Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα ενα format χτες στο PC (απο xp σε windows 7) και μετα απο τις εγκαταστασεις driver προσπαθησα να συνδεθω στο internet.

Η καρτα δικτυου μου δουλευει και μου εμφανιζει ολα τα αλλα γειτονικά δικτυα εκτος απο το δικο μου :S

Δοκιμασα να κανω reset το router αλλα και παλι τπτ.

Το laptop μου συνδεεται κανονικα οπως και αλλες συσκευες,δεν ειχα αλλαξει κατι.Με τα xp συνδεδεομουν κανονικα.Το router ειναι ενα zte του οτε ,αυτο με το usb port (ενός μηνα).

Δοκιμασα να βαλω στην πριζα το παλιο μου,παλι ενα zte και μου εμφανιζει το δικτυο οποτε κατι θα ειναι λαθος στο καινουργιο.Θα το χρησιμοποιουσα αλλα μου κανει κατι προβληματα ωρες ωρες.

Εαν εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει πειτε μου.

Ευχαριστω!

EDIT:

Ok,5 λεπτα απο το ανοιγμα του topic βρηκα την λυση -_-

Αλλαξα την ασφαλεια απο wpa2 σε wpa και εμφανιστηκε..

Eνταξει βολευομαι υποθετω αλλα μου εχει μείνει η απορια τωρα :P

Δημοσ.

Πρέπει να κατεβάσεις από το site της κατασκαυάστριας εταιρίας τους τελευταίους drivers του wifi σου γιατί έτσι ώστε να σου ενεργοποιήσει και την WPA2 ασφάλεια και να την χρησιμοποιήσεις γιατί είναι πάρα πολύ πιο ασφαλής!

Δημοσ.

Οι drivers ηταν οι πιο καινουργιοι που βρηκα,για vista 32,ισως να φταινε και αυτοι φυσικα,πολυ πιθανο αλλα υποτιθετε πως ειναι compatible για windows 7 (και μοιαζουν να ειναι γιατι δουλεψαν).Τελικα εβαλα το παλιο ρουτερ γιατι για καποιον λογο συνδεοταν πιο γρηγορα,αλλα και παλι με wpa και οχι με 2.

Αλλα παροτι καταφερα να συνδεθω συνεχισε να εχει προβληματα,μετα απο κανα 5αλεπτο καθε φορα μου εβγαζε limited access.

Αυτην την στιγμη καταφερα να ολοκληρώσω τα windows updates και μεσα σε αυτα ηταν και ενα update για τον adaptor μου,μεχρι στιγμης ολα ειναι καλα,πολυ καλυτερα απο πριν,συνδεεται αμεσως (πριν αργουσε να το βρει) ουτε με πεταει πια και συνδεεται κανονικα.Ισως ηταν καπoιο αρχειο για πληρη υποστηριξη σε windows 7.

Εαν δω πως ολα ειναι καλα και πιο μετα θα δοκιμασω το wpa2.Ευχαριστω για την συμβουλη :D

Δημοσ.

Ένας φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα και η λύση ήταν απλή.. στις ρυθμίσεις του wifi του router στο κανάλι ήταν επιλεγμένο το auto μόλις έβαλα ένα σταθερό πχ 4 το είδε η ασύρματη κάρτα.

Δημοσ.

επισης οπως σωστα ειπες οτι λειτουργικο και να βαλεις περνας ολα τα Updates και service packs.και μετα κανεις τα υπολοιπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...