Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι περιεργο παιζει με το pc μου και δεν μπορω να καταλαβω τι :S μολις η gpu φτασει στα 56-58C το pc κλεινει για psu προβλημα το εβλεπα αλλα παλιοτερα με το ιδιο psu δεν ειχα προβλημα....αλλαξα και παστα στην gpu και απο 43-44 στο idle που ειχα τωρα πιανω 37.

Specs:

CPU:i5 2500

GPU:gtx 550 ti 3gb gddr3

MOBO:z77m-d3h

PSU:Premier 550w(της πλακας...)

Storage1:SSD Samsung 830 128gb

Storage2:HDD WD 750gb 7200rpm

RAM:Corsair 4gb 1333mhz(oc 1600 αλλα και πριν που τις ειχα 1333 δεν ειχα προβλημα)

Δημοσ.

υπάρχει δυνατότητα να δανειστείς ένα τροφοδοτικό;

πιστεύω οτι όντως αυτό φταίει και σου κλεινει το pc.Ανεβάζει θερμοκρασίες το psu δηλαδή.

Δημοσ.

Θα ψαξω μηπως βρω και θα ποσταρω αποτελεσματα.αν δεν βρω θα το ρισκαρω και θα κανω upgrade ετσι και αλλιως με τετοιο eficiency που εχει δεν αξιζε να το κρατησω.

Δημοσ.

Το οτι παλιότερα δεν είχες προβλημα δεν σημαίνει απολύτως τπτ. Κατα 99% το τροφοδοτικο φταιει

Για παν ενδεχόμενο πες μας όμως και θερμοκρασίες επεξεργάστη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα έισαι ... οποτε κοιτα για τροφοδοτικο... και μαλιστα λειαν συντομως ... μην λειτουργείς το pc με αυτο το τροφοδοτικο!

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανερχομαι... Δεν ετυχε να παρω τροφοδοτικο ακομα, αλλα εψαξα λιγο ακομα για το προβλημα,και διαπυστωσα οτι το pc κανει shutdown βασικα ουτε καν απλα μαυριζει η οθονη και μενει σε αδρανεια ενω στο keyboard εχω ρευμα (αλλα δεν λειτουργει τιποτα)ολα αυτα γινοντε με το που η gpu πατησει τα 63-65c σημαινει τιποτα αυτο? μηπως τα φτησε η gpu τελικα ? :/

Δημοσ.

Οκ χΔ το ρωταω μην παρω psu και μια στιγμη μου κανει τα ιδια και τραβαω τα μαλια μου  :unsure:

απλα με εβαλε σε υποψιες οτι στο 97% load καθεται καμποση ωρα μεχρι που φτανει τα 65c και γινεται αυτο που ειπα.

Δημοσ.

Λοιπον,συνδεσα το vga στην mobo και μπουταρα κανονικα,μπαινω ξανα furmark(3dmark δεν μπορω να κατεβασω ατμ αθλιο νετ θα παρει κανα 3-4ωρο) και μου πεταξε driver error,και bluescreen.(το render το εκανε κανονικα η gtx 550 ti οχι η onboard απλα εβαλα την onboard για output) τι παιζει να σημαινει αυτο? εχω κανει πολλα driver rollbacks...driver/irq conflict ισως ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...