Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Dell έχει καλύτερο after sales support,συνήθως καλύτερο βραχίονα και βάση και 3 χρόνια εγγύηση.

Έχω προτείνει LG πάμπολλες φορές στα forum δεν έχω θέμα (και πιο πάνω LG σου πρότεινα) απλά ρώτησες για τις διαφορές με Dell και για τη τιμή και αυτά στις οθόνες συνήθως τα πληρώνεις.

Μην το ψάχνεις με τα ms,είναι απλά μια ονομαστική ένδειξη που τη δίνει κάθε εταιρία με δικές της μετρήσεις με άγνωστες παραμέτρους και συνθήκες.Πολλές φορές από μετρήσεις τρίτων, οθόνες με μικρότερο ονομαστικό response βγαίνουν να έχουν παραπάνω από οτι άλλες με μεγαλύτερο ονομαστικό.

Δημοσ.

ρε φιλε μη το ψαχνεις.. εχω δελλ 2312 και ο κολλητος μια ιπσ της lg(δε θυμαμαι μοντελο). δε προκειτε να καταλαβεις καμια μα καμιαδιαφορα στο ματι ειδικα οταν λες οτι ειθχες οθονη 8αετιας.... εμενα θα σ πω τη μ αρεσουν πιο πολυ στη δελλ... πιο βαρια κατατσκευη και επειδη το γραφειο μ δεν ακουμπαει στο τοιχο δε το φοβαμαι τοσο μη φυγει απο κατω η οθονη... ανοιγμα στη βαση που μπορω να περασω καλωδια και να τα κανω κομπο ωστε οταν γυρναω την οθονη απο πισω να μη ζοριζονται τα βυσματα... τα τρια ετη εγγυησης τα θεωρω ενα + μιας και προσωπικα οσο πιο πολυ τοσο καλυτερα.. και τελος οι θυρες Usb... τελος ενα αρνητικο που εχει η lg του φιλου μ ειναι το Hdmi και οχι θυρα  dvi... το απεχθανομαι αυτο το καλωδιο και μονο μπελας μ ειναι οταν το χρησιμοποιω... απλα εγω ειχα παρει τη δελλ στα 170  και η διαφορα ηταν 20 ευρω οχι 50 κοντα...

Δημοσ.

thx  giokou ....

Millennium : απλά ρωτάω τι είναι καλύτερο να πάρω κ αν η dell είναι καλύτερη παρόλο που υστερεί στα χαρακτηριστικά από την lg  τότε θα πάρω dell ακόμα κ αν είναι να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω...

sotiris123 : το θέμα δεν είναι μόνο αν καταλάβω διάφορα η όχι  άλλα τι είναι καλύτερο γιατί όλοι λένε δελλ εδώ πέρα  ενώ η lg ( που έχει πολλές θύρες όχι μόνο hdmi )   εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο κ στα χαρακτηριστικά βλέπω κ υπερτερεί κ δεν εχω καταλάβει ακόμα τι είναι καλύτερο να πάρω κ για ποιο λόγο...

Δημοσ.

νομιζω οτι εισαι τελειως λαθος ετσι που ασχολεισε με χαρακτηριστικα... δε θα καταλαβεις τις διαφορες... αυτο που δε βρηκα με λιγο που εψαξα με αυτη που θες ειναι το input lag... που απο οσο θυμαμε η δελλ αρκετα καλο... και αμα διαβασες ολο το ποστ σ λεω τη με εχει βοηθησει εμενα απο αυτα που εχει η δελλ σε σχεση με την Lg ασχετα με τα νουμερα... επειδη και εγω την οθονη την εχω 3μηνο περιπου και παλια ειχα μια οτι να ναι πιστευω οτι οποια και να παρεις δε θα το μετανιωσεις...  απλα το μονο που πρεπει να σκεφτειθς ειναι αν σε νοιαζει η εγγυηση τοσο πολυ ωστε να δωσεις τα παραπανω λεφτα... ολα τα αλλα νουμερα πιστευω ειναι δευτερης μοιρα;ς και δε πρεπει να τα λαβεις καθολου υποψη... αν σ αρεσει κ εμφανισιακα η Lg τραβα για αυτην... τελος για να προτεινω και εγω κατι.. αν βρισκεις ακομα τη δελλ στα 170 πηγαινε για αυτη μιας και θεωρω οτι αξιζει 10ευρω παραπνω για +1 χρονο εγγυηση.. αν ειναι 195 δεν αξιζει...

