Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφαιρεις οτι έχει σχέση με intel vga/ nvidia display drivers με το driver fusion, απενεργοποιείς εντελώς την Onboard και εγκαθιστάς τους τελευταίους drivers απο την σελίδα της Nvidia! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εκανα,αλλα μαλλον τα εχει φτυσει η καρτα... μολις παει >60 βγαζει μαυρη οθονη και ενω ολα φενομενικα δουλευουν(ανεμηστιρακια,leds,σκληρος,Πληκτρολογιο και ποντικι αν και δεν περνουν input )αναγκαζομαι να κανω force shutdown η reboot...θα δοκιμασω σε game ποιο μετα,δεν νομιζω να αλλαξει κατι ομως  αφου μου το εκανε και στο lol που πριν κανω φορματ δεν το εκανε(μια εβδομαδα τωρα).

Edit:Εχει ακομα μισο χρονο εγυυηση θα την παω για rma ελπιζω να μην με κραξουν που εβγαλα το αυτοκολλητο για το warranty void νομιζα οτι ειχε βιδα απο κατω για να βγαλω το φαν δεν ειχε τιποτα τελικα.... θα πω οτι το εσκισα καταλαθος και βλεπω...

Επεξ/σία από ShadowSora94
Δημοσ.

Αμα εσκισες το αυτοκολλητο....επιτηδες-καταλαθος,δεν εχει.

δυστηχως δεν το βλεπω να περναει σε εγγυηση.φυσικα δεν χανεις τιποτα να προσπαθησεις.

Δημοσ.

Σκατα τα εκανα παλι χΔ και ελεγα να περιμενω για maxwell... αναγκαστικο upgrade βλεπω....

Edit: Ειχα αλλαξει παστα πριν λιγο καιρο μετα που μου πεταξε το προβλημα μηπως στρωσει επεσαν 5 βαθμους οι θερμοκρασιες αλλα το θεμα ειναι οτι πεθαινει στους 60-64 που ειναι αρκετα χαμηλες θερμοκρασιες λεω να παρω μια arctic silver 5 να δοκιμασω.... γιατι ειχα χρησιμοποιησει μια της πλακας. παντως μου φενεται παραξενο να πεταει τετοιο προβλημα στους 60-65 :/ και κατι αλλο ετρεξα prime95 και memtest οι μνημες κομπλε ο επεξεργαστης με το prime95 επιασε 80-85αρια να με ανυσιχισει αυτο?

Edit2:Τωρα που το ξανασκεφτομαι νομιζω οτι μπορει να ειναι το cpu μιας και εκει που ειναι το pc συχνα το σκουνταω καταλαθος κτλπ με αποτελεσμα ισως να ξεκουμπωνουν τα πινακια της ψυκτρας αυτο εξιγει το οτι μια δουλεβε σωστα και μια οχι στα games αλλα ισως τον χειμωνα να μην ακουμπουσα τα 65c...

Δημοσ.

Αλλαξες παστα ειπες.δειξε μια φωτογραφια ποια ακριβως ειναι η καρτα σου και επισης μια φωτογραφια με το gpuz στην καρτελα με τις θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Sorry για το 3 ποστ στην σειρα αλλα νομιζω βρηκα το προβλημα και θα ηθελα λιγη βοηθεια :/  απο οτι καταλαβα υπερθερμενοντε τα ramdacs (η μνημη ειναι και gddr3...) οποτε εψαχνα μηπως βρω heatpads μιας και η ψυκτρα μου δεν εχει ειναι τελειως της πλακας... καποια συμβουλη? θα προτιμουσα απο Ελληνικο μαγαζι. Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...