alani-jm Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Γεια σε ολους.Ειμαι κατοχος ενος arnova 10c G3 και εχω ενα μικρο θεμα.Πηγα να συνδεσω μεσω του καλωδιου απο micro usb σε usb και την βοηθεια ενος θηλικου-θηλικου usb adaptor ενα usb ασυρματο απο το pc μου για να λειτουργισω το πληκτρολογιο και ποντικι αλλα γιοκ.λεω οκ θελει μονο ενσυρματο μαλλον.Πηγα να βαλω usb stick με καποια αρχεια μεσα και τπτ,επισης πηγα στο file manager να βρω τα αρχεια του usb αλλα τζιφος.γνωριζει μηπως κανεις τι παιζει?Να σημειωσω οτι στο pc με καλωδιο λειτουργει κανονικα.Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας. Φιλικα Γιαννης
vag.patrick Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 δες στο manual η στο site του κατασκευαστη αν υποστηριζει usb otg(on the go). αν δεν υποστηριζει τσαμπα παιδευεσαι
silmarien Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Έχω την εντύπωση πως πρέπει να είσαι root και να χρησιμοποιήσεις το https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.stickmount
alani-jm Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Στο manual που δεν εχει κιολας ελληνικα γραφει οτι η μια micro usb ειναι για keyboard,mouse or a mass storage usb device using the optional usb adapter και η αλλη για να το συνδεσω με τον υπολογιστη.Στην 1η δεν μου διαβαζει 3 usb stick απο 4gb μεχρι 8 που του εχω βαλει.υπαρχει κατι αλλο εκτος του να ειναι root το tablet η κανω εγω καποιο λαθος? Επισης ειχε το δικο του καλωδιο μεσα αλλα οταν πηρα εγω ενα δευτερο καλωδιο και τον ανταπτορα δεν ειπα να ειναι otg .μηπως φταιει αυτο? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2013 από alani-jm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα