The_player Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δηλαδη πιο μαγκας ειναι αυτος ο Πακιστανος .......Και η μουσικη Παραδοση του Πακισταν παιζεται σε καθε cd player ......... Οπως και πολλα αλλα παραδοσιακα ethnic κομματακια με ενα γνωστο sample beat ....? Εγω πιστευω οτι αν κατι παρομοιο γινοταν με ενα ειδος παραδοσικης μουσικης απο τη Χωρα μας θα είχε εξισου επιτυχια........ Για φανταστειτε Dj Παρχαριδης ------ Κεμεντζε ραπ..... Μπρρ! --- Ανατριχιαζω με το που το λεω Ποια ειναι η γνωμη σας?
Cristina Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Αχ ρε γμτ... Κι εδώ και κάτι χρόνια ψάχνω το "Λαϊστέρα" του Χάρυ Κλιν... Αυτό και αν δεν γινόταν επιτυχία σήμερα...
The_player Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Μπα και αυτο light ειναι........... Κατι πιο συγχρονο πιο beatato......... Ενα euro dance με κλαρινο .......φανταστικο ακουγεται..... Επιπροσθετα το εχω το Λαιστερα!
Cristina Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Κάτι σαν αυτό ας πούμε: Kostas Kapralos - The Gaida Greek (Dance Mix) :P Πουλάκι μου... Το έχεις ε;
The_player Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Χε χε χε χε! Χα χα χα..... Το εχω αλλα δεν ........νομιζω να πηγαινε τοσο καλα στη Εurovision (sorry) στο εξωτερικο εννοω .....
@_zerocool Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Εγώ ένα έχω να πώ.... DJ PANTELIS feat. Efi Thodi - NA S' AGAPW INTA THELA (SUMMER X REMIX)
Xvipes Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 tpt kritikes mantinades pou einai kai grigores tha itan wraies na ginontousan beatakia. kritikoi MC
dprince Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Ego pantos prospathisa na kano remix to Tzavelaina!!! Se hard house ekdoxi den me xalase katholou...... Perimeno sxolia kai ntomates!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.