μου είχε πέσει iphone σε νερο, το εκλεισα και το στεγνωσα με πιστολάκι και μετα δουλευε κανονικά...
spirosd2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 εμενα μου είχε πέσει iphone σε νερο, το εκλεισα και το στεγνωσα με πιστολάκι και μετα δουλευε κανονικά...Πολύ έξυπνο ειδικά στο iPhone που η μπαταρία είναι ενσωματωμένη...
nik1234 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αν είχες το xperia z που είναι αδιάβροχο τώρα θα ήταν όλα καλά ....καλή υπομονή.....και καλό κουράγιο....
Galaxia Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Συμφωνώ με John_avlakiotis και αν πας στο σέρβις μην πεις κουβέντα για το νερό
poulaki1976 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 βουτα το μεσα στο ρυζι το βραδυ και το πρωι σου εγγυωμαι δεν θα υπαρχει ιχνος υγρασιας
ariannaki85 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Πολύ έξυπνο ειδικά στο iPhone που η μπαταρία είναι ενσωματωμένη... Πάντως και εμενα ένα 3gs που μου είχε πέσει στην τουαλέτα (ευτυχώς τραβηγμένη ) το στεγνωσα με σεσουάρ και ήταν οκ...Μιας αλλης φίλης πάλι, της είχε πέσει σε ρυάκι και δεν έκανε τίποτα και μετα απο μέρες λειτούργησε μόνο που έδειχνε στην οθόνη κάτι σαν νερά...
kostas_dr Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 μετα απο μέρες λειτούργησε μόνο που έδειχνε στην οθόνη κάτι σαν νερά... Θα του' χουν μείνει βιώματα φαίνεται. 1
platinum Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Αν εχεις εγγυηση πηγαινε στο σερβις αλλα κανε την παπια αν ειναι ελαχιστο το νερο μπορει και να μην το παρουν χαμπαρι. με samsung ισως να μην το παρουν χαμπαρι στο σερβις-δεν ξέρω, τα iphone όμως έχουν σενσορες που προδίδουν ότι βράχηκαν...
ariannaki85 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Θα του' χουν μείνει βιώματα φαίνεται. ναι του μεινε τραυμα πάντως ωραίο ήταν σαν ντιζαιν επίτηδες
mardukas Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πολύ έξυπνο ειδικά στο iPhone που η μπαταρία είναι ενσωματωμένη... Αυτό διάβασα. Αυτό έκανα. Αυτό δούλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα