akis_a Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 καλησπερα παιδια...σας διαβαζω αρκετο καιρο κ παρακολουθω τις συζητησεις σας μιας κ εδω βρηκα εναν αλλο ''κοσμο'' σχετικα με το pc.και μπραβο σας που βλεπω τοση πολλη συμμετοχη κ βοηθεια μεταξυ σας. λοιπον ας μπουμε στο θεμα..εχω ενα pc στημενο 2 χρονια κ ειπα να κανω καμμια αναβαθμιση σιγα σιγα να παιζω κ κανα παιχνιδι.μεχρι στιγμης μονο το need for speed επαιζα.πιο πολυ με ενδιαφερουν τετοιου ειδους παιχνιδια αυτοκινητα , αεροπλανα και γενικα σπορτ λοιπον εχουμε κ λεμε case: αγνωστου πατρος και θα αλλαχθει καποια στιγμη... psu: coolermaster 400w elite power cpu: nitel core i3 2100 (s1155/3.1 ghz) cpu cooler :coolermaster hyper tx3 M/b: msi H67MA-E35 B3(s1155/H67/DDR3) ram:DDR3 4gb kit xms 1600 c9 vga: pci ex sapphire 5570 1gb ddr3 hdmi hdd: seagate sata III 1TB 32MB 7200 .12 dvdrw samsung sh-222ab sata black bulk οθονη εχω lg 21,5'' e2260. να προσθεσω οτ ιεχω κ εναν εξωτερικο σκληρο δισκο seagate κ τα εχω ολα τα προσωπικα μου εκει.. δλδ στο μηχανηματα ειναι μονο τα προγραμματα τα παιχνιδια κ μερικα εγγραφα..... τι λετε να ανεβασω γενικα?? οι αναβαθμισεις θα γινουν σταδιακα λογω ελλειψεως μεγαλου ''case''... επειδη ειμα ιεντελως ασχετος κ το pc ειχε στηθει απο το παιδι στο πλαισιο για προτεινετε.. επειδη ειδα καποια τρελλα νουμερα για καρτες vga μπορειτε να μου προτεινε 5-6 πχ κ να κοιταξω αν θα τη βρω πρωτα μεταχειρα κ αν δε βρω ξαναεπανερχομαστε.... ευχαριστω για το χρονο σας οσοι κατσετε να διαβαστε.
Caiden Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Πες μας ενα ενδεικτικο budget να εχουμε να κινουμαστε και εμεις
akis_a Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 εκτος των vga που θα μου προτεινετε για να τις ψαξω τυχον μεταχειρισμενες σε βαθος χρονου μπορω να διαθεσω μεχρι 200-250 ευρω σπαστα βεβαια... αν χρειαζονται κ παραπανω μιας κ η αναβαθμιση θα γινει σπαστη ισως μπορεσω σε βαθος 4μηνου -5μηνου να διαθεσω κ κατι παρπανω.. απλα θελω να δω λογω ασχετοσυνης μου τι χρειαζομαι κ να φτιαξω ενα προγραμμα τι θα αναβαθμιζω καθε φορα... να προσθεσω οτ ικ κουτι θα κοιταξω για μεταχειρα κατι για να πεσει αλλου το κυριως βαρος της αλλαγης.
Caiden Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Τι χρηση κανεις γενικα?? Βασικα συμπληρωσε αυτην την φορμα για να κανουμε σωστη δουλεια
akis_a Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ποσό που διαθέτουμε :200-250 κ σε βαθος χρονου ισως παραπανωΧρήση υπολογιστή :απλα games κ ισως αργοτερα κατι παρπανωΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:για επεξεργασια βιντεο κ φωτογραφιων απλα προγραμματαΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? οχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).τριπολη ,ας τα βρουμε απο οποιο μαγαζι ναναι Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?δεν εχω προβλημαΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?θα το συναρμολογησω εδω γιατι δε ξερω ποτε θα τα εχω ολα πακετο.Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι ειμαι κομπλε. η χρηση του γενικα ειναι ηπια κ το μονο που με προβληματιζει ειναι τα νεα παιχνιδια....
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 RAM ανεβασέ την στα 8GB. SSD 120-128αρη. http://www.skroutz.gr/s/2506644/Samsung-840-Pro-Series-128GB-2-5-inch-SSD.html?from=autocomplete&keyphrase=samsung+840+pro+128 Το case συμπεριλαμβάνεται στα 250 ? Κοίτα αυτό http://www.skroutz.gr/s/345998/Corsair-Carbide-Series-400R.html?keyphrase=corsair+400r
Caiden Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Πολυ σωστα οπως ειπε και ο Βασιλης κοιτα για εναν SSD οπως τον Samsung 840. Η μνημη σου ειναι ενα dimmακι?
