Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιποοον , αλλαξα και γω τη φορθνετ και τη νοβα μου (μιας και επεσε και η ΑΕΚαρα) και γυρισα στον ΟΤΕ.

οκ, περιμενα να ειναι λιγο καλυτερα απο τη φορθνετ αλλα διαφορα δεν εχω δει.

τεσπα , ανοιξα το θρεντ για να μαζεψω συμβουλες με βαση τις οποιες θα μπορεσω να βελτιστοποιησω τη συνδεση ιντερνετ μου.

μολις εβαλα το μοντεμ-ρουτερ που μου εδωσαν απο τον ΟΤΕ μετα απο κανα 3ωρο καηκε παρολαυτα εχω ζητησει αντικατασταση

προς το παρον δουλευω με το προηγουμενο της φορθνετ και σας δινω τι μετρησεις παιρνω απο το αυτο:

bull__md.gifLink Information
        spacer.gif Uptime: 0 days, 5:09:24 spacer.gif DSL Type: G.992.5 Annex M spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 6.584 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 361,35 / 2,32

bull__md.gifConnection Information
        spacer.gif Uptime: 0 days, 5:11:54 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 227,25 / 2,07 spacer.gif    

μπορειτε να μου δωσετε καποιες συμβουλες (ειτε να επικοινωνησω με αυτους ζητωντας τους συγκεκριμενα πραγματα - ειτε να τις κανω μεσα απο το ρουτερ ωστε να βελτιωσω ταχυτητα - ποιοτητα η οτιδηποτε?

επισης , εχω ηδη ενεργοποιησει το fast path για λιγο καλυτερο ονλαιν γκειμινγκ.

Υ.Γ το να εισα στα 6.500 με 24αρα γραμμη ειναι νορμαλ...?

ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

δεν μας γραφεις το attenuation σου.επσης βαλε το ρουτερ καρφωτα αμα γινεται να παιζει adsl2+ annex a και οχι multimode.Ισως κερδισεις λιγακι ακομα.

ειναι λιγο δυσκολο στο thomson να το κανεις αυτο

αλλα α.γινεται απο telnet αν ειναι ξεκλειδωτο.

β.κρατα το thomson παρα οτι σου δωσει ο οτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...