Invader Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Οσο πιο σύντομα μπορώ...ΟΤΕ ISDN γραμμή με spliter,router καινούρια.Εχει γίνει έλεγχος στα καλώδια,στο KV,αλλαγή πόρτας,όλα τα πιθανά προφίλ,έχω δοκιμάσει με το router μόνο κουμπωμένο αλλά εξακολουθεί να έχει αποσυνδέσεις.Σε 12αρι προφίλ έχει λιγότερα αλλά έχει.Πρόσφατα είχαν κλειδώσει τη γραμμή σε fast path που είχε ανέβει το snr πάνω από 13,5 και πάλι τα ίδια.Εχω παρατηρήσει ότι μόλις κάνει αποσύνδεση κλειδώνει π.χ 9.5 snr και αρχίζει και πέφτει σιγά σιγά μέχρι που κάνει αποσύνδεση. Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη.
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 πηγαινε στα pvc's και ανδεν εχεις connex tv κτλ δοκιμασε α.να σβησεις η να κανεις deactivate τα υπολοιπα Pvc's που δεν χρειιαζονται.β.κακη επιλογη adsl over isdn.απο εκει και περα μονο απερχομενο και κεντρικο αμα σου αλλαξουν.
Invader Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δεν εχω tv.Εχω κεντρο ISDN και δε μπορώ να αλλάξω.Καλώδια έχουν αλλάξει ζεύγη και από το κέντρο(από ότι μου έχουν πει).
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 εχεις κανει τα παντα.εκτος αν κανει προβλημα το καλωδιο απο εκει που το αφηνει ο οτε μεχρι μεσα στον χωρο σου.παντως με τα isdn ειναι απογοητευση.εχω δει διαφορα κουφα.
Invader Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Επειδή όταν το έδινα βλάβη και δε μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο αναγκάστηκα και κούμπωσα το router στο pillar μόνο του με τα ίδια αποτελέσματα οπότε το σπίτι δεν εμπλέκεται.Πιθανόν να μην είναι από καλωδίωση γιατί το εναέριο είναι αλλαγμένο πριν 2-3 χρόνια και το υπόλοιπο από το κέντρο μέχρι το KV το έχουν τσεκάρει πολλές φορές.Σπαζοκεφαλιά ε;Αν ήταν άλλες εποχές θα έφερνα μία PSTN μόνο για internet γιατί με 70% κάτω στο μισθό είναι απαγορευτικό,αν και δε βλέπω να το αποφεύγω.
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Επειδή όταν το έδινα βλάβη και δε μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο αναγκάστηκα και κούμπωσα το router στο pillar μόνο του με τα ίδια αποτελέσματα οπότε το σπίτι δεν εμπλέκεται.Πιθανόν να μην είναι από καλωδίωση γιατί το εναέριο είναι αλλαγμένο πριν 2-3 χρόνια και το υπόλοιπο από το κέντρο μέχρι το KV το έχουν τσεκάρει πολλές φορές.Σπαζοκεφαλιά ε;Αν ήταν άλλες εποχές θα έφερνα μία PSTN μόνο για internet γιατί με 70% κάτω στο μισθό είναι απαγορευτικό,αν και δε βλέπω να το αποφεύγω. γυρνα την Isdn se pstn και δες αν κανεις παροχος (υπαρχουν) σου δινει voip me bri(isdn) interface.Μην φερεις και αλλη γραμμη.μεγαλο το κοστος.αν τα εχουν κανει ολα τοτε τι να πω.μαλλον σου ξαναδωσαν χαλια ζευγαρι.ειναι και αυτο μια δοκιμη αλλα αμα εχεις παλι θεμα με αποσυνδεσεις.... τοτε θα χανεις και το τηλεφωνο.εκτος αν μπορεις να αλλαξεις καρτα στο τηλεφωνικο για να γινει pstn η καταργησεις το κεντρο τελειως.να εβαζες shared llu να δεις αν θα εισαι καλυτερα δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι
Invader Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Αυτή τη στιγμή έχω 14940/861 με 6.0 SNR.Γενικά μέσα στο Σ/Κ κάνει αισθητά περισσότερες αποσυνδέσεις,πιθανό λόγω μεγαλύτερου όγκου-χρηστών.Με τα παραπάνω στατιστικά παίζει μια χαρά μέχρι να πέσει λίγο ακόμα οπότε θα κάνει αποσύνδεση.Εχω παίξει πάντως και με 5.4 SNR και πήγαινε μια χαρά.Τα γράφω αυτά γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το πρόβλημα δεν είναι σε καλωδίωση αλλιώς δε θα έπαιζε καλά τόσο χαμηλά.Κάτι γίνεται και πέφτει το SNR απότομα και κάνει τις καταραμένες αποσυνδέσεις.Από μεριάς μου έχω ελένξει τα πάντα,οι τεχνικοί του ΟΤΕ φτάσαν μέχρι το φισάκι που μπαίνει στο router και εξακολουθούν να πηγαίνουν στο καφάο κάθε φορά γαμώ την καταδίκη μου μέσα.