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Αν η μνήμη είναι 1 (1*4GB) πάς σε κάτι τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/327656/Corsair-Vengeance-4GB-Single-Module-DDR3-Kit-CMZ4GX3M1A1600C9B.html Σύνολο και τα 3 που πρότεινα 260Ε. Μέσα στα πλαίσια που είχες βάλει.
giokou Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 1. Δε θεωρώ ότι τα 4gb μνήμης παραπάνω, θα κάνουν τρελή διαφορά. Ειδικά για τη χρήση που αναφέρει. 2. Ο ssd σωστά προτάθηκε. Είναι μια αναβάθμιση ουσιαστική, η οποία θα αλλάξει τη καθημερινή συμβίωση με το pc ελαχιστοποιώντας χαοτικά τους χρόνους απόκρισης στο οτιδήποτε. Εκτός αυτού που ήδη σου προτάθηκε, αξίζει κι αυτός τα λεφτά του: https://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB-w-Adapter.html 3. Η 5570 είναι αρκετά αδύναμη και θεωρώ, πως αφού θες ικανοποιητικό gaming, πρέπει ν' αλλαχθεί. Βάσει λοιπόν όσων έχεις ήδη αναφέρει, ο εφικτός και υπερ-αρκετός στόχος με το budget που έθεσες είναι η άρτι αφιχθείσα 7790: https://www.skroutz.gr/s/3079580/Gigabyte-Radeon-HD7790-1GB-OC.html] https://www.skroutz.gr/s/3184556/Sapphire-Radeon-HD7790-1GB.html https://www.skroutz.gr/s/3079333/Asus-Radeon-HD7790-1GB-DirectCU-II-OC.html Όποια απ' τις ανωτέρω επιλέξεις, θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά απ' αυτή που ήδη έχεις. Καλύτερα να εστιάσεις σε ssd + gpu και αργότερα τσιμπάς κι ένα stickάκι 4gb ram, αν σου χρειαστεί.
akis_a Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Πολυ σωστα οπως ειπε και ο Βασιλης κοιτα για εναν SSD οπως τον Samsung 840. Η μνημη σου ειναι ενα dimmακι? τι ειναι το dimmaki??
Caiden Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 τι ειναι το dimmaki?? Εαν ειναι δηλαδη 1χ4GB ή 2χ2GB
akis_a Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 οποτε για να τα βαλουμε στη σειρα πρωτο φευγει ενας ssd ο οποιος φανταζομαι ειναι για να μπουνε τα προγραμματα,windows κλπ.. δευτερο μια vga απο αυτες που ανεφερε ο giokou.. σχετικα με τις vga εχουν καποια διαφορα η ati με την amd....??? σορυ παιδια ειμαι σκραπας... απο μητρικη ειμαι ενταξει?????δλδ τα πραγματα που προτεινετε θα μπαινουν ε?? υγ.σορυ αμα σας κουρασω...θα ψαχτω κ για μεταχειρα αμα βρω κατι για τα ανωτερω αγορες να περιορισουμε το μπατζετ. επειδη θα πεσει πολυ ψαχτηρι στα μεταχειρα για ποια αλλα μοντελα vga να ψαχτω? Εαν ειναι δηλαδη 1χ4GB ή 2χ2GB ειναι 2χ2GB.
Caiden Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Τον ssd θα τον εχεις για το λειτουργικο και καποια προγραμματα, παιχνιδια που χρησιμοποιεις. Η μητρικη ναι ειναι μια χαρα. Ασε προς το παρων την μνημη και ψαξου για τις καρτες γραφικων που ειπε παραπανω ο giokou. Επισης η διαφορα αναμεσα σε ATI & AMD στις gpu ειναι οι διαφορετικες υλοποιησεις που εχουν κανει στην καρτα 1
akis_a Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Τον ssd θα τον εχεις για το λειτουργικο και καποια προγραμματα, παιχνιδια που χρησιμοποιεις. Η μητρικη ναι ειναι μια χαρα. Ασε προς το παρων την μνημη και ψαξου για τις καρτες γραφικων που ειπε παραπανω ο giokou. Επισης η διαφορα αναμεσα σε ATI & AMD στις gpu ειναι οι διαφορετικες υλοποιησεις που εχουν κανει στην καρτα οποτε μενει ολη η υπολοιπη μνημη ελευθερη..ωραια. επειδη δε γνωριζω τιποτα σχετικα με τα chipset κ τις διαφορες τους .... καλυτερο για να μη σας πρηξω εκτος των κλαρτων που ανεφερε ο giokou σε ποιες αλλες να ψαχτω για μεταχειρα??2-3 ακομα οετσι για να εχω αποθεμα επιλογων στο ψαχτηρι...καποιες λκιγ οπιο καλες απ οαυτες ωσθε εαν παιξω σε αυτα τα λεφτα να ναι κ καλυτερη
giokou Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 καλυτερο για να μη σας πρηξω εκτος των κλαρτων που ανεφερε ο giokou σε ποιες αλλες να ψαχτω για μεταχειρα??2-3 ακομα οετσι για να εχω αποθεμα επιλογων στο ψαχτηρι...καποιες λκιγ οπιο καλες απ οαυτες ωσθε εαν παιξω σε αυτα τα λεφτα να ναι κ καλυτερη Με σειρά καλύτερης προς χειρρότερη και μέχρι τα 180€ για μεταχειρισμένη: 7870 (θέλει τύχη) 7850 6970 6950 7790 6870
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα