Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχω ξαναδιαβάσει αυτο με την HOL και τα τραγικά pings που έχει αλλο αυτο το πράγμα να μην περιμένεις θαύματα αν παίζεις games ειναι τραγικό , το λεω απο την άποψη πως αφου προφανώς ειναι τοσο άσχημα τα πράγματα και το γνωρίζουν εκει στην hol δεν πρέπει καποια στιγμή να το φτιάξουν ? εκτος και αν δεν ενδιαφέροντε για τετοιους πελάτες....

σιγουρα το γνωριζουν αλλα μαλλον δεν πεφτουν λεφτα και εφοσον εχουν τοσους πελατες δεν τους νοιαζει.

τι θα πει δεν ενδιαφέρονται για τέτοιους πελάτες, δηλαδή έλεος. Να το πουν να το ξέρει ο κόσμος τότε. Παίζεις online δεν σε θέλουμε, εκτός κι αν έχεις ξεμείνει με κανά pc δεκαετίας, οπότε στα 10fps που έχεις, όταν είσαι νεκρός και έχεις κάνει zoom στο πάτωμα, δεν καταλαβαίνεις την διαφορά, από 30 σε 300 ms..

και να εδιναν και καλο Interleave να πεις οκ.η εστω ενα υποτιπωδες fast λες και στοιχιζει κατι .αλλα ναι στοιχιζει τηλεφωνα στο support κα να γλυτωσουν βλαβες

Αρα πρέπει να προονοήσουν να το φτιάξουν γιατι απο οτι καταλαβαίνω αυτην η ιστορία σέρνεται πολύ καιρό

fast path δεν θυμαμαι να εδωσαν ποτε.παλια ειχαν και traffing shaping κτλ κτλ.παντα κατι υπαρχει.μετα το 11 margIn που γλυτωνουν και προβληματα ασταθειας αλλα και bandwidth

Θελουν αναβαθμιση και ειναι πολλα τα λεφτα........ Αρη. Ειναι πολυ low αυτη η εταιρεια να ξερετε. Μονο φρου φρου και αρωματα. Δινουν βαση κατα συνθηκη στο video club που παιζει και με μεγαλο ping. Δε τους ενδιαφερει.

Μεχρι και οι ηθοποιοι που προσλαμβαν για την διαφημιση θυμιζει ταινια Με τον borrat.

Δημοσ.

Παιδες εδω που ειμαι εχει μονο HOL-OTΕ οποτε... Δε με βολευει πολυ ο τροπος πληρωμης του οτε οποτε αναγκαστικα.

Δημοσ.

Παιδες εδω που ειμαι εχει μονο HOL-OTΕ οποτε... Δε με βολευει πολυ ο τροπος πληρωμης του οτε οποτε αναγκαστικα.

ενταξει αν δεν σε πειραζει 11margin και να μην εχεις fast path τοτε πας Hol.θα ειναι και πιο φτηνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...