Δημοσ.

μα συγγνώμη είτε καταλάβω είτε δεν καταλάβω δεν παίζουν ρόλο?? αν όλα είναι καλά κ την κρατήσω άλλα 8  χρόνια στα παιχνίδια μετά δεν παίζει να βλέπω διάφορες αν δεν είναι καλά τα χαρακτηριστικά??

κ επίσης για να καταλάβω καλά όλη η φάση εδώ πέρα που προτείνετε μόνο dell είναι για τον ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση ?? γιατί στο ένα κατάστημα που πήγα έδιναν δυο χρόνια στην lg άλλα με 40  ευρώ  παραπάνω μου έδιναν άλλα τρία χρόνια κ αν γινόταν κάτι μου έκαναν αντικατάσταση κλπ κ μέχρι να μου φέρουν άλλη μου έδιναν μια για να μην μείνω χωρίς...
το θέμα είναι ποια αξίζει περισσότερο και ΓΙΑΤΙ μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος?? γιατί λέτε dell άλλα δεν βλέπω αιτιολόγηση όμως...

όσο για το input lag δεν γνωρίζω τι είναι...

θέλω κάποιος να μου πει πάρε dell γιατί αυτό αυτό η αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει είναι καλύτερα από την lg τα οποία τα χρειάζεσαι...

Δημοσ.

Μα αυτο σ λεω στο παραπανω ποστ. Παρε δελλ λογο ποιο βαριας οθονης λογο usb και λογο του κενου στη μεση π σε βοηθαει με τα καλωδια. Η οθονη δεν ειναι καρτα γραφικων η επεξργαστης να σ πει καποιος παρε αυτη σ βγαζει καλυτερη βαθμολογια η πιο πολλα fps. Σε αυτη τη κατηγορια οποια και να παρεις ιδια θα σ φαινοντε. Ιδια πραγματα ειναι πανω κατω. Αμα ΔΕ σε ενδιαφερουν αυτα π σ ειπα οτι βολευουν εμενα οπως και ο ενας χρονος εγγυηση παραπανω πηγαινε σε lg. Και αμα ειδες στο προηγουμενο ποστ σ ειπα να πας σε δελλ αν την βρισκεις ακομα 170 δλδ 10 ευρω παραπανω. Οχι 40

Sent from my iPhone using Insomnia

Μα αυτο σ λεω στο παραπανω ποστ. Παρε δελλ λογο ποιο βαριας οθονης λογο usb και λογο του κενου στη μεση π σε βοηθαει με τα καλωδια. Η οθονη δεν ειναι καρτα γραφικων η επεξργαστης να σ πει καποιος παρε αυτη σ βγαζει καλυτερη βαθμολογια η πιο πολλα fps. Σε αυτη τη κατηγορια οποια και να παρεις ιδια θα σ φαινοντε. Ιδια πραγματα ειναι πανω κατω. Αμα ΔΕ σε ενδιαφερουν αυτα π σ ειπα οτι βολευουν εμενα οπως και ο ενας χρονος εγγυηση παραπανω πηγαινε σε lg. Και αμα ειδες στο προηγουμενο ποστ σ ειπα να πας σε δελλ αν την βρισκεις ακομα 170 δλδ 10 ευρω παραπανω. Οχι 40<br><br>

Εδιτ. Η εγγυηση της δελλ δεν ειναι οτι σου δινουν αλλη. Συννενοεισε μαζι τους σ φερνουν αλλη ανακατασκευασμενη οθονη και περνουν τη παλια που ειναι χαλασμενη. Και γενικα αν διαβασεις εχουν αρκετα καλο και γρηγορο αφτερ σαλες. Αυτα απο μενα. Η αποφαση δικη σ.