pekorin Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 έλεος, τα έχεις καταρρίψει όλα, να σου παίζει σε 5.4 κ 6 μια χαρά και ξαφνικά να σου χαλάει, πρέπει να παίζει κάτι πολύ άκυρο και άντε να το εντοπίσουν οι οτετζήδες.
nik1234 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Καλό κουράγιο και υπομονή φιλαράκι με τον ΟΤΕ γιατί από ότι βλέπω δύσκολα θα λυθεί το προβλημά σου και οι Ποτετζήδες κοιμούνται . Απείλησε τους ότι θα αποχωρήσεις από ΟΤΕ μπας και ξυπνήσουν και σου λύσουν το προβλήμα . Αυτή είναι η συμβουλή μου . καλη υπομονή και πάλι σου εύχομαι .
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Αυτή τη στιγμή έχω 14940/861 με 6.0 SNR.Γενικά μέσα στο Σ/Κ κάνει αισθητά περισσότερες αποσυνδέσεις,πιθανό λόγω μεγαλύτερου όγκου-χρηστών.Με τα παραπάνω στατιστικά παίζει μια χαρά μέχρι να πέσει λίγο ακόμα οπότε θα κάνει αποσύνδεση.Εχω παίξει πάντως και με 5.4 SNR και πήγαινε μια χαρά.Τα γράφω αυτά γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το πρόβλημα δεν είναι σε καλωδίωση αλλιώς δε θα έπαιζε καλά τόσο χαμηλά.Κάτι γίνεται και πέφτει το SNR απότομα και κάνει τις καταραμένες αποσυνδέσεις.Από μεριάς μου έχω ελένξει τα πάντα,οι τεχνικοί του ΟΤΕ φτάσαν μέχρι το φισάκι που μπαίνει στο router και εξακολουθούν να πηγαίνουν στο καφάο κάθε φορά γαμώ την καταδίκη μου μέσα. και το 3 margin μπορει να ειναι σταθερο ακομα αναλογα την γραμμη.το +- 1 δεν θεωρειται προβλημα.το βρισκω χλωμο να φταιει κατι και να επηρεαζει ολα τα ζευγαρια .κατι δεν κανει ο οτε σωστα.η δεν σουεχει αλλαξει απερχομενο καθολου η κεντρικο η δεν ξερω τι.επισης fast path που εβαλαν χειροτερα θα τα κανει παρα καλυτερα και ας εχεις μεγαλυτερο margin.μαλλον πρεπει να εχεις πολλα crc errors κτλ και τετοια για να πεφτει το margin.βλαβη συνεχεια μεχρι να αλλαξουν ζευγαρι γιατι το κοβω να μην εχουν αλλαξει καν ασχετα τι λενε.η να αλλαξαν μονο απερχομενο.αν γεμιζεις crc,fec κτλ errors τοτε μπορει να ειναι και crosstalk.παντως κατι δεν εχει αλλαξει ο οτε .αν ειναι ολα τα ζευγαρια ετσι τοτε ειναι καλωδιακη.εκτος αν δεν εχουν αλλα απερχομενα πχ. έλεος, τα έχεις καταρρίψει όλα, να σου παίζει σε 5.4 κ 6 μια χαρά και ξαφνικά να σου χαλάει, πρέπει να παίζει κάτι πολύ άκυρο και άντε να το εντοπίσουν οι οτετζήδες. συνηθως δεν τα εντοπιζουν.απλα αλλαζουν ζευγαρι και το παλιο θεωρειται προβληματικο η θα βαλουν κανεναν που ειναι μονο τηλεφωνια.ειναι και το isdn στην μεση δυστυχως.
Invader Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ηταν κλειδωμένο 13.800 για 22 ώρες με σταθερά SNR.Εκανε 2 αποσυνδέσεις μέσα σε 5 λεπτά κλειδώνοντας κάθε φορά και πιο χαμηλά 13.200 & 12,600).Τώρα μετα από 1 ώρα είναι σταθερό πάλι.Είχα πολυ καιρό να το δω τόσες ώρες χωρίς αποσύνδεση.Κάτι γίνεται λοιπόν και την ακούει stereo και κάνει αποσυνδέσεις.Λες να φταίει ότι είχε πέσει η θερμοκρασία και να μην έιχε διαστολές και τελικά να είναι κάποια χαλαρή σύνδεση;Γιατί το να είναι 22 ώρες σταθερό και να το κάνει 2 φορές σε ενα 5λεπτο....πάλι το ένα αναιρεί το άλλο.Από τους τεχνικούς δεν έχω παράπονο.Εχουν ασχοληθεί και με το παραπάνω και δεν έχω και λόγο να μη τους πιστέψω ότι κάνουν αυτό που λένε.Αυτοι που είναι για τα πανηγύρια είναι στο κέντρο,δεν κοιτάνε ποτέ το ιστορικό της γραμμής και πιθανόν να μην είναι τεχνικοί και οι περισσότεροι.Μόλις βλέπουν αποσύνδεση κλειδώνουν τη γραμμή στα 12 και κλείνουν τη βλάβη πανηγυρίζοντας ότι έγινε αποκατάσταση και ο πελάτης είναι ευχαριστημένος.
dimopou Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 θέμα αυτό με την συνεννόηση μεταξύ τμημάτων, τρέχουν οι τεχνικοί, αδιαφορούν για το αποτέλεσμα το κέντρο τους ξαναστέλνουν, ξανά τα ίδια, καταλήγεις να μην έχεις αρκετούς τεχνικούς και να μην προλαβαίνουν τα προβλήματα των χρηστών και να τους έχεις δυσαρεστημένους να περιμένουν.
tig Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Γτ άραγε αυτά τα προβλήματα να συμβαίνουν μόνο με τον ΟΤΕ????Ελπίζω να λυθεί άμεσα το προβλημά σου .
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Γτ άραγε αυτά τα προβλήματα να συμβαίνουν μόνο με τον ΟΤΕ????Ελπίζω να λυθεί άμεσα το προβλημά σου . οταν υπαρχουν disconnects α.ειναι συνηθως θεμα χαλκου και οχι θεμα Provider>και χωρις να υπερασπιζομε τον οτε γιατι και εγω δεν τους παω σε ολους τους παροχους υπαρχουν ατομα που εχουν dc's για χ υ λογους.αποσταση,κακη ποιοτητα χαλκου κτλ.
Invader Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Από ότι ξέρω μέχρι το καφάο είναι αλλαγμένα τα καλώδια όπως επίσης και τα εναέρια αλλάχθηκαν προ 3ετίας.Είμαι 30 μέτρα το πολύ από το καφάο.Πάντως από τότε που το έκαν θέμα εδώ είναι πιο σταθερό χωρίς να λείπουν οι αποσυνδέσεις.Κλέιδωσε στα 14.800 με 9.5 SNR και σταδιακά έπεφτε μέχρι που πηγε 6 και έκανε αποσύνδεση.Κράτησε περίπου 22 ώρες χωρίς αποσύνδεση.Μάλλον κάποιος που διάβασε τα παραπάνω ξέρει καλές προσευχές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα