diafana99 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) αν και δεν εχω ιδεα απο τv αλλα νομιζω οτι ειναι δελεαρ η τιμη 289Euro και δεν ειναι και καμια αγνωστη μαρκα εχει αγορασει κανεις η την εχει δει αξιζει? http://www.iking.gr/gr/prdid/f8ee56787e2e412aa61316f0f2b3ba65/productinfo.aspx Επεξ/σία 11 Μαΐου 2013 από diafana99
giorginho Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Για 1ο ποστ τα εχει σχεδον ολα αυτος ο τιτλος... αλλα μια τιμη ρε παιδι μου ουτε στον τιτλο ουτε στην περιγραφη; Ενιγουέι, 289 ευρω... στην καλυτερη νορμαλ τιμη... αν πλησιαζε κι αλλο τα μοντελα τυπου samsung που παιζουν λιγο (20%) παραπανω δε θα την κοιταγε κανεις.
HERTHAN Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Συμφωνω οτι αν πλησιαζε τις samsung κανεις δεν θα την κοιταζε. Αλλα και παλι telefunken.........δεν θα επαιρνα προσωπικα και 199 να ειχε(γνωμη μου) .Θα προτιμουσα να παρω κατι καλυτερο ή θα περιμενα να βγει καμια προσφορα τυπου toshiba στα 269 αν ειχα περιορισμενο μπατζετ.
diafana99 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 εχεις δικιο για την τιμη και φυσικα αν ηταν ακριβοτερη κανεις δε θα τη κοιτουσε παντως για 3d νομιζω οτι ειναι φθηνη tosiba 3dμε 269?? που εγινε αυτο??
louben Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Παιδια πλεον οι telefunken einai για τα μπαζα καμια σχεση με τις αντιστοιχες τηλεορασεις των 80s(ο πατερας μου ειχε αγορασει μια το 1985 και την πεταξε πριν ενα μηνα).Οποιος δε βιαζεται ας περιμενει για καμια samsung/lg toshiba.
giorginho Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 εχεις δικιο για την τιμη και φυσικα αν ηταν ακριβοτερη κανεις δε θα τη κοιτουσε παντως για 3d νομιζω οτι ειναι φθηνη tosiba 3dμε 269?? που εγινε αυτο?? Eγινε αν δεις και το φορουμ (εδω λιγο παρακατω ειναι το θεμα) στα 269 απο Κωτσο και 279 απο MediaMarkt (και με 2 ζευγ. γυαλια ΕΝΕΡΓΟ 3D και οχι το παθητικο που εχει αυτη). Η συγκεκριμενη (telefunken) πρεπει να ειχα αναφερει παλιοτερα (γυρω στον Οκτωβριο) καπου σε αλλο θεμα οτι ειχε παιξει στη Γερμανια με 222 ευρω... αν βρηκαν τον 'εισαγωγεα' λοιπον....
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Αν δειτε το ιστορικο του σκρουτζ θα δειτε πως πριν ενα σχεδον χρονο την ειχαν στα 309 (στο ιδιο μαγαζι λογικα αφου τα μαγαζια που την ειχαν παιζουν απο μηδεν σε ενα! ) Προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζει. Ισως ουτε για 199 οπως αναφερθηκε και παραπανω.
HERTHAN Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζει. Ισως ουτε για 199 οπως αναφερθηκε και παραπανω. Ε δεν ηθελα να πω λιγοτερο και να γινω προκλητικος......!
diafana99 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 συγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω ενα πραμα εχει τοσο χαλια οθονη τη ακριβως εχει τοσο χαλια που να την κατηγοριοποιης στα 199ευρω?
LOULATRANS Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 μην ασπαζεσαι οτι παπαρια διαβαζεις και εδω και παντου.μπορει η συγκεκριμενη τιβι ,αυτην την στιγμη,να ειναι καλη περιπτωση.οι συμφορουμιτες λενε οτι εχουν βγει πολυ καλυτερς προσφορες.και εγω σου δινω εγγυηση οτι αν περιμενεις κανα εξαμηνο θα βρεις ακομα καλυτερη προσφορα.αν δε,περιμενεις καμια δεκαετια ακομα,θα βρεις τιτανοτεραστια προσφορα,σε σχεση με το σημερα......
Konstantin77 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 μην ασπαζεσαι οτι παπαρια διαβαζεις και εδω και παντου.μπορει η συγκεκριμενη τιβι ,αυτην την στιγμη,να ειναι καλη περιπτωση.οι συμφορουμιτες λενε οτι εχουν βγει πολυ καλυτερς προσφορες.και εγω σου δινω εγγυηση οτι αν περιμενεις κανα εξαμηνο θα βρεις ακομα καλυτερη προσφορα.αν δε,περιμενεις καμια δεκαετια ακομα,θα βρεις τιτανοτεραστια προσφορα,σε σχεση με το σημερα...... νομίζω ότι αυτά που λες κατηγοριοποιούνται στην πρώτη σου φράση... δε λες τίποτα ουσιαστικό και σίγουρα τίποτα με αποδείξεις. εσυ γιατί λες ότι είναι η καλύτερη προσφορά αυτή τη στιγμή; έχεις ευκαιρο κανένα συγκριτικό μήπως; όλοι ξέρουμε ότι είναι από τις πολύ κινέζικες μαρκες η τελεφουνκεν; ξερεις κάτι διαφορετικό;;
zacharis1955 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μόνο τα πλαστικά μέρη των Telefunken να δείς αρκεί να καταλάβεις πόσο έχει ξεπέσει πλέον αυτή η μάρκα...
diafana99 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 βρε παιδια να η ουσια ειναι να δειχνει καλα να μην χαλαει ευκολα πλεον ολες οι μαρκες εχουν κανει εκπτωσεις στην ποιοτητα τι να λεμε τωρα
Konstantin77 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 σωστά αλλα αυτό δε σημαίνει ότι όλες ειναι το ίδιο... telefunken είναι αντίστοιχο με funai. όποιος θέλει παίρνει, αλλά τουλάχιστον να είναι ενήμερος!
zacharis1955 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Χειρότερη κατασκευή από Funai...Eχει αγοράσει συγγενικό μου πρόσωπο την 22άρα TFL22970FL από το tsampas.gr... Eικόνα αρκετά καλή, κατασκευή πιό χάλια δεν γίνεται... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2013 από zacharis1955
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα