stathispal Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 παιδια καλησπερα! σκεφτομαι να παρω το sony xperia S μιας και το βρηκα στα 270 καινουργιο..απο δυνατοτητες με ικανοποιει πληρως..αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γνωμες απο κατοχους που το εχουν δουλεψει.. επισης με τις αναβαθμισεις αυτης της συσκευης τι γινεται?? ευχαριστω πολυ!
Alxnks Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 ημουν στο διλημμα xperia s η lg 4x hd....τελικα πηγα στο δευτερο. του εχεις ριξει καμια ματια;
stathispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 δεν το ειχα δει..τωρα το κοιταω και μπορω να πω πως φαινεται αρκετα καλο..εσυ που το εχεις χειριστει πως σου φαινεται?
Alxnks Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 ακομα τωρα το στηνω...σημερα θα του κανω root. εχω παραγγειλει θηκες, screen protector, τα παντα αν εξαιρεσεις την υποδεεστερη καμερα που εχει απο το xperia s, σε επιδοσεις και οθονη υπερεχει. και μεγεθος εχει το ιδιο (ελαχιστα..2-3 χιλιοστα ψηλοτερο και πιο πλατυ, ενω ειναι κατα 2-2.5 χιλιοστα πιο λεπτο και καπου 12 γραμμαρια πιο ελαφρυ απο το s...κι ολα αυτα με οθονη 4.7 ενω το s 4.3).
Semper_Paratus Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 ακομα τωρα το στηνω...σημερα θα του κανω root. εχω παραγγειλει θηκες, screen protector, τα παντα αν εξαιρεσεις την υποδεεστερη καμερα που εχει απο το xperia s, σε επιδοσεις και οθονη υπερεχει. και μεγεθος εχει το ιδιο (ελαχιστα..2-3 χιλιοστα ψηλοτερο και πιο πλατυ, ενω ειναι κατα 2-2.5 χιλιοστα πιο λεπτο και καπου 12 γραμμαρια πιο ελαφρυ απο το s...κι ολα αυτα με οθονη 4.7 ενω το s 4.3). Στο θέμα του ήχου το review του gsmarena το έθαψε κυριολεκτικά πάντως. Είναι τόσο μέτριος; Disappointingly poor audio qualityUnfortunately, the LG Optimus 4X HD audio output turned out pretty bad and is nowhere near what you would expect from flagship smartphones. Even when connected to active external amplifier the LG Optimus 4X HD could only achieve mediocre scores on most readings with the good frequency response and stereo crosstalk the only exceptions. The volume levels were way below average, too. The picture didn't really change when we plugged in a pair of headphones. Even more distortion crept in, the stereo crosstalk worsened (although not by too much) and most of the other readings were affected too. The LG Optimus 4X HD overall results are so bad that they made us suspect our review unit had some issue. We'll try and get another unit and repeat the test and we'll update this article if necessary. http://www.gsmarena.com/lg_optimus_4x_hd_p880_review-review-780p5.php
Alxnks Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Στο θέμα του ήχου το review του gsmarena το έθαψε κυριολεκτικά πάντως. Είναι τόσο μέτριος; http://www.gsmarena.com/lg_optimus_4x_hd_p880_review-review-780p5.php μια χαρα μου φαινεται ο ηχος. τι να σου πω...εγω δεν περιμενω απο το οποιοδηποτε κινητο να ακουσω ultra high definition μουσικη. για τετοια πραγματα υπαρχουν αλλα μηχανηματα...λαμπατοι ενισχυτες, ηχεια μερικων (δεκαδων ισως) χιλιαδων ευρω κτλ
nik1234 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εγώ προτείνω το xperia T γιατί έχει ελαφρώς καλύτερη φωτεινότητα οθόνης 4,55' και ελαφρώς καλύτερη camera στα 13 MP .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα