ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Πιστεύω ότι η ιδέα μου είναι πάρα πολύ καλή αλλά δεν μπορώ την αναφέρω. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω γνώσεις για να φτιάξω αυτή την εφαρμογή . Μπορώ μόνο να φτιάξω μια σελίδα η οποία να έχει πληροφορίες για την εφαρμογή (όταν αυτή φτιαχτεί) screenshots και άλλα. Απο κει και πέρα θα είναι ελεύθερη και θα υπάρχει ας το πούμε ένα κουμπί donation για να μπορεί ο καθένας να κάνει δωρεά μέσω Paypal. Συνεπώς αυτό που θέλω είναι να κατοχυρώσω με κάποιο τρόπο την εφαρμογή η μάλλον την ιδέα και να βρω κάποιον έμπιστο developer για ios apps και android για να συνεργαστώ μαζί του Το μόνο που μπορώ να του προσφέρω είναι τα μισά κέρδη από τα όποια donations πάρουμε εν καιρώ.
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Από την στιγμή που δεν μπορείς να την κάνεις εσύ, δύο τινά συμβαίνουν: α) Η εφαρμογή απλά δεν γίνεται αλλά δεν το ξέρεις επειδή είσαι άσχετος με το πεδίο β) Σίγουρα το έχει κάνει άλλος καλύτερα και εσύ δεν το ξέρεις, γιατί εάν το ήξερες θα ήξερες και να το κάνεις. Διάλεξε και πάρε. Επίσης, εάν δεν μπορείς να κάνεις την εφαρμογή... sorry αλλά έπαιξες και έχασες. Καλύτερα σκέψου πάνω στο πεδίο σου και όχι σε αλλωνώνε.
jsiskos Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Συνεπώς αυτό που θέλω είναι να κατοχυρώσω με κάποιο τρόπο την εφαρμογή η μάλλον την ιδέα και να βρω κάποιον έμπιστο developer για ios apps και android για να συνεργαστώ μαζί του Το μόνο που μπορώ να του προσφέρω είναι τα μισά κέρδη από τα όποια donations πάρουμε εν καιρώ. Ε βρες λοιπόν έναν συνεργάτη που θα αναλάβει το προγραμματιστικό κομμάτι, υπογράψτε συμβόλαιο με ρήτρες και θα είσαι καλυμμένος! Ο Timon μάλλον έχει τιλτάρει από το πολύ arkanoid, οπότε μην παρεξηγείς τα γραπτά του!!! 1
jsiskos Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Καλό avatar! Φαντάσου ο ts να θέλει να φτιάξει breakout clone για το IOS. Αυτό όντως υπάρχει!
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Από την στιγμή που δεν μπορείς να την κάνεις εσύ, δύο τινά συμβαίνουν: α) Η εφαρμογή απλά δεν γίνεται αλλά δεν το ξέρεις επειδή είσαι άσχετος με το πεδίο β) Σίγουρα το έχει κάνει άλλος καλύτερα και εσύ δεν το ξέρεις, γιατί εάν το ήξερες θα ήξερες και να το κάνεις. Διάλεξε και πάρε. Επίσης, εάν δεν μπορείς να κάνεις την εφαρμογή... sorry αλλά έπαιξες και έχασες. Καλύτερα σκέψου πάνω στο πεδίο σου και όχι σε αλλωνώνε. Δεν είμαι τελείως άσχετος. Είχα πάει να φτιάξω μια εφαρμογή παρομοια πριν λιγο καιρό με ένα wysisyg πρόγραμμα αλλά δεν είχα τα 99 ευρώ για να πάρω άδεια developer. Απ'οτι έψαξα πάντως πρέπει να υπάρχει κάτι τέτοιο ήδη οπότε μάλλον το ξεχνάμε...
defacer Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Όποιος παρακολουθεί το χώρο των τεχνολογικών startups θα ξέρει ήδη όλα αυτά που θα πω. Για τους υπόλοιπους: Πρέπει να ξεφύγουμε λίγο από τη λογική της "κατoχύρωσης ιδέας". Γιατί; Γιατί οι ιδέες δεν έχουν καμία αξία. Ώπα! Τι είπα τώρα; Υπάρχει μια ευρέως διεδεδομένη άποψη, την οποία ασπάζομαι και γω, ότι "ideas are worthless -- execution is everything". Γιατί; Ενδεικτικά: Αν έχεις μια ιδέα αλλά δεν την εκτελέσεις προφανώς δεν παράγεται αξία για κανέναν. Αν έχεις μια ιδέα και την εκτελέσεις άσχημα, είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί κάποιος άλλος που θα την εκτελέσει καλύτερα και να σε σβήσει από το χάρτη. Δε με πιστεύετε; Θυμάστε τι έγινε με το YouTube και το Google Video? Από τη μία ένα μικροσκοπικό startup και από την άλλη το Google. Για ποιό λόγο το YouTube σήμερα σπέρνει και το Google Video πήγε άκλαφτο; Γιατί παρά τη γιγαντιαία διαφορά στους πόρους που είχαν στη διάθεσή τους και την ίδια ιδέα, τα παιδία του YouTube τους έδειξαν πώς γίνεται. Execution. Θα ήθελα να γράψω πολύ περισσότερα αλλά δεν έχω χρόνο. Για όποιον ενδιαφέρεται προτείνω να διαβάσει κάποια σχετικά posts στο blog του Scott Adams (δημιουργού του Dilbert), ξεκινώντας από εδώ. Στη συνέχεια, google "ideas are worthless" και συνεχίστε την εξερεύνηση. Φίλε Μανώλη: Δεν αποκλείεται να μπορέσεις (γενικά το λέω) να υλοποιήσεις την εφαρμογή που θέλεις με τον τρόπο που λες και να βγάλεις και λεφτά απ' αυτό. Αλλά αν δεν είσαι έτοιμος να ρίξεις μέσα τον εαυτό σου είναι πάρα πολύ απίθανο, γιατί ανταγωνίζεσαι ανθρώπους που το κάνουν. Ανθρώπους τους οποίους δε θα σταματούσαν όχι τα 99 ευρώ, αλλά ούτε τα 9999. Αν πιστεύεις στην ιδέα σου, πήγαινε να μοιράσεις φυλλάδια για να βγάλεις τα 99. Αν δεν πιστεύεις, don't bother. Δε θα πιστέψει και κανένας άλλος. ΥΓ: Όποιος είναι άνθρωπος που του αρέσει... δεν είμαι σίγουρος πώς να το πω... να αθλείται εγκεφαλικά και δεν έχει κάνει subscribe στο dilbert blog, μπορείτε να με ευχαριστήσετε με ΠΜ. 5
παπι Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Θα πω κατι πολυ ριζοσπαστικο για τα ελληνικα δεδομενα. Βρες ατομο/ατομα και συνεργασου. Ουτε ρητρες ουτε τιποτα, απλη καλη συνεργασια
elis88 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Θα πω κατι πολυ ριζοσπαστικο για τα ελληνικα δεδομενα. Βρες ατομο/ατομα και συνεργασου. Ουτε ρητρες ουτε τιποτα, απλη καλη συνεργασια Βέβαια σε μια συνεργασία πρέπει να προσφέρουν και οι 2 στην παραγωγή. Αλλιώς απλά πληρώνεις κάποιον για να κάνει αυτό που θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα