Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες! Εδω και πολυ καιρο εχω σημαδια οτι καποιος μπαινει στο facebook μου, λιγο καιρο πριν κατι συνεβη και στο email μου (το οποιο ειναι που με φρικαρε πιο πολυ). Για το facebook εχω βαλει να ερχεται κωδικος στο κινητο, μπορουν ακομα να το σπασουν?? με το Hotmail τι μπορω να κανω?? Εχω σημαντικα αρχεια, και πλεον ανησυχω μηπως μπαινουν και στο pc.

Δημοσ.

Κανε φορματ στο PC,αλλαξε τον κωδικο του wifi σου και δες αν ειναι wpa2, βαλε microsoft security essentials μετα το φορματ. Δεν ασχολουμαι με facebook οποτε δεν εχω κατι να πω πανω σε αυτο. Παντως για να εισαι ασφαλης βαλε και το addblock στο firefox και να εχεις παντα το user security interface στα windows ανοιχτο. Επισης master password στο firefox ειναι καλη επιλογη, το chrome κατα την γνωμη μου ειναι μλκια.

Δημοσ.

μεχρι και το addlock τα υπολοιπα τα εχω κανει προσφατα. Χθες αλλαξα και μυστικη ερωτηση και κωδικους κ.λπ. Το Malware μου εμφανιζει κατι μηνυματα αλλα οταν κλεινω το bitcomet ολα κομπλε. Αν δεν ξερει δλδ μυστικη ερωτηση δεν μπορει να μπει? Εφοσον τα εχω κανει ολα αυτα ειμαι ασφαλης τουλαχιστον απο αποψη μειλ και pc? διαβαζα κατι για rat/backdoor κλπ αλλα δεν εχω ιδεα

Δημοσ.

για να μπει καποιος πχ στο email σου πρεπει

α.να γνωριζει τον κωδικο σου.δεν μπορει να κανει απειρες δοκιμες θα τον κλειδωσει η Hotmail εξω.

β.να γνωριζει το secret question σου.την απαντηση δηλαδη αν εχεις ενεργοποιησει αυτην την επιλογη.

γ.να εχεις βαλει το δικο του Pc σαν trusted.δεν νομιζω οτι το εχεις κανει.

δ.να σου εχει βαλει Keystroke logger στο pc και να βλεπει τι γραφεις.συνηθως τα antivirus το βρισκουν.

τα ιδια πανω κατω και για το Facebook.

επισης τι σημαδια εχεις οτι μπηκε καποιος στο fb σου και τι σημαδια εχεις οτι μπηκε καποιος στο email σου.τα αρχεια που εχεις στο email σου μπορεις να τα ανεβαζεις καπου αλλου πχ skydrive αφου πρωτα zipares Με κωδικο αμα ειναι σημαντικα.

αυτα τα λιγα απο εμενα.και παντα δυσκολα Password οπως και δυσκολες απαντησεις.οταν βλεπω secret questions να λενε what is my mother's name θελω να παρω το χερι του ατομου που εβαλα ευκολη απαντηση και να το περασω 10 φορες απο τον τριφτη μεχρι να μαθει οτι δεν βαζουμε ευκολες απαντησεις.

καλησπερα παιδες! Εδω και πολυ καιρο εχω σημαδια οτι καποιος μπαινει στο facebook μου, λιγο καιρο πριν κατι συνεβη και στο email μου (το οποιο ειναι που με φρικαρε πιο πολυ). Για το facebook εχω βαλει να ερχεται κωδικος στο κινητο, μπορουν ακομα να το σπασουν?? με το Hotmail τι μπορω να κανω?? Εχω σημαντικα αρχεια, και πλεον ανησυχω μηπως μπαινουν και στο pc.

Να προσθεσω επισης οτι αυτο με τον κωδικο στο κινητο σου ειναι ασφαλες αρκει καποιος να μην εχει αλλο τροπο ναμπει πχ οτι ξεχασε το Pass κτλ.

επισης στο email σου ελπιζω να μην ειδες οτι σου ηρθε email απο τον ιδιο σου τον ευατο και να φρικαρες για αυτο διοτι δεν εχει να κανει με Hacking αυτο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο Fb μπορείς να κάνεις όταν μπαίνεις από άγνωστη συσκευή να έρχεται ένας άλλος κωδικός στο κινητό σου και θα μπαίνεις με αυτό. Επίσης κάλο θα ήταν να βάλεις έναν κωδικό που να έχει και αριθμούς και χαρακτήρες ( και κεφαλαία και μικρά) καθώς και σύμβολα για να μην μπορεί να το σπάσει εύκολα και να μην έχεις τον ίδιο κωδικό σε όλα τα site (e-mail,fb,google,youtube κ.α). 

Δημοσ.

Πανω κατω ειναι πασιγνωστες οι μεθοδοι που κλεβονται κωδικοι απο email/fb accounts οπως επισης και οι μεθοδοι προστασιας.

Συνοπτικα και με την παρακατω σειρα:

Βαλε antivirus, κανε update και scannare fully

Βαλε spybot/malware antibytes και κανε το ιδιο.

Αλλαξε κωδικους/μυστικες ερωτησεις σε email/fb και ασφαλως βαλε διαφορετικες αντιστοιχως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...