snakes Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Καλημέρα σε όλο το forum! Αυτό που ψάχνω όπως καταλαβαίνετε και από ον τίτλο είναι ένα dual sim τηλέφωνο καθώς αυτό που είχα παρέδωσε ψυχή τε και σώμασι (χάλασε η μπαταρία και δεν βρίσκω πουθενά καινούργια) ήταν το Samsung gt-e2153. Επομένως διαθέτω έως και 100€ για την αγορά καινούργιου. Βασικές προυποθέσεις: να μην είναι αφής και επίσης το μόνο χαρακτηριστικό που με ενδιαφέρει πολύ είναι να κρατάει η μπαταρία ( επαγγελματική χρήση) Αυτά λοιπόν, κάθε πρόταση δέχτη Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
nik1234 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δύσκολα θα βρεις καλό κινητό για επαγγελματική χρηση που να μην είναι αφής . Το μόνο που έχω να σου προτείνω ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΣ είναι το Sony Xperia Tipo Dual στα 104 ευρώ σε σκρουτζ και από όσο βλέπω από τον ξάδερφο μου η μπαταρία του κρατάει παρά πολύ .
ma kis Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Βασικά με απασχολεί και εμένα το θέμα. Ψάχνω με φυσικό πληκτρολόγιο και με δυο sim αλλά από τις επιλογές που υπάρχουν δεν καλύπτομαι..
adi32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 κοιτα κι αυτα http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/355564_355566/%CE%A6%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-Dual-SIM.html
nik1234 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 όπως και να έχει πρεπει να μάθετε σε touch screen γτ σε λιγά χρόνια μόνο touch θα υπάρχουν και στη συγκεκριμένη περίπτωση Sony Xperia Tipo Dual είναι οικονομικό.Αν μιλάγαμε για περισσότερα λεφτά θα κάναμε άλλη συζήτηση αλλά δεν θέλω να βγω πάνω από 100 ευρώ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα