Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δηλαδη απλα μου δινει προσβαση σε ''ολοκληρο το τηλεφωνο...'' ! Μπορω να το κανω root δηλαδη χωρις καμμια απωλεια (μπαταρια,Ram,Χωρος αποθηκευτικος,αποδοση κινητου... κτλ) ! Και αν χρειαστει ποτε να εχω προσβαση καπου που δεν μπορουσα αν δεν το ειχα κανει root Διοτι στο iphone οταν το εκανες Jailbreak .... μετα απο καιρο και lagαρε...και τα επαιζε σιγα σιγα οποτε restore..! Ακριβως. Το root στην ουσια περναει 2-3 αρχειακια στη συσκευη σου που σου ξεκλειδωνουν την προσβαση οπως ειπε και ο dancer. Δεν επηρεαζουν σε καμια περιπτωση τη μπαταρια κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ακριβως. Το root στην ουσια περναει 2-3 αρχειακια στη συσκευη σου που σου ξεκλειδωνουν την προσβαση οπως ειπε και ο dancer. Δεν επηρεαζουν σε καμια περιπτωση τη μπαταρια κλπ. Σε περιπτωση που θελω να το κανω un-root ...! Restore ? Ευκολο ? ιδια νοοτροπια restore iphone ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ότι και να το κάνεις αν ανοίγει μπορείς να το διορθώσεις, Εάν δεν ανοίγει δεν θα μπορέσουν να το ανοίξουν ούτε οι ίδιοι, πριν το ρουταρεις διάβασε κάποια πράγματα μέσα είσαι ενημερωμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ότι και να το κάνεις αν ανοίγει μπορείς να το διορθώσεις, Εάν δεν ανοίγει δεν θα μπορέσουν να το ανοίξουν ούτε οι ίδιοι, πριν το ρουταρεις διάβασε κάποια πράγματα μέσα είσαι ενημερωμένος Aυτο ακριβως. Διαφερει λιγο στην πραξη iphone βεβαια γιατι πρεπει να μηδενισεις τον bootloader (δεν εχω τη συσκευη οποτε αν το εχει αφαιρεσει η σαμμυ αυτο διορθωστε με), αλλα στην ουσια ειναι 2 κλικ η επαναφορα αντι για 1 που ειναι στα iphone. Αλλα οπως ειπε ο vrwmiaris διαβασε λιγο και θα εισαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ότι και να το κάνεις αν ανοίγει μπορείς να το διορθώσεις, Εάν δεν ανοίγει δεν θα μπορέσουν να το ανοίξουν ούτε οι ίδιοι, πριν το ρουταρεις διάβασε κάποια πράγματα μέσα είσαι ενημερωμένος Aυτο ακριβως. Διαφερει λιγο στην πραξη iphone βεβαια γιατι πρεπει να μηδενισεις τον bootloader (δεν εχω τη συσκευη οποτε αν το εχει αφαιρεσει η σαμμυ αυτο διορθωστε με), αλλα στην ουσια ειναι 2 κλικ η επαναφορα αντι για 1 που ειναι στα iphone. Αλλα οπως ειπε ο vrwmiaris διαβασε λιγο και θα εισαι οκ Οποτε αφου το βλεπω ακινδυνο..! Προχωραω...! να το μαθω λιγο..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Aυτο ακριβως. Διαφερει λιγο στην πραξη iphone βεβαια γιατι πρεπει να μηδενισεις τον bootloader (δεν εχω τη συσκευη οποτε αν το εχει αφαιρεσει η σαμμυ αυτο διορθωστε με), αλλα στην ουσια ειναι 2 κλικ η επαναφορα αντι για 1 που ειναι στα iphone. Αλλα οπως ειπε ο vrwmiaris διαβασε λιγο και θα εισαι οκ έχουν κρύψει τον counter σε σχέση με το 2αρι μου, όχι ότι έγινε και κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Οταν καμμια φορα ... ! ανοιγω την οθονη να δω ωρα κτλ κτλ...βλεπω οτι καποια εφαρμογη χρησιμοποιει το location service GPS ...! Υπαρχει καποιος τροπος να δω ποια εφαρμογη χρησιμοποιει το GPS εκεινη την ωρα ? Πως εχει στις ρυθμισεις στην μπαταρια ... ποια εφαρμογη καταναλωσε μπαταρια , στα δεδομενα ποια εφαρμογη και ποσα δεδομενα καταναλωσε ! Ετσι και μια για Location Services..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 έχουν κρύψει τον counter σε σχέση με το 2αρι μου, όχι ότι έγινε και κάτι Aυτο ακριβως. Διαφερει λιγο στην πραξη iphone βεβαια γιατι πρεπει να μηδενισεις τον bootloader (δεν εχω τη συσκευη οποτε αν το εχει αφαιρεσει η σαμμυ αυτο διορθωστε με), αλλα στην ουσια ειναι 2 κλικ η επαναφορα αντι για 1 που ειναι στα iphone. Αλλα οπως ειπε ο vrwmiaris διαβασε λιγο και θα εισαι οκ Μηπως ξερετε την απαντηση στην παραπανω απορια μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα