Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα προβλημα με το ping μου στα παιχνιδια. Ειναι πανω του φυσιολογικου γυρω στο 125~ (στο League of Legends [West] ) και κοινως σε αλλα παιχνιδια με διωχνει απο servers λογω του ping. Τι μπορω να κανω για να διορθωθει; Αν καλεσω τον provider θα βοηθησει ή μπα;

Δημοσ.

Πάρε ενα τηλέφωνο στον provider να σε βάλει σε fastpath οπως ειπε και ο Peperone πιθανόν να καλυτερέψει το ping

Σε ποιον provider εισαι ?

Πάντως 125 δεν ειναι και τραγικό εχω δει και αλλους με πολύ μεγαλύτερο αλλα δεν τους πέταγε

Δημοσ.

SPANK πρώτων μαλλον οι servers ηθελαν λιγοτερο ping για να μπορεις να παιξεις.

Ειμαι στην Hol πληρωνω 35 ευρω τηλεφωνο και internet και πιανω 1mb/s ή και πιο λιγο (ουσιαστικα 2mbps) επειδη δεν εχει καλυτερες γραμμες εδω που ειμαι.

Δημοσ.

και βασικα πηγαινε στον east που ειναι πιο κοντα μας και θα εχεις λιγο καλυτερο Ping.

Δημοσ.

Το εχω ξαναδιαβάσει αυτο με την HOL και τα τραγικά pings που έχει αλλο αυτο το πράγμα να μην περιμένεις θαύματα αν παίζεις games ειναι τραγικό , το λεω απο την άποψη πως αφου προφανώς ειναι τοσο άσχημα τα πράγματα και το γνωρίζουν εκει στην hol δεν πρέπει καποια στιγμή να το φτιάξουν ? εκτος και αν δεν ενδιαφέροντε για τετοιους πελάτες....

Δημοσ.

Το εχω ξαναδιαβάσει αυτο με την HOL και τα τραγικά pings που έχει αλλο αυτο το πράγμα να μην περιμένεις θαύματα αν παίζεις games ειναι τραγικό , το λεω απο την άποψη πως αφου προφανώς ειναι τοσο άσχημα τα πράγματα και το γνωρίζουν εκει στην hol δεν πρέπει καποια στιγμή να το φτιάξουν ? εκτος και αν δεν ενδιαφέροντε για τετοιους πελάτες....

τι θα πει δεν ενδιαφέρονται για τέτοιους πελάτες, δηλαδή έλεος. Να το πουν να το ξέρει ο κόσμος τότε. Παίζεις online δεν σε θέλουμε, εκτός κι αν έχεις ξεμείνει με κανά pc δεκαετίας, οπότε στα 10fps που έχεις, όταν είσαι νεκρός και έχεις κάνει zoom στο πάτωμα, δεν καταλαβαίνεις την διαφορά, από 30 σε 300 ms..

Δημοσ.

Αρα πρέπει να προονοήσουν να το φτιάξουν γιατι απο οτι καταλαβαίνω αυτην η ιστορία σέρνεται πολύ καιρό

Δημοσ.

Θελουν αναβαθμιση και ειναι πολλα τα λεφτα........ Αρη. Ειναι πολυ low αυτη η εταιρεια να ξερετε. Μονο φρου φρου και αρωματα. Δινουν βαση κατα συνθηκη στο video club που παιζει και με μεγαλο ping. Δε τους ενδιαφερει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...