Δημοσ.

Γιατί τι το κακό έχει το e-shop ?? απλώς από εκεί μου έστειλαν κ κοίταξα κ εκεί γιατί έχει προσφορές. φυσικά κοίταξα κ σε άλλα απλώς έμεινα eshop γιατί από skroutz κλπ δεν εχς ξανα παραγγείλει κ δεν ήξερα κατά πόσο αξιόπιστο είναι ...

όσο για τα ips έψαξα και αυτά βρήκα τι να πω...

όσο για τις διο οθόνες δεν κατάλαβα για ποιο λόγο μου τις έστειλες...η lg μου φαίνεται καλύτερη πάντως αν κάνω λάθος θα θελα να μου πεις τον λόγο γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σε αυτό το forum επιλέγετε τόσο επίμονα μόνο dell αφού κ η lg έχει κ αυτή ips κ έχει καλύτερα χαρακτηριστικά...

επίσης η οθόνη που έχω σκοπό να πάρω δεν είναι καλή?

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169837

γιατί αν είναι καλύτερη η dell θα πάρω dell αν κάποιος μου λύσει τις παραπάνω απορίες που έγραψα αρχικά κ μου αιτιολόγηση επακριβώς την απάντηση του.

euxaristw    

Επίσης ξέχασα να απαντήσω στον tsakirtas ότι δεν αγοράζω μόνο από eshop απλώς δεν αγοράζω από skroutz γιατί δεν εχω παραγγείλει ποτέ κ δεν εχω ακούσει κάτι γι αυτό. κ ούτε είπα πουθενά ότι επειδή δεν έχει το eshop dell δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλές γιατί σε όσα μαγαζιά έψαξα κανένα δεν είχε dell το μόνο που είχε dell ήταν το eshop άλλα δεν είχα αυτή που προτείνετε εδώ πέρα....

κ να πω στον Μιλλεννιυμ ότι είναι δεν είναι πραγματικά τα ms απόκρισης όλο κ κάποιο ρόλο δεν θα παίζει η διάφορα που έχουν μετάξι τους οι οθόνες??

Σου έστειλα το λινκ του newsletter του καταστήματος που στέλνεται στους εγγεγραμένους χρήστες, προκειμένου να σου εμφανιστούν οι τιμές που μπορείς να πάρεις τις οθόνες οι οποίες είναι κανα 10αρικο κάτω από τη φθηνότερη εμφανιζόμενη στο σκρουτζ κοινώς σε συμφέρει, δεν το έκανα για να σου πάρω λεφτά ή έχω μαγαζί ή είμαι αντιπρόσωπος της Dell, κατανοητό? .Σου έστειλα να δείς την πρώτη αλλά το newsletter αφορά 2 οθόνες, δεν έκατσα να το επεξεργαστώ να φένεται μόνο η 23αρα.

1)Σου απάντησα πάρεις οθόνη με ips panel όποια και αν είναι αυτή, προφανώς οχι για να παίζεις υπό γωνία 180μοιρών -όπους σου είπαν- η διαφορά δεν είναι αυτή.

2)Σου είπα οτι έχω LG. Δεν είμαι αντι-LG ούτε παίρνω ποσοστό απο τη dell και σου είπα οτι όταν αγόρασα εγώ ο παράγων τιμή είχε πρώτο ρόλο για αυτό και προτίμησα την lg.

3)Σου έδωσα λινκ με καλή τιμή της dell στο εύρος τιμής που παραθέτεις.

