Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα την προσφορά που έχει ανεβάσει το whatsup στην σελίδα του στο Facebook και αντιγράφω ακριβώς όπως τα λέει:

Μάννα εξ' ουρανού! Το WHAT’S UP σου κάνει ΔΩΡΟ 100 λεπτά για τη γιορτή της Μητέρας! Στείλε δωρεάν το μήνυμα «100» στο 1330 μέχρι την Κυριακή 12/05 στις 24:00 το βράδυ. Τα 100 δωρεάν λεπτά ομιλίας θα ισχύουν από τη στιγμή που θα στείλεις το μήνυμα και μπορούν να καταναλωθούν προς όλο τον κόσμο του WHAT'S UP μέχρι τη Δευτέρα 13/05 στις 12:00 το μεσημέρι.

Και να αναφέρω επειδή μόλις το έκανα οτι είναι μόνο προς whatsup....Ξοδεύτηκαν πάλι αλλά από το τίποτα....

• Like 17
Δημοσ.

Μέχρι την Δευτέρα στις 12 ε? Τσίπηδες ε τσίπηδες.

Ό,τι μείνει ρε σε λεπτά θα τα σπαταλήσω έτσι για το γαμώτο αφήνοντας ανοιχτό το κινητό το πρωί καμιά ώρα σε συνεννόηση με κανά φίλο. :P

Και μην ακούσω τίποτα για το τζάμπα κτλ. 5 χρόνια κοσμοτέ είμαι αλλά τα φετινά σε σύγκριση με τις άλλες εταιρίες δεν τα χουμε ξαναδεί. Τουλάχιστον παλιά ήταν γνωστό ότι το 80% των υπόλοιπων εταιριών ήταν gtp στην εξυπηρέτηση. Τώρα όλοι στο ίδιο σακί είναι απλά η κοσμοτέ έχει μαζέψει από το παρελθόν πολύ πελατεία.

Κάποια στιγμή θα πετάξει το πουλάκι.

• Like 2
Δημοσ.

Noμιζω οτι πριν λιγες μερες ειδα κατι παρομοιο (δε θυμαμαι λεπτα, σιγουρα οχι λιγοτερα παντως) απο καρτα της voda...

Δημοσ.

Noμιζω οτι πριν λιγες μερες ειδα κατι παρομοιο (δε θυμαμαι λεπτα, σιγουρα οχι λιγοτερα παντως) απο καρτα της voda...

Αυτό ήταν για τη Μεγάλη βδομάδα . 3gb έδινε...

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει κανεις να μεταφερει χρονο ομιλιας 1 ευρω γιατι δεν εχω καρτα να στειλω το μνμ :P

Δημοσ.

Νομιζω μεταφερονται ποσα απο 5 ευρω και πανω απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο.Επεκταση υπολοιπου δεν μπορεις να κανεις?

Δημοσ.

Απίστευτο δώρο το whatsup

αυτά κάνει και μας κερδίζει

" Ζητείται μητέρα με what's up να της ευχηθώ"

Είμαι ένας άτυχος νέος με μητέρα χωρίς what's up

• Like 1
Δημοσ.

Τα έβαλα και εγώ. Εντάξει 100 λεπτά κλαιν μαιν αλλά για μένα που δεν βάζω κάρτα μια χαρά μου έκατσε. Αλλά μόνο μέχρι την Δευτέρα? Δεν πάνε καλά οι τύποι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...