4)Σου απάντησα οτι κάθε οθόνη απο τις δύο υπερτερεί σε κάποια απο τα χαρακτηριστικά που κοιτάς, με πολλά να είναι ΙΔΙΑ. Το Dynamic contrast ratio που κοιτάς και μπορεί να σε εντυπωσιάζει με δεν ξέρω πόσα μηδενικά είναι παραμύθι.-----> δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο.Φωτεινότητα καλύτερη η dell, χρόνο απόκρισης καλύτερη η lg.

5)Καλύτερη σε τί? τί θες? καλύτερο design? καλύτερη ποιότητα κατασκευής? καλύτερη εγγύηση? καλύτερη τιμή?καλύτερο κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό?

6)Το σκρουτζ δεν είναι κατάστημα, συγκεντρώνει και ταξινομεί τα καταστήματα που πληρώνουν και συμμετέχουν στον σκρουτζ σύμφωνα με την τιμή.Πολλά έχουν και φυσικά καταστήματα,κάποιο μπορεί να είναι κοντά σου απλά πιθανόν να μην είναι αλυσίδες.

7)Σου είπα οτι σε αυτή τη διαφορά τιμής θα προτιμούσα την dell κυρίως λόγο της εγγύσης.Αν στα 2μιση  2και 11/12 χρόνια σου χαλάσει η οθόνη παίρνεις νέα οθόνη μπορεί να έχει πιθανότητα 1/1000, απλά επειδή μου έχει τύχει, θα το προτιμούσα για 5 ευρώ έξτρα.

8)Ρωτάς την άποψη χρηστών ενός φορουμ, σου απαντούν χρήστες του φόρουμ, και η άποψη τους είναι υποκειμενική.Θα σου πουν ίσως και κάτι που δεν θα σου πει ένας πωλητής ενός καταστήματος.Αν πας σε ένα μαγαζί οποιοδήποτε που δεν έχει οθόνες με ips panel, και του ζητήσεις ips οθόνη, δεν θα σου πεί είναι καλύτερες θα προσπαθήσει να σου δώσει ότι έχει προς πώληση.Αυτό μπορεί να συμβαίνει και με οθόνες που έχει μεγαλύτερο κέρδος(εταιρεία- μοντέλο), ή έχει σε μεγαλύτερο στοκ, ή οτιδήποτε άλλο.

ποια οθόνη έχεις τώρα?

• Like 1
Δημοσ.

sotiris123 : thx για τα στοιχεία άλλα δεν θα διάλεγα dell για το usb βάσης κλπ θα διάλεγα dell αν αποδίδει ποιο καλά από την lg κ ας δοσω κ 50 ευρώ παραπάνω αν χρειαστεί....

tsakirtas : κάτσε ρε είδες πουθενά να λέω ότι μου το είπες επειδή έχεις μαγαζί η είσαι αντιπρόσωπος η δεν ξέρω κ εγώ τι?? ίσα ίσα που σε ευχαρίστησα κι όλας για την βοήθεια κ αν πάρω dell θα την πάρω από εκεί...

1 .  άρα είτε πάρω την dell με ips είτε την lg με ips είναι το ίδιο??
5 .  όχι δεν με νοιάζει ούτε τιμή ούτε εγγυηση ούτε δεσιγν ούτε τίποτα για αρχή..αυτό που για αρχή με νοιάζει είναι η απόδοση..ποια αποδίδει καλύτερα και γιατί  με νοιάζει πρώτα κ μετά όλα τα υπόλοιπα τα βλέπω δευτερουοντα..   
6 . το ξέρω αλλά δεν είχα ασχολειθεί ποτέ κ δεν ξέρω πόσο αξιόπιστω είναι γιατί δεν ξέρω κανένα που να έχει παραγγείλει ....κ αν πάθει τπτ ο οθόνη μου άντε να πληρώνω μεταφορικά για να την στείλω πίσω κ να μου την ξανά στείλουν μετά...
7 . κ αν είχε τρία χρόνια κ η lg εγγύηση τότε τι θα διάλεγες?
8 .  μα στα μαγαζιά που πήγα είχε ips κ είπα την μου απάντησαν στο αρχικό μου μήνυμα...

αν δεν κάνω λάθος έxω την samsung 710V  C   

Δημοσ.

Απορώ πως κάποιος δεν έχει προτείνει ακόμα στον TeOdOris το αντίστοιχο threads με τις εντυπώσεις χρηστών από την οθόνη LG  23EA63V. Το thread είναι αυτό : http://www.insomnia.gr/topic/479744-lg-237l-%CE%AE-23ea63v/

Μέσα στο thread παραθέτω και το link με τα σχόλια χρηστών που την αγόρασαν απ' το amazon.

TeOdOris το έχεις διαβάσει ; Έχεις διαβάσει και το thread για την οθόνη της Dell, http://www.insomnia.gr/topic/419990-dell-u2312hm/ ;

Αν υπάρχουν διαφορές στη ποιότητα της εικόνας, αυτές θα είναι πολύ μικρές και δεν ξέρω αν είναι αντιληπτές. Με αυτό ως δεδομένο επιλέγεις με τα υπόλοιπα κριτήρια όπως τιμή, εγγύηση, design, στιβαρότητα, είσοδοι - έξοδοι (dvi, hdmi, usb, ήχος), cable management. Άρα διαβάζεις τα σχόλια των χρηστών, πας και βλέπεις τις οθόνες ιδίοις όμμασι εάν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και εν τέλει αποφασίζεις.

Όπως σου ανέφερε και o giokou νομίζω ότι αν δεν είσαι στην επαρχία, η τιμή της LG 23EA63V απ' το shop4u είναι ευκαιρία !

http://www.shop4u.gr/products.php?13667&cPath=128_140_190

Εμένα μου αρέσει τo design της LG 23EA63V και επίσης έχει θύρες DVI και HDMI. Οπότε όταν αποφασίσω ότι θέλω να βλέπω TV απ' το monitor του υπολογιστή, θα βάλω κι έναν αποκωδικοποιητή MPEG4. Ακόμη έχει υποδοχή για VESA και ενδέχεται στο μέλλον να τη τοποθετήσω στο τοίχο. Με αυτά τα κριτήρια αποφάσισα. Κάτι παρόμοιο θα κάνεις κι εσύ. Θα επιλέξεις κάτι που να ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Γι' αυτό τη Παρασκευή παρήγγειλα την LG 23EA63V απ' το you.gr καθώς είμαι από νησί και υπάρχει υποκατάστημα του you.gr εδώ. Μη το ψειρίζεις πολύ το θέμα ...

• Like 1
Δημοσ.

sotiris123 : thx για τα στοιχεία άλλα δεν θα διάλεγα dell για το usb βάσης κλπ θα διάλεγα dell αν αποδίδει ποιο καλά από την lg κ ας δοσω κ 50 ευρώ παραπάνω αν χρειαστεί....

tsakirtas : κάτσε ρε είδες πουθενά να λέω ότι μου το είπες επειδή έχεις μαγαζί η είσαι αντιπρόσωπος η δεν ξέρω κ εγώ τι?? ίσα ίσα που σε ευχαρίστησα κι όλας για την βοήθεια κ αν πάρω dell θα την πάρω από εκεί...

1 .  άρα είτε πάρω την dell με ips είτε την lg με ips είναι το ίδιο??

5 .  όχι δεν με νοιάζει ούτε τιμή ούτε εγγυηση ούτε δεσιγν ούτε τίποτα για αρχή..αυτό που για αρχή με νοιάζει είναι η απόδοση..ποια αποδίδει καλύτερα και γιατί  με νοιάζει πρώτα κ μετά όλα τα υπόλοιπα τα βλέπω δευτερουοντα..   

6 . το ξέρω αλλά δεν είχα ασχολειθεί ποτέ κ δεν ξέρω πόσο αξιόπιστω είναι γιατί δεν ξέρω κανένα που να έχει παραγγείλει ....κ αν πάθει τπτ ο οθόνη μου άντε να πληρώνω μεταφορικά για να την στείλω πίσω κ να μου την ξανά στείλουν μετά...

7 . κ αν είχε τρία χρόνια κ η lg εγγύηση τότε τι θα διάλεγες?

8 .  μα στα μαγαζιά που πήγα είχε ips κ είπα την μου απάντησαν στο αρχικό μου μήνυμα...

αν δεν κάνω λάθος έxω την samsung 710V  C   

Είδα ένα μήνυμα τι μου έστειλες το λινκ με τις 2 οθόνες και θεώρησα οτι πήγαινε στο newsletter.

1)Συγκριτικά με την οθόνη που έχεις τώρα, όποια και να πάρεις, ακόμα και τη φθηνότερη ips θα είναι η μέρα με τη νύχτα.

5)Είναι καλές οθόνες, ΔΕΝ θα καταλάβεις διαφορές.Είδα η οθόνη που έχεις τώρα έχει response time 25ms, και εδώ κουβεντιάζεις αν θα αντιληφθείς τα 3ms διαφοράς.

6)Καταστήματα του σκρουτζ, με πολλές θετικές κριτικές είναι μια χαρά και τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι αυτοί είναι περισσότερο εξυπηρετικοί.Το απο που και τι τελικά θα αγοράσεις είναι δικό σου θέμα.Από όπου και αν αγοράσεις οι διαδικασίες εγγύησης είναι ίδιες δηλαδή δεν πας την οθόνη στο κατάστημα και στην αλλάζουν ή επισκευάζουν αλλά αυτό γίνεται μέσω τρίτων συνήθως εταιρειών που έχουν αναλάβει τα σερβις.Η όλη διαδικασία γίνεται τηλεφωνικά και με κούριερ.Απο όπου και εάν αγοράσεις (Γράφουν απο κάτω εγγύηση κατασκευαστή)

7)Πιθανόν αν φθηνότερη, την LG, ή όποια μου άρεσε στο μάτι-design.

8)Πιθανόν να μην γνώριζαν, πιθανόν να ήθελαν να προωθήσουν κάτι άλλο.Γνώμη των περισσοτέρων και δική μου όπως σου έγραψα απο το πρώτο μήνυμα,  όποια και να προτιμήσεις να είναι με ips.

Οποια και να είναι θα την ευχαριστηθείς και θα είναι η μέρα με τη νύχτα με αυτή που έχεις τώρα να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Aristomaxos : thx για την απάντηση.. είμαι σε νησί κ από όσο ξέρω δεν έχει το μαγαζί αυτό εδώ πέρα...

αν κατάλαβα καλά έχεις την LG 23EA63V ?? γιατί αν την έχεις θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για την ποιοτητα...

tsakirtas :  όχι καμία απολύτως σχέση..απλώς ρώτησα για ποιο λόγο γιατί δεν κατάλαβα αν μου της έστειλες για να της παραγγείλω η για να της συγκρίνω...

1 . αυτό είναι σίγουρο αλλά θέλω να πάρω κάτι καλό σε περίπτωση που θα τραβήξει να έχω την οθόνη άλλη μια 8 ετία...
5 . το κουβεντιάζω για τον λόγο που σου είπα ποιο πάνω...
6 . δηλαδή αν αγοράσω dell ποια θα είναι η διάφορα της εγγύησης από την lg  ??

Δημοσ.

Δεν την έχω ακόμα στη κατοχή μου, την παραγγελία έκανα τη Παρασκευή, την ερχόμενη εβδομάδα το πολύ σε 3 ημέρες θα μου έρθει.

Δημοσ.

6 . δηλαδή αν αγοράσω dell ποια θα είναι η διάφορα της εγγύησης από την lg  ??

Ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση έχει η Dell και είναι γνωστή για το after sales support της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...